|
Nu esti logat.
Job vodafone...un sfat va rog...#1 2009-08-23 22:13:52
job vodafone...un sfat va rog...fetelor am si eu nevoie de ceva sfaturi sau idei... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2009-08-24 11:50:36
Re: job vodafone...un sfat va rog...eu am lucrat acum 2 ani la vodafone pe program de 4 ore. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #3 2009-08-24 11:54:21
Re: job vodafone...un sfat va rog...Subscriu. Cu adaugarea ca salariul e de tot kk, targetele de atins sunt irealiste si esti vazut o simpla resursa umana, nu angajat cu drepturi. In primele 6 luni de la angajare nici macar concediu medical platit nu poti sa-ti iei... Offline #4 2009-08-24 12:23:14Re: job vodafone...un sfat va rog...am si eu o colega de grupa care lucreaza la zapp... este foarte greu in telefonia mobila sa muncesti. ai de invatat periodic diverse chestii. apar mereu fel si fel de oferte..daca le incurci, te`ai dus.. Offline #5 2009-08-24 16:01:57
Re: job vodafone...un sfat va rog...multumesc pentru pareri fetelor Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|