homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diferenta dintre fetita si femeie-2

#20 2009-08-24 21:44:52

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Re: diferenta dintre fetita si femeie

@laurette: de ce nu-l ?ntrebi tu exact ce are să-ţi reproşeze? Fiindcă ?n fond asta este,  un reproş. Ceva nu-i convine la tine...

#21 2009-08-24 21:47:16

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

O femeie adevărată aveţi pe forum. Bine, aveţi mai multe, ?nsă una cum ?mi place mie, din toate punctele de vedere... e anabelle_m (dacă am scris greşit, scuze). That's a fully grown woman. big_smile

Diferenţa dintre fetiţă şi femeie e aceeaşi ca cea dintre băiat şi bărbat. Dacă vrei un băiat, clar nu eşti o femeie. Dacă vrei un bărbat... ?ţi poţi da seama ce implică acest lucru şi te poţi ?ndrepta/maturiza. Dacă nu... Doamne ajută!

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-24 21:49:35)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#22 2009-08-24 21:50:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pentru mine o femeie adevarata
- stie ce vrea si cum sa obtina ce vrea
- isi respecta corpul
- se respecta pe ea, si isi respecta partenerul
- stie sa faca de toate, dar alege ce vrea sa faca
- stie sa spuna nu
- poate petrece ore in sir singura fara a se plictisi, fara a avea nevoie de iubit
Si cel mai important, sau poate primul pas spre a deveni femeie este  sa recunoasca atunci cand a gresit si sa stie sa isi ceara scuze, dar sa isi ceara scuze cu demnitate.

Eu inca la 20 de ani zic ca mai am multa paine de ancat pana sa devin femeie, dar ma bucur ca am invatat sa recunosc cand gresesc. Al meu a observat asta, si mi-a spus ca l-a bucurat foarte mult.

#23 2009-08-24 21:52:17

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

of, la naiba, e anabella_n big_smile
dar multumesc oricum, nu conteaza sa-mi stii numele (nickname-ul) pana la urma big_smile

si ca sa contrazic putin ce a scris cineva mai sus: o femeie adevarata poate sa si injure si chiar o face din cand in cand. depinde cand, cum si cu cine

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-24 21:53:46)

#24 2009-08-24 21:55:39

James
Banat

Nu-mi cunosc numele colegilor, nu-mi ştiu numerele de telefon... nu ştiu o grămadă de detalii d-astea destul de importante. Folosesc zonele alea de creier pentru reţinut chestii profesionale. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#25 2009-08-24 21:57:49

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cam ce incercam sa spun si eu ca e mai important de retinut, dar mi-era lene sa mai scriu

#26 2009-08-24 21:59:21

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

James a scris:

Nu-mi cunosc numele colegilor, nu-mi ştiu numerele de telefon... nu ştiu o grămadă de detalii d-astea destul de importante. Folosesc zonele alea de creier pentru reţinut chestii profesionale. big_smile

offtopic Ha, ha in sfarsit cineva care gandeste la fel despre memorie.

#27 2009-08-24 22:06:11

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

e vorba de maturitate...cum te comporti in anumite momente, cum reactionezi

kapitulation

#28 2009-08-25 11:57:04

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ce inseamna de fapt maturitatea? prin ce esti matur?
as vrea sa ma lamureasca si  pe mine cineva...
si mie mi se reproseaza ca sunt o fetita, dar nici nu insist sa fiu vazuta ca femeie, pt ca am toata viata la dispozitie sa fiu femeie (am 19 ani)
a fi "fetita", in cazul meu, nu inseamna a fi miorlaita sau sa fiu pitzi style... "mi s-a rupt o unghie... ce ma fac?"

ca sa fiu matura ar insemna sa nu fiu plangacioasa, miloasa, sensibila? big_smile nu ma refer doar in cadrul relatiei, ci in general.
daca problemele mele sunt mici in comparatie cu ale lui, inseamna ca eu sunt imatura si de fapt ma agit pt lucruri mici? hmm

nu stiu... dar eu nu pot sa devin dintr-o data puternica, indiferenta, etc...
cred ca trebuie sa depasesc anumite etape, sa primesc cateva suturi in fund ca sa ma maturizez...
dar nu le vreau. si mi-e frica de ele.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#29 2009-08-25 11:58:58

James
Banat

Trebuie să ştii c?nd să fii şi c?nd să nu fii sensibilă, pl?găcioasă, miloasă. Acesta-i unul din criterii.

#30 2009-08-25 12:14:06

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

carmen_21 pana nu te dai cu capul de sus nu vei realiza exact ce ti se intampla... fiecare sut in fund e un pas inainte si cred ca fiecare dintre noi a primit cate unu si cu ajutorul lui a realizat ceea ce e bine si ce nu...
cu privire la problemele tale mai mici si mai neinsemnificante fata de cele ale iubitului tau nu cred ca trebuiesc lasate la o parte indiferent cat de minore sunt fata de ale lui... fiecare problema trebuie rezolvata cat e mica pentru a nu se amplifica. vorba aia "nu lasa pe maine ce poti face astazi". acum bineinteles ca va puteti ajuta reciproc sa va rezolvati problemele
oricum cert e ca trebuie sa fii sigura pe tine, increzatoare...

totusi nu cred ca exista anumite reguli in ceea ce priveste diferentierea fetelor de femei...

#31 2009-08-25 12:16:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

cum suna 'femeie adevarata' sau 'barbat adevarat' rotfl rotfl rotfl

femeile cand sunt tinere vor sa para mai mature,cand sunt mature biologic vor sa para mai tinere...
fiecare sa se simta bine asa cum e wink
iar in cazul tau laurette,cred k n-ar trebui sa conteze ce zice x,y si ce se doreste de la tine.conteaza ce vrei tu si cum vrei tu sa fii.

They can because they think they can.

#32 2009-08-25 12:20:37

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

bineinteles! consider ca nimeni tu te va schimba
pur si simplu inaintarea in varsta si dobandirea experientei te va face femeie big_smile

#33 2009-08-25 14:14:11

James
Banat

Nu, nu o va face. smile

#34 2009-08-25 14:25:23

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

james cam are dreptate..din nou:))
eu zic ca atitudinea e un mare plus

eu,tu si restul lumii...

#35 2009-08-25 14:58:07

James
Banat

Dacă e ?n v?rstă asta nu o face femeie adevărată. Iar dacă ?mbătr?neşti ?nainte de timp... asta iar nu te face femeie. Femeie matură nu e sinonim cu femeie adevărată. Dar... ce ştiu eu!

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-25 14:58:24)

#36 2009-08-25 15:05:43

James
Banat

N-ai ?nţeles nimic.
Fetiţă, fată, femeie imatură... same thing.

O femeie adevărată e inteligentă, matură c?nd e nevoie (la serviciu, pe stradă...) dar copilăroasă şi t?nără ?n suflet ?n rest. Gospodină şi caldă ?n casă, curvă ?n pat, puternică şi impunătoare ?n rest. ?n c?teva cuvinte, cam asta-i.

#37 2009-08-25 15:16:34

James
Banat

Unele mai devreme, altele mai t?rziu, altele deloc...

#38 2009-08-25 23:09:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

divya a scris:

my_aa a scris:

Asta e ceva relativ...
Depinde la ce se refera el, si ce intelege prin diferenta dintre fetita si femeie.

Dupa mine nu exista un tipar anume, totul e sa fii tu insati, sa ai curaj sa spui lucrurilor pe nume, sa creezi sentimentul acela de intimitate, sa spui ce simti si ce-ti doresti, sa renunti la jocuri copilaresti, sa asculti si sa tii cont si de ce-si doreste celalalt, sa ii dai libertate, sa ii arati incredere, toate astea bineinteles in conditiile in care relatia e ok...

ai dreptate,my_aa..dar trebuie sa ai si cu cine smile sa fii asa.
alaturi de un barbat matur se poate,dar langa unul care gandeste/se comporta ca un copil,NU. in relatiile de lunga durata,cei doi ajung in timp sa gandeasca la fel.

Da, asa e, in general trebuie sa daruiesti cam ce ti-ai dorii sa primesti.
Odata ce il aleg inseamna ca merita la fel de mult ca si mine.
Aici bineinteles fiind vorba de o persoana pe care o apreciez smile

Si nu as da prea multa importanta detaliilor de genul daca are voie sa injure sau nu, daca trebuie sa se imbrace intr-un anumit fel, sau nu, asta depinde de felul fiecaruia de a fii.
Daca o femeie mai scapa cate o injuratura la nervi, asta nu inseamna ca o face sa fie mai putin femeie, la fel cum nu o face nici daca prefera sa se abtina.

In general barbatii cauta validare.
Vor sa fie admirati, apreciati, aprobati, isi doresc sustinere, nu gelozii nefondate, nu sa fie "desfintati" la orice gresala nesemnificativa.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.