|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati!#1 2009-08-26 11:38:05
Va rog sa ma ajutati!Merg pe 16 ani...si acum 2 luni mi`am inceput viata sexuala...ma durut enorm de tare si nu am mai incercat pana alaltaieri cand am reusit si nu ma mai durut:)...totusi ma gandeam sa merg la un ginecolog sa imi prescrie niste antibebe ca nu vreau sa ma trezesc cu vreo surpriza:)... [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #2 2009-08-26 11:45:25
Re: Va rog sa ma ajutati!DeeA trebuie neaparat sa mergi la ginecolog k sa iti faca un control shi sa iti prescrie ce AC sa iei nu incepe sa iei u de capul tau.In legatura cu costurile depinde...un control de obicei e 50-55 lei cel putin aici in Baia Mare in rest nu shtiu sa iti spun. Offline #3 2009-08-26 11:49:19
Re: Va rog sa ma ajutati!Ai mei sunt divortati si mama nu e in tara...nu vreau sa afle de pe acum pt ca o sa isi faca griji . Ultima oara a fost editat de DeeA KaRinA (2009-08-26 11:50:53) [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #4 2009-08-26 12:02:29
Re: Va rog sa ma ajutati!
Bineinteles ca poti lua anticonceptionale, virsta ta nu e o contraindicatie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-08-26 12:03:18
Re: Va rog sa ma ajutati!Poti sa le iei linistita...doar dak intervine ceva sau dak in urma controlului ginecologic doctorul iti "depisteaza" ceva atunci iti va spune el dak sa iei sau nu. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-26 12:11:42
Re: Va rog sa ma ajutati!Mersi mult:* esti o scumpa:)....o sa caut un cabinet de planning in Bv daca zici k e si gratuit cu atat mai bine [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #7 2009-08-26 12:49:03
Re: Va rog sa ma ajutati!deea, cel mai bine e sa mergi la un cabinet de planning Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2009-08-26 12:58:09
daca vrei pot sa iti recomand Cabinetul de planning de la Policlinica Astra, la dr Mateoc. consultatia este gratuita, trebuie doar sa mergi acolo. iti poate face si consulatie ginecologica, dar nu ecograf. dr e super draguta si cu siguranta o sa iti lamuresti multe lucruri iubesc si sunt iubita Offline #9 2009-08-26 14:20:00
Re: Va rog sa ma ajutati!da mersi mult la mateoc ma gandeam sa merg(la capt la 6 etc) chiar azi merg il astept pe iuby sa vina sa ma ia:) numai ca a avut program de dimineata dar imi fac o programare pt maine daca e gratuita daca nu mai strang bani:) si dupa:D [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #10 2009-08-26 15:28:25
Re: Va rog sa ma ajutati!da, la capat la 6 e. nu iti trebuie programare. stiu ca din 6 august a intrat in concediu si nu stiu daca a venit iubesc si sunt iubita Offline #11 2009-08-26 22:02:54
Re: Va rog sa ma ajutati!Am fost ...nu era doctorita...era o alta...nu stiu cine... ...cu parul roscat tunsa un fel de bob...cu ochelari avea vreo 40 de ani ...in fine...a fost fff amabila:X si mi`a prescrips niste antibebe "marvelon" ...mi`a explicat etc...am stat vreo ora si ma astepta iuby afara si knd am iesit a exclamat cv de genu: "Oaaaaaa....ai terminat:)) ce ai facut atata timp acolo::::esti bine ???" la care eu..."care atata timp k nici juma` de ora na fost::A...dc sa nu fiu :-? " si el: "ba a fost mai mult de juma` de ora:D" [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #12 2009-08-26 23:10:53
Re: Va rog sa ma ajutati!ceea ce ai discutat tu acolo e confidential, stai linistita Offline #13 2009-08-27 23:14:20
Ieri dupa-amiaza nu cumva era un domn doctor si asistenta lui ti-a prescris marvelon? la ce ora ai fost? Ultima oara a fost editat de maryahs (2009-08-27 23:15:39) iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|