|
Nu esti logat.
Sex in apa marii-3#39 2009-09-02 12:32:04
Re: sex in apa mariice ar fi sa incetezi cu ironiile???? te-as ruga insistent...tu mai vezi pe careva pe aici ca face caterinca din orice asa cum faci tu???? e de prost gust crede-ma pe cuvant....... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #40 2009-09-02 12:32:47
Re: sex in apa mariiPentru că ai cerut un sfat pe care nu l-ai luat ?n considerare oricum? Ştiu, e de prost gust, să vii şi să afirmi asta apoi. Ultima oara a fost editat de James (2009-09-02 12:33:29) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #41 2009-09-02 12:39:44
Re: sex in apa mariinu e vb ca nu l-am luat in considerare...poate multe au incercat si ele sa vada cum e...netinand cont de sfatul altora....dar facand atatea ironii ca de ex :
crede-ma e de prost gust...si am observat ca nu sunt singura care ti-a observat ironiile...kiar si lady te-a avertizat...bn eu nu ma pot compara cu ea,ea este aici de foarte mult timp...asa ca ...ar fi mai bn sa incetezi .... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #42 2009-09-02 13:28:03
Re: sex in apa mariiC?nd te supără ceva, cauţi să-i bagi pumnul ?n gură, nu? Nu există contra-argumentare inteligentă. Tipic rom?nesc. Chemăm minerii să dea cu parul, vorba multă-i pentru proşti. Ultima oara a fost editat de James (2009-09-02 13:29:10) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #43 2009-09-02 13:33:24
Re: sex in apa mariiJames, unde vezi tu vreun pumn in gura? Si ce argumente vrei de fapt? Fetele ti-au spus ca nu apreciaza caterinca/glumele tale... atata tot... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#44 2009-09-02 13:38:28
Re: sex in apa marii?Pumn ?n gură? a.k.a. hai să facem comentarii şi aluzii poate se auto-sesizează vreun moderator şi-l scoate rapid afară. Ultima oara a fost editat de James (2009-09-02 13:39:00) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #45 2009-09-02 13:44:50
Re: sex in apa marii
Stii cum vad eu un pumn in gura in contextul de fata? Iti dadea direct cineva un "raporteaza" la mesajul cu pricina si mailul se ducea el singurel la moderatori, fara alti aditivi in topic Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #46 2009-09-02 14:05:18
Re: sex in apa mariieu una cred ca n-a auzit de cuvantul..."bun simt"...neeee..... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #47 2009-09-06 02:22:33
Re: sex in apa mariiNu ai fost bolnava,adica n-ai avut ciclu? Pai asta e o dereglare si inseamna ca tre' sa mergi la medic. Eu zic sa iei pilule dupa ce mergi la doc (la planning),pentru ca le consider cea mai sigura metoda,si ti-ar regla si ciclul,cu care vad ca ai probleme. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|