|
Nu esti logat.
Sa schimbam Romania#1 2009-08-24 12:23:14
sa schimbam Romaniafac aici un apel catre toti iubitorii de natura fie ca este munte sau mare! haideti sa schimbam ceva in mentaliatea de turist roman si sa respectam ce au facut altii! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #2 2009-08-24 13:58:33
Re: sa schimbam Romaniaai dreptate ciresica.....mentalitatea trebuie schimbata...cea de turma.trebuie sa luam atitudine si sa incepem sa ne comportam civilizat. i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #3 2009-08-24 15:29:39
Re: sa schimbam Romaniape mine m-a ingrozit ce am vazut primavara asta in statiunea Predeal... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-08-24 15:31:34
Re: sa schimbam RomaniaEu as schimba Romania.... cu alta tara, in care sa plec. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #5 2009-08-24 15:32:17
Re: sa schimbam Romania
right zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-24 15:44:31
Re: sa schimbam RomaniaEu am ramas placut impresionata de excursia facuta recent pe muntele Rarau... nu am vazut gunoaie mai deloc (cu exceptia unui pahar de plastic sau a unui ambalaj de plastic aruncate ici colo prin padure), nici la cabana chiar unde alteori era plin de gunoaie si de peturi aruncate. Foarte curat, fata de alti ani. Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-08-24 15:45:17) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2009-08-24 15:45:05
Re: sa schimbam Romaniaecologizari se fac, am participat si eu bravo celor care reusesc sa faca si in muntii inalti, ca in cazul de fatza... unde abia te cari pe tine si rucsacul, ce sa mai zic de gunoaie. oricum... la primul refugiu din imagini, Caltun, am avut 2 experiente socante... dar in sesnuri diferite. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-08-24 15:55:48
Re: sa schimbam Romaniade aord cu katami... eu am mai povestit la un alt topic, numai ce m-am intors din Parang, sunt in stare de soc realmente... nu stiu cum s-ar mai putea face ceva pentru zona respectiva care e sufocata de gunoaie, nu doar pe marginea drumului de masina, unde sunt mormane de sticle, cutii de bere, ambalaje de toate felurile... ci si sus, pe cararile de munte Offline #9 2009-08-24 16:09:48
Re: sa schimbam RomaniaLi se pare greu pt ca nu ii pedepseste nimeni, Kata. Daca s-ar aplica pe bune amenzi + munca in folosul comunitatii (si anume sa mearga la strans de gunoaie timp de un an de zile) atunci ar invata cate ceva si poate am putea sa spunem ca suntem civilizati, dar asa... "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #10 2009-08-24 16:11:25
Re: sa schimbam RomaniaDa, Jessie, dar gandeste-te cum se poate face asta ? Plasezi cate un politist sau ce e langa fiecare grataragiu si astepti sa arunce ceva ? Fenomenul e practic imposibil de controlat Offline #11 2009-08-24 16:12:42
Re: sa schimbam Romaniae greu sa schimbi mentalitatea a mii de oameni Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #12 2009-08-24 16:14:23
Re: sa schimbam RomaniaSunt zone unde se poate. Uite de ex la 3 Brazi, la Gura Diham, acolo sunt zone langa cabane si ar putea sa fie pus cate un paznic si s-ar putea da amenzi. Si incet incet s-ar vedea efectele. Dar nu se doreste chestia asta. Daca s-ar gandi un pic ar putea fi gasita o solutie. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #13 2009-08-24 16:16:28
Re: sa schimbam Romaniamda... ma intreb si eu cum de unora le e usor sa care plase PLINE (=grele) cu beri, carne, legume de salata, ciocolata, etc, insa le e greu sa duca inapoi ambalajele goale... mai exact, un saculet cu cateva caserole si doze/PET-uri strivite... Ultima oara a fost editat de alinda (2009-08-24 16:18:41) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #14 2009-08-24 16:22:48
Re: sa schimbam RomaniaIntr-adevar, sa zicem ca la nivelul autoritatilor locale sau al celor care administreaza respectivele atractii turistice s-ar putea face ceva (gen pune X oameni care sa pazeasca turistii si sa dea y amenzi). "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2009-08-24 16:23:35
Re: sa schimbam Romania Kata "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #16 2009-08-24 16:25:50
pai da, dar daca tu (la modul general, evident) n-ai de unde lua exemplu (decat cel mult negativ) nu ramane decat sa te civilizezi... de frica amenzilor "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #17 2009-08-24 16:26:52
Re: sa schimbam Romaniala asta ma gandeam si eu, alinda, sa se organizeze niste spatii pentru asa ceva, cu paza si taxa de acces... si in rest amenzi FOARTE mari... daca amenda e cel putin cat un salariu cred ca te vei gandi bine a doua oara inainte sa arunci ceva Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-08-24 16:29:45) Offline #18 2009-08-24 16:27:49
asta ar fi un inceput, da... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2009-08-24 16:31:33
Re: sa schimbam Romaniataxa ca sa curete cineva dupa ei, Kata, daca tot nu le place s-o faca singuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|