homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Barfe" despre zodii...-13

#229 2009-08-27 13:49:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: "Barfe" despre zodii...

Cand eram la liceu, unei colege i-a disparut telefonul mobil din banca.
A vb. cu diriginta, cu directoarea, toti colegii au fost dispusi sa arate ce au prin ghiozdane, si nici urma de telefon. Zicea ca se gandise atat de mult unde ar fi putut sa fie, sau pe unde ar fi putut sa-l lase ca nici nu mai stia daca il luase cu ea in pauza sau il lasase in banca, dar credea ca din banca il luase cineva.
Si dupa cateva saptamani a venit la mama ei in vizita o femeie care stia sa ghiceasca, dar nu prea spunea tot timpul, si nu oricui.
Si i-a zis ca un coleg i-a furat telefonu' si ca peste ceva timp o sa gaseasca altul, si o sa il piarda si pe asta.
Si dupa o saptamana a gasit un telefon in scara blocului, care i-a fost furat dupa o jumatate de an in tren.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#230 2009-08-27 13:52:11

my_aa
Insomniac member

Daca nu mi-ar fi spus inainte sa gaseasca telefonul in scara blocului ce s-a intamplat as fi crezut ca minte big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#231 2009-08-27 13:58:24

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

mi.ar placea sa gasesc o astefel d pers sa ma citeasca din priviri big_smile

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#232 2009-08-27 14:16:39

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

eu sunt sagetatoare cu ascendent in capricorn.....ma identific cu sagetatorul iar de la capricorn cred ca am luat materialismul, ambitia,''snobismul'' si pasiunea pentru lucrurile scumpe

#233 2009-08-27 14:18:04

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

cum aflu ce ascendent am?

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#234 2009-08-27 15:21:22

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

woow.. am citit si eu acum astrograma. mama ca m-a ghicit ..
Marte in Casa 2 indica mari castiguri financiare, dar care sunt risipite foarte usor. Persoana este foarte abila, dar extrem de cheltuitoare.
( extrem de cheltuitoare e prea putin spus lol )
Mercur in Berbec, 29? 52', forta: Peregrinare
Mercur in Berbec indica o fire impulsiva, nervoasa, dominata de un spirit de luptator. Persoana nu admite sa fie contrazisa si reactioneaza rapid la orice provocare. Are o inteligenta deosebita si stie sa descopere solutii ingenioase.
lol Astea 2 mi s-au parut geniale ...

#235 2009-08-27 15:29:40

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

adina15 a scris:

cum aflu ce ascendent am?

e in functie de ora si locul nasterii.

am si eu o prietena care s-a apucat de astrologie si e foarte misto ce poate sa iti spuna despre tine... la modul general dar si la modul particular, pe o anumita perioada de timp; mi-a explicat de ce ma simteam asa cum ma simteam in ultima perioada, e foarte interesant, dar tine mult si de intuitie, nu e matematica... asa ca degeaba ai Marte in casa a 12-a (nasol, de altfel, dar era doar un exemplu tongue), depinde ce aspecte face cu alte planete, alte case, care planete sunt retrgrade si care nu si explicatii sunt destule, trebuie sa ai acel 'ceva' ca sa stii care din alea i se potriveste persoanei careia ii faci astrograma...

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 15:08:01)

#236 2009-08-27 16:45:34

LadyPink
Platinum member
Site

unii vad imagini, altii pur si simplu simt diverse chestii, altii au flashuri... cred ca depinde de la persoana la persoana; si eu cunosc pe cineva care imi povestea diverse chestii despre alte persoane (ce ma interesa pe mine in perioada aia)... era pe la inceput, cand isi descoperise inclinatiile astea si ne jucam mult pe tema asta; de la cum gandea si ce gandea pana la cu ce era imbracat si ce avea sa se intample (lucruri care s-au adeverit in proportie de 98%, mai gresea la culorile tricoului din cand in cand tongue)

#237 2009-08-27 19:34:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici eu
de viitor nu mi place sa mi se spuna hmm
de trecut e ok, cu ocazia asta vad si daca mi spune lucruri adevarate.
sau asa, despre mine...  smile

mi a dat odata o tipa in carti, nu era ea mare experta, dar cartile si cartea cu interpretarea o avea de la o vrajitoare, care ii era vecina.
si puneai o intrebare... eu am pus ceva de genul"o sa l uit pe x?"
eh... aveam 15 ani cred, dar mi a placut f mult cum mi a spus si cum se intelegeau asa subtil chestii din trecut

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#238 2009-08-27 21:57:37

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

eu sunt sagetator cu ascendent in capricorn si ma regasesc in ambele zodii perfect

#239 2009-08-27 22:10:06

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

andora mie nu imi raspunzi la mail?big_smile

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#240 2009-08-27 22:12:09

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

my_aa a scris:

si eu pierdusem o cheie ieri in timp ce schimbam butucul. da' va dati seama ca am luat aproape fiecare centimetru din zona la 'puricat'...  sad mi-am terminat treaba, si am plecat intristat. dupa cateva minute am gasit-o in buzunar. dumbom
la fel poate sa fi patit si colega ta.

adina15 a scris:

mi.ar placea sa gasesc o astefel d pers sa ma citeasca din priviri big_smile

cel care va locui cu tine toata viata, care te va iubi si il vei iubi, acela va avea privilegiul acesta. wink

Ultima oara a fost editat de extra (2009-08-27 22:32:32)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#241 2009-08-27 22:13:03

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

eu nu inteleg ceva....de ce nu arata acelasi lucru oriunde iti calculezi ascendentul?
mie mi-au iesit 3 variante pana acum....pesti, berbec, taur...tind sa am incredere in cel al uraniei....dar in mod normal nu ar tb sa-ti spuna peste tot acelasi lucru?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#242 2009-08-27 22:54:57

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

am revenittttttttt!!!!...si am e-mailul plinnnnnnnnnnn rotfl
...ma pun acum sa fac astrogramele pt. cele care mi-ati trimis dupa ultimul meu mesaj!!!
..daca nu sunt online aici..inseamna ca nu sunt acasa...scuze pt. intarziere celor care mi-au trimis e-mail cand eu nu eram online...dar intelegeti de ce, nu????

pufu...cel pe care ti l-am trimis eu e bun!!! e al Uraniei chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-27 22:56:13)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#243 2009-08-27 23:02:36

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

andora, vreau si eu big_smilebig_smilebig_smile: te rooog frumos  angel
dar nu stiu exact de ce anume e nevoie  huh

when the pomp lights up,you shoot.

#244 2009-08-27 23:26:41

andora
Full member

alexa123 a scris:

andora, vreau si eu big_smilebig_smilebig_smile: te rooog frumos  angel
dar nu stiu exact de ce anume e nevoie  huh

imi trimiti pe adresa mea de e-mail datele tale de nastere, adica: zi, luna, an, ora si localitate!!!

...iti pot face astrograma acum....sunt online chicot

fetelorrrrrrrrrrr....sunt gata!!!!!!!!!!!!!!!!! vi le puteti citi deja chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-27 23:27:33)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#245 2009-08-27 23:26:53

my_aa
Insomniac member

extra a scris:

my_aa a scris:

si eu pierdusem o cheie ieri in timp ce schimbam butucul. da' va dati seama ca am luat aproape fiecare centimetru din zona la 'puricat'...  sad mi-am terminat treaba, si am plecat intristat. dupa cateva minute am gasit-o in buzunar. dumbom
la fel poate sa fi patit si colega ta.

Da posibil, dar nu cred ca s-a intamplat la fel si in cazul ei big_smile

#246 2009-08-27 23:30:26

LadyPink
Platinum member
Site

pufu a scris:

eu nu inteleg ceva....de ce nu arata acelasi lucru oriunde iti calculezi ascendentul?
mie mi-au iesit 3 variante pana acum....pesti, berbec, taur...tind sa am incredere in cel al uraniei....dar in mod normal nu ar tb sa-ti spuna peste tot acelasi lucru?

sunt mai multe site-uri, fiecare cu p***a ma-sii lol dar unele sunt foarte ok

andora, lamureste-ma si pe mine ce faci, ca sa imi dau seama daca stiu sau nu ce urmeaza sa trimiti tongue

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-08-27 23:30:42)

#247 2009-08-27 23:34:37

andora
Full member

LadyPink a scris:

pufu a scris:

sunt mai multe site-uri, fiecare cu p***a ma-sii lol dar unele sunt foarte ok

andora, lamureste-ma si pe mine ce faci, ca sa imi dau seama daca stiu sau nu ce urmeaza sa trimiti tongue

astrograma pt. cele care imi timit datele pe e-mail...am programul Uraniei...introduc datele voastre, si imi da interpretarile...nu pot da programul, pt. ca trebuie de fiecare data introdus un cod chicot pe care si eu l-am primit....de la cineva care ma  iubeste multtttttttttttttttttttt angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.