homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu animalul de companie in vacanta

#1 2009-08-26 01:52:36

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cu animalul de companie in vacanta

Cine imi poate da detalii daca pot merge cu al meu catel in vacanta in tara?tOT MA  chinui sa gasesc pensiuni care accepta si catei
as vrea undeva pe la munte...
daca nu voi gasi il voi lasa la o pensiune canina din Cta...dar parca nu as vrea sa-l las singur .El e dependent de mine...si mi-e tare mila de el sa-l las acolo.L-am mai lasat 2 zile si cand m-a vazut sarea pe mine ,era tare fericit ca ma vazuse.Iar acum vom pleca o saptamana

#2 2009-08-26 13:01:12

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

Re: cu animalul de companie in vacanta

stiu ca sunt unele pensiuni care accespta si animalute. eu am fost in Predeal la o vila dar am fost cu pisica lol lol... si cei de acolo aveau un caine dragut de tot dar mata mea l-a luat la palme tongue..

anyway, cel mai bine ar fi sa dai un telefon si sa intrebi. Stiu ca este destul de important daca animalutul este de talie mica sau mare.

am gasit ceva pe net:

Situated at a 15-minute walk from the city centre with easy access to the motorway to Bran, Pension Sofie offers spacious and cosily decorated accommodation in Brasov. You can go out and dine at one of the restaurants close to the property - La Fontanella, Romantik, or Casa Tudor. Only a 5-minute walk from Pension Sofie is the indoor water park Paradisul Acvatic, offering fun for the whole family. Interesting tourist sites include The Black Church, the old town of Brasov and Bran Castle, which is 28 km away. Rooms:19

Services Wi-Fi/Wireless LAN, Internet Services
General Pets Allowed, Parking , Free Parking, 24-Hour Front Desk

cauta pe net pets allowed pensiune turistica, poate gasesti ceva.

Bafta, sper ca o sa gasesti ceva pentru cutul tau.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#3 2009-08-26 13:45:41

Melany1
Banat

daca te-ai lasat cu pisi s-ar putea sa putem si noi sa mergem cu al nostru catelus

#4 2009-08-26 14:03:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

sunt pensiuni care accepta. acu' cativa ani am fost la una d-asta cu (virgula) canarul meu... imi amintesc ca aveam mari probleme,pentru ca mai erau 2 familii,unii cu caine,si unii cu pisica... cainele vroia pisica,pisica imi vroia canarul... si desi era ceva mai mult zgomot din cauza lor decat la o pensiune obisnuita,proprietarii ziceau ca nu-i deranjeaza,si ca mai multe pensiuni din zona aia fac asa,deci de ce nu si ei ? tongue

#5 2009-08-26 14:08:03

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ShineOfBlood a scris:

sunt pensiuni care accepta. acu' cativa ani am fost la una d-asta cu (virgula) canarul meu... imi amintesc ca aveam mari probleme,pentru ca mai erau 2 familii,unii cu caine,si unii cu pisica... cainele vroia pisica,pisica imi vroia canarul... si desi era ceva mai mult zgomot din cauza lor decat la o pensiune obisnuita,proprietarii ziceau ca nu-i deranjeaza,si ca mai multe pensiuni din zona aia fac asa,deci de ce nu si ei ? tongue

lol  lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#6 2009-08-26 14:50:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sau poti sa incerci undeva la o gazda... la curte... ca sa nu se plictiseasca nici catelu smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2009-08-26 22:58:02

Melany1
Banat

cred ca il voi lasa in Cta la o pensiune..e mai sigur....cred

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.