homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati!

#1 2009-08-26 11:38:05

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Va rog sa ma ajutati!

Merg pe 16 ani...si acum 2 luni mi`am inceput viata sexuala...ma durut enorm de tare si nu am mai incercat pana alaltaieri cand am reusit si nu ma mai durut:)...totusi ma gandeam sa merg la un ginecolog sa imi prescrie niste antibebe ca nu vreau sa ma trezesc cu vreo surpriza:)...
Ce sfaturi imi dati?
Credeti ca e bine sa folosesc de la varsta asta anticonceptionale?Ce medic imi recomandati? (Eu as vrea sa nu afle parintii mei... neutral) Ma gandeam sa merg cu prietenul meu...ce credeti ? Si cat costa o consultatie! Si alte lucruri care le`am omis si credeti ca mi`ar fi de folos:) Va rog ajutati`ma! Va raman profund indatorata:)

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#2 2009-08-26 11:45:25

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: Va rog sa ma ajutati!

DeeA trebuie neaparat sa mergi la ginecolog k sa iti faca un control shi sa iti prescrie ce AC sa iei nu incepe sa iei u de capul tau.In legatura cu costurile depinde...un control de obicei e 50-55 lei cel putin aici in Baia Mare in rest nu shtiu sa iti spun.
Parintii tai nu au cum sa afle dak tu nu le zici nik sau dak nu le zice pr.tau sau altcineva.Dar eu te sfatuiesc k ar fii bine sa vb cel putin cu mama ta despre toate astea pt k orice ti se va intampla mai buna prietena k o mama nu exista.....

#3 2009-08-26 11:49:19

DeeA KaRinA
Full member

Ai mei sunt divortati si mama nu e in tara...nu vreau sa afle de pe acum pt ca o sa isi faca griji sad .
La ginecolog aveam de gand sa merg(chiar si cu pr meu) sa vedem ce ne spune si pentru niste controale...si sa`mi dea mie ac smile doar ca nu stiam daca e bine sa le iau de pe acum neutral .
Msm puss

Ultima oara a fost editat de DeeA KaRinA (2009-08-26 11:50:53)

#4 2009-08-26 12:02:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

DeeA KaRinA a scris:

Ai mei sunt divortati si mama nu e in tara...nu vreau sa afle de pe acum pt ca o sa isi faca griji sad .
La ginecolog aveam de gand sa merg(chiar si cu pr meu) sa vedem ce ne spune si pentru niste controale...si sa`mi dea mie ac smile doar ca nu stiam daca e bine sa le iau de pe acum neutral .
Msm puss

Bineinteles ca poti lua anticonceptionale, virsta ta nu e o contraindicatie.
Daca crezi ca ai problele de sanatate(ginecologice)mergi la control
daca nu, ai si varianta(poate mai potrivita) de a merge la un medic de planning familial pentru prescrierea contraceptivelor. Acesta are si mai mult timp sa stea de vorba cu tine si se ocupa taman de problemele astea legate de contraceptie si de viata sexuala
Mai mult, la cabinetele de planning familial in general, consultatiile pentru eleve sunt gratuite(daca prezinti carnetul de elev) pina una alta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-08-26 12:03:18

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Poti sa le iei linistita...doar dak intervine ceva sau dak in urma controlului ginecologic doctorul iti "depisteaza" ceva atunci iti va spune el dak sa iei sau nu.

Publicitate

loading...

#6 2009-08-26 12:11:42

DeeA KaRinA
Full member

Mersi mult:*pusspuss esti o scumpa:)....o sa caut un cabinet de planning in Bv daca zici k e si gratuit cu atat mai bine smile
Imi convine mai mult fara bani deoarece mnho a cam ajuns criza si la mine in buzunare si daca ii cer lui tata atatia bani cati imi iau aia acolo, ma ia la intrebari smile

#7 2009-08-26 12:49:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

deea, cel mai bine e sa mergi la un cabinet de planning smile
pt ca iti explica tot ce trebuie sa stii.
in cazul in care mergi la un cabinet particular o sa platesti - 20-30de lei cred

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2009-08-26 12:58:09

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

DeeA KaRinA a scris:

Mersi mult:*pusspuss esti o scumpa:)....o sa caut un cabinet de planning in Bv daca zici k e si gratuit cu atat mai bine smile
Imi convine mai mult fara bani deoarece mnho a cam ajuns criza si la mine in buzunare si daca ii cer lui tata atatia bani cati imi iau aia acolo, ma ia la intrebari smile

daca vrei pot sa iti recomand Cabinetul de planning de la Policlinica Astra, la dr Mateoc. consultatia este gratuita, trebuie doar sa mergi acolo. iti poate face si consulatie ginecologica, dar nu ecograf. dr e super draguta si cu siguranta o sa iti lamuresti multe lucruri

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#9 2009-08-26 14:20:00

DeeA KaRinA
Full member

da mersi mult la mateoc ma gandeam sa merg(la capt la 6 etc) chiar azi merg il astept pe iuby sa vina sa ma ia:) numai ca a avut program de dimineata dar imi fac o programare pt maine daca e gratuita daca nu mai strang bani:) si dupa:D

#10 2009-08-26 15:28:25

maryahs
Insomniac member

da, la capat la 6 e. nu iti trebuie programare. stiu ca din 6 august a intrat in concediu si nu stiu daca a venit

#11 2009-08-26 22:02:54

DeeA KaRinA
Full member

Am fost smile...nu era doctorita...era o alta...nu stiu cine... smile...cu parul roscat tunsa un fel de bob...cu ochelari avea vreo 40 de ani ...in fine...a fost fff amabila:X si mi`a prescrips niste antibebe "marvelon" smile...mi`a explicat etc...am stat vreo ora si ma astepta iuby afara si knd am iesit a exclamat cv de genu: "Oaaaaaa....ai terminat:)) ce ai facut atata timp acolo::::esti bine yikes???" la care eu..."care atata timp k nici juma` de ora na fost::big_smileA...dc sa nu fiu :-? lol" si el: "ba a fost mai mult de juma` de ora:D"

P.S. Muream de rusine,nu mai puteam cesafacs:))
Si inca o intrebare:::Credeti ca ii poate contacta pe parintii mei? cesafacs
Si knd mai merg la control o sa imi mai trebuiasca bani sau mici atentii pentru ea/ele:D

#12 2009-08-26 23:10:53

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ceea ce ai discutat tu acolo e confidential, stai linistita puss
nu vad de ce ar fi nevoie de asa ceva

#13 2009-08-27 23:14:20

maryahs
Insomniac member

DeeA KaRinA a scris:

Am fost smile...nu era doctorita...era o alta...nu stiu cine... smile...cu parul roscat tunsa un fel de bob...cu ochelari avea vreo 40 de ani ...in fine...a fost fff amabila:X si mi`a prescrips niste antibebe "marvelon" smile...mi`a explicat etc...am stat vreo ora si ma astepta iuby afara si knd am iesit a exclamat cv de genu: "Oaaaaaa....ai terminat:)) ce ai facut atata timp acolo::::esti bine yikes???" la care eu..."care atata timp k nici juma` de ora na fost::big_smileA...dc sa nu fiu :-? lol" si el: "ba a fost mai mult de juma` de ora:D"

P.S. Muream de rusine,nu mai puteam cesafacs:))
Si inca o intrebare:::Credeti ca ii poate contacta pe parintii mei? cesafacs
Si knd mai merg la control o sa imi mai trebuiasca bani sau mici atentii pentru ea/ele:D

Ieri dupa-amiaza nu cumva era un domn doctor si asistenta lui ti-a prescris marvelon? la ce ora ai fost?
nu o sa ii contacteze pe ai tai, poti sa stai linistita
eu am fost de mai multe ori la ea, dar niciodata nu i-am dus nimic...oare ar trebui? eu nu sunt deloc de acord cu "dulcegarii" de genul asta, ea e acolo sa isi faca treaba

Ultima oara a fost editat de maryahs (2009-08-27 23:15:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.