homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex oral - riscuri

#1 2009-08-25 19:30:51

Marian2009
Membru
Inregistrat: 2009-08-25

Sex oral - riscuri

Salut !

Acum vad ca mai mult fete posteaza pe siteul asta fiind in special un site de anticonceptionale etc, insa sper sa "acopere" si problema mea smile

Nu vreau sa ma intrebati dc si cum, am ajuns la o prostituata (cei drept una de lux), careia i-am cerut un sex oral cu prezervativ.bineinteles mi-a facut dar nu mi-a placut deloc asa ca nici nu am terminat. Acum ma simt groaznic din mai multe puncte de vedere , nici nu mi-a placut deloc si n-o sa mai incerc in viata mea asa ceva. Problema (printre multe altele ), care ma streseaza groaznic este daca puteam sa iau vreo boala in acest fel (mai ales ...nu vreau sa spun care). Eu unul nu aveam rani nimic.

De asemenea prezervativul nu s-a rupt a ramas intact. Va rog sa-mi dati un raspuns...de asemenea, e bine sa ma duc acum la doctor ?

supa  supa  supa

#2 2009-08-25 19:33:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Sex oral - riscuri

daca zici ca nu s-a intamplat niciun accident cu prezervativul eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-08-25 19:35:18

Marian2009
Membru
Inregistrat: 2009-08-25

Nimic....l-am luat si acasa si l-am testat big_smile. Sper sa fie bine....totusi daca ar fi sa fiu eu sigur...cam cand ar trebui sa ma duc la doctor sa fac teste etc ?

#4 2009-08-25 19:52:11

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Haha... muie cu prezervativ. Ce urmează?

Din fericire, eşti sănătos. Din nefericire, eşti doar sănătos fizic. lol

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-25 19:52:27)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#5 2009-08-25 19:54:36

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

James a scris:

Haha... muie cu prezervativ. Ce urmează?

Din fericire, eşti sănătos. Din nefericire, eşti doar sănătos fizic. lol

rotfl  rotfl  rotfl
I love you! James....sunt pe jos! rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-25 21:06:59

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

marian, esti ok, stai linistit

fetelor( si baietilor roll ), sunteti offtopic! Si nu e cazul de ironii, abtineti-va va rog!

#7 2009-08-26 13:09:34

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

Marian esti ok, si sper ca nu te-ai speriat de reactiile unora.

Foarte bine ca ai folosit prezervativul...mai bine sa fi sigur dacat sa iti para rau. Plus ca exista de nu stiu cand prezervative cu arome....astea de ce oare au fost inventate???? sau exista prezervatie mult mai subtiri adecvate sexului oral....asa ca nu mai fiti atat de rai, chiar nu are nici un sens.

Si esti si sanatos fizic cat si psihic...poate chiar mai sanatos decat multi altii daca ai rationat inainte si ai luat in calul toate riscurile.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#8 2010-03-17 14:02:36

mede
New member
Inregistrat: 2010-03-16

sunt de acor cu ada da cate o data mai esti si ironik ca na asa suntem toti;))
o da stai linistit marian k sigur nu ai nimic

#9 2010-03-17 16:29:40

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Cred ca mai degraba e psihic smile daca zici ca nu s-a rupt si nu s-a intamplat nimic e ok smile .Daca vrei sa te linisteti , mergi la medic si fa-ti niste analize.Poti sa-l iei ca pe un control "periodic", desi baietii nu prea practica .

james, come on smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.