|
Nu esti logat.
Posibila sarcina??#1 2009-08-25 20:47:44
posibila sarcina??buna!am si eu o problema ...am avut contact sexual neprotejat pe 16 iunie, mi-am facut 2 teste de sarcina(la 8 zile de la contact),care au iesit negative,pe 28 iunie mi-a venit ciclul regulat,dar tot mi-e rau,imi vine sa vomit,ma simt ametita; acum 4 saptamani am inceput sa ma umflu in partea stanga jos,am facut analize la sange si urina si mi-a iesit infectie urinara puternica..ciclul nu mi-a mai venit pe 28 cum ar fi fost normal,mi-a venit pe 2 august..dar mie tot mi-e rau..si am impresia ca ma latesc,ca ma ingras..am luat tratament,umflatura a disparut..dar acum iar ma umflu..si ma doare si sanul stang asa in jurul sfarcului de mor..picioarele mi se umfla..greturi,ameteli..si dureri d burta cand mai jos de buric..cand de ovare.. posibila sarcina? ..ajutati-ma va rog frumos!!! Offline #2 2009-08-25 20:51:39
Re: posibila sarcina??mai baga un test. cand le-ai facut pe celelalte, cate sapt aveai de la contactul neprotejat? testul e valabil la 3 sapt de la contactul cu risc. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-08-25 21:04:13
Re: posibila sarcina??pai le-am facut pe aman2 cam la 8-9 zile de la contact...greata ca greata..dar ametelile..si durerile d burta..acum ma doare burta mai jos de buric..si la ovare.. nu stiu..ma simt asa ciudat..ca si cum as fii Offline #4 2009-08-25 22:07:49
Re: posibila sarcina??Testul trebuie facut la 3 saptamani dupa contact. Mai fa unul. Offline #5 2009-08-26 11:43:36
Re: posibila sarcina??menstruatia a fost normala? Cap patrat cu minte-n colturi Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-26 14:17:10
Re: posibila sarcina??Buna fetelor ! cand veti citi intrebarea mea poate veti crede ca sunt o tampita Sunt super ingrijorata....am avut un contact sexual neprotejat acum 10 zile 15-16 ( a fost un accident). ; nu iau anticonceptionale; dimineata cand am realizat greseala....am luat hotararea ca trebuie sa iau postinor2 ....pentru ca eram la mare si pentru ca a durat ceva mai mault pana sa fac rost de bani....am luat prima pilula in aprox 34 ore ( pe prospect scria ca se poate lua pana la 72 h ).....eram in perioana fertila....a 3a zi dupa contactul sexual...mi-a venit menstruatia......acum nu stiu ce sa fac si ce sa cred....se poate sa fiu insarcinata??? Stiu ca e prea devreme sa-mi fac un test de sarcina....dar de disperare...am facut unul (cumparat din farmacie....cu urina) a iesit negativ....dar e prea devreme....Nu se poate face nimic ca sa aflu mai devreme??? daca sunt insarcinata sau nu.....Nu mai am rabdare. Va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat sau....cu orice numai sa scap de indoieli! Nici eu i nici pritenul meu...nu putem sa dormim nopatea de atatea griji si framantari. Offline #7 2009-08-26 17:17:24
Re: posibila sarcina??Acum nu prea ai ce sa faci decat sa astepti inca 5 zile k sa poti face un test din sange...Testul de sarcina cu urina il poti face numai la 3 saptamani de la contact. Iubesc si sunt iubita Offline #8 2009-08-27 13:22:21
Re: posibila sarcina??menstruatia a fost normala..in a 2 luna a fost mai putin..doar 3 zile..pe mine deobocei ma tine 5,6 zile Offline #9 2009-09-01 20:15:42
Re: posibila sarcina??
eu cand am avut nisip la rinichi analizele de sange si urina au indicat infectie si ma simteam ingrozitor: stari de voma puternice, ameteli, dureri abdominale(nici nu puteam sa imi dau seama unde anume simt durere: ficatul , splina , ovarele), durere de cap. Eu ma simteam foarte rau ca sa mai observ daca sunt umflata sau nu, insa daca ai infectie urinara este foarte posibil ca urina infectata sa fie retinuta in vezica ori rinichi ceea ce explica simptomele tale.Si cand urinam aveam durere de ovare sau abdominale in partea de sus. Offline #10 2009-09-01 22:41:31
Re: posibila sarcina??pai stai asa..ai descoperit dupa c ti-a trecut infectia ca esti insarcinata? dar cm ai avut?...nu ma durea knd urinam..doar k aveam umflatura aia si toata durerea se lasa pe picior..pe mine ma dor sanii de mor acum ..sa fie oare si o dereglare? sau sarcina? Offline #11 2009-09-02 09:47:51
Re: posibila sarcina??
mai am avut aceste probleme acum cativa ani. durerea era difuza in tot corpul, inclusiv pe picior, insa o durere groaznica. Offline #12 2009-09-02 10:10:51
Re: posibila sarcina??salut!sunt noua pe acest forum si ma scuzati ca ma bag aici pentru a-mi spune nelamuririle,dar nu stiu unde altundeva sa le scriu. Offline #13 2009-09-02 10:24:19
Re: posibila sarcina??se poate ca Postinorul sa iti deregleze cilcul, deci nu intra in panica. Offline #14 2009-09-05 09:39:09
Re: posibila sarcina??Buna! Poate n-am subscris chiar unde trebuie dar mi-as dori sa ma puteti ajuta. De la bun inceput vreau sa va spun ca eu vreau bebe. Ultimul ciclu a fost pe 1 august. Ar fi trebuit sa vina iar pe 31 august, pentru ca aceasta e perioada normla. Dar n-a venit. Si m-am simtit obosita. Teribil de obosita si foarte balonata. Eu, care nu prea mancam inainte mananc de sting. Sanii sunt mai plini decat ii aveam eu de obicei si tensionati. Bineinteles ca am facut testul. Si nu unul, ci doua. Rezultatul: negativ. Nu m-a dezamagit foarte tare pentru ca oricum nu prea pun baza pe el. La primul copil am facut testul la o luna si la o luna jumatate de sarcina si a iesit negativ si am nascut un baietoi sanatos si vioi. M-am intrebat si atunci, ma intreb si acum: e posibil sa sa fie influentat rezultatul testului de faptul ca eu am Rh-ul negativ? Sau poate sunt eu anormala? Poate e o intrebare prosteasca dar chiar as vrea sa stiu de ce nu ies pozitive testele. Data trecuta a fost clar ca au dat eroare. Acum as vrea sa fie aceeasi situatie, pentru ca-mi doresc din suflet inca un copil. Offline #15 2009-09-06 10:30:11
Re: posibila sarcina??Nu are treaba rh-ul cu pozitivizarea testului. Daca zici ca testele astea au dat gres si in trecut, desi ma depaseste cum, de ce nu mergi sa faci un beta hcg din sange? #16 2009-11-10 18:02:19
Re: posibila sarcina??buna! am si eu niste nelamuriri..sunt foarte stresata,acum aproape 5 luni ,luam anticonceptionale..am avut o mica raceala si am luat cateva zile antibiotice,s a intamplat sa am contact neprotejat in acel timp..am intrerupt ac din luna urmatoare..acum,desi a trecut ceva timp imi fac probleme deoarece menstruatia mi a venit ,insa am o stare ciudata .burtica mea tot creste..si am dureri..si la ovare,si uneori se lasa si pe picior.am senzatia ca as putea fi insarcinata.acum doua luni am facut un test de sarcina ,ca sa ma linistesc .a iesit negativ.nu stiu ce sa mai cred..se poate sa mi vina menstruatia,sa mi fi iesit testul negativ si totusi sa fiu insarcinata? Offline #17 2009-11-10 20:25:41
Re: posibila sarcina??a scris ca a venit menstra. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #18 2009-11-10 20:28:14Re: posibila sarcina??ma speriasem...zic si eu k poke, sa stai linistita daca a venit pentru ca n-ai cum sa fii insarcinata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #19 2009-11-10 21:50:39Re: posibila sarcina??Buna seara fetele. Nu am mai vrut sa deschid alt topic aiurea asa ca am sa scriu si eu aici problema mea. Nu mai folosesc anticonceptionale de cateva luni, nu folosim nici prezervativ. Duminica mi-a venit menstruatia iar in seara asta am facut sex neprotejat si..s-a intamplat sa termine putin in mine. Vreau sa stiu daca este vreo problema..Daca pot ramane insarcinata, dat fiind faptul ca sunt si la menstruatie..Astept pareri si sfaturi. Va multumesc frumos. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|