|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-12#210 2009-08-26 10:29:28
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya...habar nu avem cine esti, daca trecem pe langa tine pe strada nu stim ca esti tu, povestea ta poate fi a oricarei tinere de 21 de ani....asa ca treaba cu public nu prea tine. daca citesti forumul vei vedea ca fiecare dintre noi spunem lucruri despre noi si despre viata noastra si nu se intampla nimic. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #211 2009-08-26 10:29:54
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAprin ceva asemanator am ajuns sa trec si eu in viatza asta si chiar aceleasi stari le-a avut si eu, dar spre bucuria mea, desi nu a fost alaturi de mine in acele momente si am fost singura si am infruntat totul singura(el nu a fost lana mine), si mi-am dorit k sfarsitul meu sa fie atunci, mi-am gasit fortele necesare sa merg mai departe si sa ma gandesc k nu vreau sa mai repet greseala facut, si k dor traind pot sa fac ceva pentru mine si pentru sufleteul meu, dar ca sa pot merge mai departe l-am iertat pe el si in momentele in care imi aminteam si mi-era greu il aveam aproape si asa am depasit, privesc in urma si nu vreau sa imi amintesc acel an din viatza mea...dar intr-adevar nu mai vroiam sa aud de barbati, sex, dragoste si altele, deci cam asa gandeam, dar fiind el totusi lanaga mine ma facea sa vrea si sa-mi doresc, si astfel am luat AC, nu anti-sex, dar e greu sa te pui in situatia cuiva.....poate ai nevoie de cineva langa tine a mergi mai departe nu sa gandesti asa, stiu k e ff greu, cumplit pot spune, dar asa cum ai spus si u Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, si orice om este supus greselilor... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #212 2009-08-26 10:31:50
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmi se pare aiurea ca se trag tot felul de concluzii....adica din 2 vorbe lumea te caracterizeaza.. necunoscand detalii si aspecte Ultima oara a fost editat de mmaayyaa20 (2009-08-26 10:34:21) Offline #213 2009-08-26 10:34:05
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAnici nu ma asteptam sa accepti ce am spus....e normal ... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-08-26 10:38:22) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #214 2009-08-26 10:40:38
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAeu ti-am zis ca sunt foarte ok asa cum sunt si sunt un om fericit.Mi-am analizat bine viata Offline Publicitateloading...
#215 2009-08-26 10:42:28
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAlucia...acum zik k trece printr-o perioada ff grea as putea sa spun k asa simteam si eu si reufuzam sa vb cu cineva, ma interiorizasem, nu eram eu...si acum dupa aproapre 2 ani refuz totusi sa vb despre asta, si nu am reusit decat sa spun la 3 pers apropiate printre care si el....poate intr-o zi va vrea sa vb...e decizia ei, dar daca ea nu face cv pt ea noi ce putem face, daca ea nu se ajuta singura noi cum sa o facem? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #216 2009-08-26 10:42:44
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAda maya, povesteste-ne. Offline #217 2009-08-26 10:45:48
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAce discutii aprinse pe aici da hai k o inteleg si pe maya : ea vrea sa creasca natalitatea si sa depasim numarul de locuitori ai chinei Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #218 2009-08-26 10:48:31
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA?i plac mult copiii, se vede şi-n poze. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #219 2009-08-26 10:48:43
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
IRONIILE ASTEA NU MA FAC DECAT SA IGNOR ORICE CURIOZITATE A UNORA.FRAMANTARE PLACUTA! Offline #220 2009-08-26 10:50:22
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya intelege si u ca un copil de 15 ani nu poate face un copil...sau iti place sa vezi copii care cresc copii?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #221 2009-08-26 10:51:27
si cu femeile cu situatie financiara normala care stau la coada la avort ce facem? Offline #222 2009-08-26 10:52:42
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApoate au problema cu sarcina.....sunt femei care avorteaza pentru a nu avea copii cu malformatii....sau vrei sa nasca un cpil care sa sufere?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #223 2009-08-26 10:55:00
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmmaayyaa20 nu mai scrie cu majuscule. pe forum nu se tipa. Offline #224 2009-08-26 10:56:14
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmie mi se pare un gest egoist ce spui tu, devildelia. eu cunosc persoane care au aflat din luna mica de sarcina ca vor avea un copil cu probleme, si cu toate insistentele medicilor, a pastrat copilul. Offline #225 2009-08-26 10:56:31
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAcamysh, doar că nu prea merge aşa treaba şi e plină secţiunea destinată bebeilor. Ultima oara a fost editat de James (2009-08-26 10:57:31) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #227 2009-08-26 10:58:34
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApai stau la coada la avort pt ca nu s au protejat! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #228 2009-08-26 11:00:37
uite pe la me la bloc am multe persoane cu handicap ....si sunt copii foarte chinuiti ...eu nu am spus k mamale sunt chinuite ci copii Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|