|
Nu esti logat.
A urmat cineva tratamentul asta si a ramas?#1 2009-08-24 22:09:35
a urmat cineva tratamentul asta si a ramas?buna fetele,am fost la medic prin februarie si a azis ca am anexita, am facut 3 luni polidin, am luat zanocin si cervugid ovule, din pacate nu am ramas, am luat acum 2 luni o luna de tinctura de branca ursului si nimik,sambata am fost la medic pt ca mi-a venit menstruatia la 21 de zile si m-a tinut 13 zile si imi curgea normal nu mai putin si de atunci am numai scurgeri maronii( m-a tinut de pe 4 august pana pe 16), medicul mi-a zis ca am o usoara dereglare si raceala si mi-a dat sa iau arefam din prima zi de ciclu cu desire pt femei, no spa si un antiinflamator.ati mai luat arefam cu desire ?????.......chiar nu stiu dac ma ajuta......oare pot sa raman si eu insarecinata vreodata???? pwp Offline #2 2010-04-06 21:21:16
Re: a urmat cineva tratamentul asta si a ramas?cu multa rabdare si fara stres vei ramane cu siguranta insarcinata,iti doresc un cat mai curand Viata e frumoasa daca stii sa o traiesti... Offline #3 2011-02-28 09:31:26
Re: a urmat cineva tratamentul asta si a ramas?buna, "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi." Offline #4 2011-02-28 13:38:11
Re: a urmat cineva tratamentul asta si a ramas?este destul de micut fibromul. ca pune probleme la implantare nu este tot una cu a pierde sarcini. daca nu exista implantare nu putem vorbi despre sarcina. dar este adevarat, poate impiedica implantarea. daca vezi ca nu ramai insarcinata sau daca in timp creste, se poate opera, interventia este foarte simpla. oricum ar fi, copii vei avea daca iti doresti. Ultima oara a fost editat de gargarita (2011-02-28 14:02:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|