homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-14

#248 2009-08-26 11:24:02

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

maya sa inteleg ca u ai un copil care lai pastrat...ok eu dak Doamne fereste raman as provoca al 3 rarazboi mondial

din pacate nu l am pastrat pentru ca nu gandeam ca acum

ok nu lai pastrat poate pe atunci din anumite motive...imi pare rau sincer.... dar de ce sa se ajunga in situatia ta ?? mai bine te protejezi eficent , nu???

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#249 2009-08-26 11:24:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

me_bb a scris:

lucia05 a scris:

me_bb, tie iti e simplu sa stai pe margine si sa tragi concluzii din astea! eu am fost pusa in fata unei astfel de situatii: a trebuit sa fac avort pentru ca exista un risc foarte mare ( expresia doctoritei a fost "in mod cert" ) ca acel copil sa se nasca cu un handicap neurologic major care l-ar fi impiedicat sa mearga, sa vorbeasca, sa inteleaga ce se intampla in jurul lui din cauza unui tratament pe care il faceam. daca tu ai taria sa nasti un astfel de copil....e treaba ta ( nu spun ca e ok ) poate eu am fost egoista si m-am gandit la mine insa te asigur ca m-am gandit si la ce va face o astfel de fiinta cand eu nu voi mai fi, cine ar avea grija de el...

maya, eu nu inteleg ceva : spui ca a fost o intamplare uimitoare, deci e ceva pozitiv, insa refuzi sa o impartasesti cu noi si pe de alta parte esti tare generoasa in a ne da sfaturi...m-ai pierdut!

asta e o situatie extrema, si imi pare rau ca ai trecut prin asta, nu doresc nimanui.
dar sunt foarte multi copii avortati din cauza sindromului down, sau al handicapului locomotor.... copii care ar avea sanse sa se bucure de viata asta;

cum poti sa te bucuri de viata daca ai sindrom down si la 30 de ani gandesti ca un copil de 4?
sau daca ai un handicap locomotor si stai toata viata intr-un scaun cu rotile???
tu te-ai putea bucura de viata daca te-ai afla intr-o astfel de situatie?

#250 2009-08-26 11:25:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

me_bb cum crezi k un asemenea se poate bucura de viatza cand mereu va si batjocorit marginalizat ???

da cine esti tu ca sa   il omori?

dar cine esti tu ca sa l condamni la o viata nefericita?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#251 2009-08-26 11:25:42

d3vildelia
Hero member

maya nu sunt nimeni dar de cat sa vad acel copil chinuit si suferind mai bine nu il nasc .....

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#252 2009-08-26 11:25:48

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

d3vildelia a scris:

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

maya sa inteleg ca u ai un copil care lai pastrat...ok eu dak Doamne fereste raman as provoca al 3 rarazboi mondial

ok nu lai pastrat poate pe atunci din anumite motive...imi pare rau sincer.... dar de ce sa se ajunga in situatia ta ?? mai bine te protejezi eficent , nu???

faci ce vrei dar e bine sa cunosti riscurile.asta in cazul in care ne gandim numai la ce palpabil...moral privind situatia  e mult de discutat

Publicitate

loading...

#253 2009-08-26 11:25:52

camysh
Moderator

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

me_bb cum crezi k un asemenea se poate bucura de viatza cand mereu va si batjocorit marginalizat ???

dar tu cine ai fost ca sa-l omori pe al tau?
dupa cum spui ai facut si tu avort...

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

mmaayyaa20 a scris:

faci ce vrei dar e bine sa cunosti riscurile.asta in cazul in care ne gandim numai la ce palpabil...moral privind situatia  e mult de discutat

crede-ma, toate de pe acest forum cunoastem riscurile si consecintele actelor noastre. nu trebuie sa deschizi n topicuri la fiecare sectiune in care sa scrii acelasi lucru dar cu alte cuvinte

#254 2009-08-26 11:26:10

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

camysh a scris:

James a scris:

camysh, doar că nu prea merge aşa treaba şi e plină secţiunea destinată bebeilor. big_smile

pai e plina de cele care acum isi doresc bebe smile

Dar mai răm?n şi cele care iau anticoncepţionale (parcă zicea cineva, katami cred).

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#255 2009-08-26 11:27:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

eu  sunt importiva avortului,dar decat sa dai nastere unor copii care nu o sa se poata bucura niciodata de viata,eu m`as gandi de 2 ori.in primul rand sufera si copii,dar si parintii care sunt condamnati sa`si priveasca propriul copil cu astfel de malformatii genetice.plus de asta,a spus cineva mai devreme,cine are grija de ei ,cand parintii nu o sa mai fie?statul?rudele?

eu,tu si restul lumii...

#256 2009-08-26 11:27:06

d3vildelia
Hero member

sincer consider ca voi sunteti mai goiste candinduva numai la bucuria voastra de a fi mama....dar cine va suferi nu sunteti voi ci acei copii care vor avea o viatza grea

#257 2009-08-26 11:27:29

mmaayyaa20
Full member

carmen_21 a scris:

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

te-ai gandit ca poate meriti acest lucru pentru greselile de zi cu zi?...sau pentru ca  inainte sa faci acest copil ai facut un avort? sau pentru ca  exista dereglari in organism din cauza pilulelor  contraceptive?

#258 2009-08-26 11:28:22

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

BratzG a scris:

eu  sunt importiva avortului,dar decat sa dai nastere unor copii care nu o sa se poata bucura niciodata de viata,eu m`as gandi de 2 ori.in primul rand sufera si copii,dar si parintii care sunt condamnati sa`si priveasca propriul copil cu astfel de malformatii genetice.plus de asta,a spus cineva mai devreme,cine are grija de ei ,cand parintii nu o sa mai fie?statul?rudele?

Bine spus!!

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#259 2009-08-26 11:28:29

camysh
Moderator

James a scris:

camysh a scris:

James a scris:

camysh, doar că nu prea merge aşa treaba şi e plină secţiunea destinată bebeilor. big_smile

pai e plina de cele care acum isi doresc bebe smile

Dar mai răm?n şi cele care iau anticoncepţionale (parcă zicea cineva, katami cred).

daca nu le iei corect, da, ramai
katami nu lua anticonceptionale cand a ramas smile
se baza pe metoda calendarului, care mai da gres uneori

#260 2009-08-26 11:28:41

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

mmaayyaa20 a scris:

carmen_21 a scris:

mmaayyaa20 a scris:

te-ai gandit ca poate meriti acest lucru pentru greselile de zi cu zi?...sau pentru ca  inainte sa faci acest copil ai facut un avort? sau pentru ca  exista dereglari in organism din cauza pilulelor  contraceptive?

Da, meriţi tu şi e pedepsit el, un suflet nevinovat. Foarte inteligentă afirmaţie. La biserică ai ?nvăţat prostiile astea, nu?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#261 2009-08-26 11:29:04

mmaayyaa20
Full member

camish sunt constienta ca am gresit enorm si imi pare foarte rau.... dar pentru asta acum nu  am voie sa militez impotriva?

#262 2009-08-26 11:29:31

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

cate femei nu au luat pilule ani de zile,si au dat nastere unor copii perfect sanatosi.daca unul dintre parinti are vreo boala genetica ereditara,poate sa ia pilule sau nu,copilul nu va fi sanatos.deci nu totul se invarte in jurul pastilelor!

maya ,intelege  ca nu ai de ce sa militezi impotriva.singurii vinovati ati fost voi pentru ca nu v`ati protejat.inteleg ca ai trecut prin astfel de experiente,dar asta nu inseamna ca trebuie sa te pedepsesti toata viata ,si sa impui altor persoane sa iti urmeze stilul tau de viata.daca tu esti multumita de el,foarte bine.daca o sa`ti gasesti un barbat pe masura.felicitari.dar nu are sens sa faci atata tam-tam

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-26 11:33:05)

eu,tu si restul lumii...

#263 2009-08-26 11:29:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mmaayyaa20 a scris:

camish sunt constienta ca am gresit enorm si imi pare foarte rau.... dar pentru asta acum nu  am voie sa militez impotriva?

copilule, militezi in directia gresita!
militeaza impotriva avortului, nu si a protectiei

#264 2009-08-26 11:29:56

d3vildelia
Hero member

maya ok te intleg si pe tine ....dar daca Doamne fereste raman acum (pt k nu ma protejez pt k ac fac nus ce si preze nu is bune) , as distruge viata parintilor mei a copilului si a mea si a tatalui.....deci ce e mai b sa aleg sa distrug viata unor oameni nevinovati sau sa ma protejez???

#265 2009-08-26 11:30:57

mmaayyaa20
Full member

James a scris:

mmaayyaa20 a scris:

carmen_21 a scris:

Da, meriţi tu şi e pedepsit el, un suflet nevinovat. Foarte inteligentă afirmaţie. La biserică ai ?nvăţat prostiile astea, nu?

avem  mentalitati diferite. Asta nu ma opreste sa spun ce am de spus si pe viitor.

#266 2009-08-26 11:31:41

d3vildelia
Hero member

BratzG a scris:

cate femei nu au luat pilule ani de zile,si au dat nastere unor copii perfect sanatosi.daca unul dintre parinti are vreo boala genetica ereditara,poate sa ia pilule sau nu,copilul nu va fi sanatos.deci nu totul se invarte in jurul pastilelor!

perfec deacord

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.