|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-14#248 2009-08-26 11:24:02
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
ok nu lai pastrat poate pe atunci din anumite motive...imi pare rau sincer.... dar de ce sa se ajunga in situatia ta ?? mai bine te protejezi eficent , nu??? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #249 2009-08-26 11:24:27
cum poti sa te bucuri de viata daca ai sindrom down si la 30 de ani gandesti ca un copil de 4? Offline #250 2009-08-26 11:25:05
dar cine esti tu ca sa l condamni la o viata nefericita? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #251 2009-08-26 11:25:42
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya nu sunt nimeni dar de cat sa vad acel copil chinuit si suferind mai bine nu il nasc ..... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #252 2009-08-26 11:25:48
faci ce vrei dar e bine sa cunosti riscurile.asta in cazul in care ne gandim numai la ce palpabil...moral privind situatia e mult de discutat Offline Publicitateloading...
#253 2009-08-26 11:25:52
dar tu cine ai fost ca sa-l omori pe al tau?
crede-ma, toate de pe acest forum cunoastem riscurile si consecintele actelor noastre. nu trebuie sa deschizi n topicuri la fiecare sectiune in care sa scrii acelasi lucru dar cu alte cuvinte Offline #254 2009-08-26 11:26:10
Dar mai răm?n şi cele care iau anticoncepţionale (parcă zicea cineva, katami cred). Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #255 2009-08-26 11:27:01
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAeu sunt importiva avortului,dar decat sa dai nastere unor copii care nu o sa se poata bucura niciodata de viata,eu m`as gandi de 2 ori.in primul rand sufera si copii,dar si parintii care sunt condamnati sa`si priveasca propriul copil cu astfel de malformatii genetice.plus de asta,a spus cineva mai devreme,cine are grija de ei ,cand parintii nu o sa mai fie?statul?rudele? eu,tu si restul lumii... Offline #256 2009-08-26 11:27:06
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAsincer consider ca voi sunteti mai goiste candinduva numai la bucuria voastra de a fi mama....dar cine va suferi nu sunteti voi ci acei copii care vor avea o viatza grea Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #257 2009-08-26 11:27:29
te-ai gandit ca poate meriti acest lucru pentru greselile de zi cu zi?...sau pentru ca inainte sa faci acest copil ai facut un avort? sau pentru ca exista dereglari in organism din cauza pilulelor contraceptive? Offline #258 2009-08-26 11:28:22
Bine spus!! Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #259 2009-08-26 11:28:29
daca nu le iei corect, da, ramai Offline #260 2009-08-26 11:28:41
Da, meriţi tu şi e pedepsit el, un suflet nevinovat. Foarte inteligentă afirmaţie. La biserică ai ?nvăţat prostiile astea, nu? Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #261 2009-08-26 11:29:04
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAcamish sunt constienta ca am gresit enorm si imi pare foarte rau.... dar pentru asta acum nu am voie sa militez impotriva? Offline #262 2009-08-26 11:29:31
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAcate femei nu au luat pilule ani de zile,si au dat nastere unor copii perfect sanatosi.daca unul dintre parinti are vreo boala genetica ereditara,poate sa ia pilule sau nu,copilul nu va fi sanatos.deci nu totul se invarte in jurul pastilelor! Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-26 11:33:05) eu,tu si restul lumii... Offline #263 2009-08-26 11:29:45
copilule, militezi in directia gresita! Offline #264 2009-08-26 11:29:56
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya ok te intleg si pe tine ....dar daca Doamne fereste raman acum (pt k nu ma protejez pt k ac fac nus ce si preze nu is bune) , as distruge viata parintilor mei a copilului si a mea si a tatalui.....deci ce e mai b sa aleg sa distrug viata unor oameni nevinovati sau sa ma protejez??? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #265 2009-08-26 11:30:57
avem mentalitati diferite. Asta nu ma opreste sa spun ce am de spus si pe viitor. Offline #266 2009-08-26 11:31:41
perfec deacord Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|