homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Folie intrerupta

#1 2009-08-26 18:09:37

irmuresan
New member
Inregistrat: 2009-08-26

Folie intrerupta

Buna

am intrerupt o folie de mercilon (sambata am luat ultima pastila in total 14)  si apoi nu am mai luat.
am inteles ca daca nu ai luat mai mult de 3 zile e bine sa faci pauza 7 zile perioada in care o sa ai sangerare.
Azi e miercuri si nu am inca sangerare.
Intrebarea mea e: in mod normal daca trebuie sa fac pauza 7 zile ar trebui sa incep o noua folie duminica.
Dar daca nu am sangerare pana atunci, mai incep sau nu? (exclus sarcina)

#2 2009-08-26 22:27:23

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov

Re: Folie intrerupta

Nu stiu sa iti raspund deoarece eu voi folosi marvelon(azi mi`a fost prescris...si astept sa`mi vina smile ) si banuiesc ca sunt unele diferente intre ac... ce sa iti spun cel mai bine e sa mergi la un cab de planning fam. sau cv,nu sa te iei dupa ce zice lumea...Asta pt sanatatea ta!scz ca nu prea ti`am fost de ajutor sad

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#3 2009-08-27 08:53:08

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

irmuresan a scris:

Buna

am intrerupt o folie de mercilon (sambata am luat ultima pastila in total 14)  si apoi nu am mai luat.
am inteles ca daca nu ai luat mai mult de 3 zile e bine sa faci pauza 7 zile perioada in care o sa ai sangerare.
Azi e miercuri si nu am inca sangerare.
Intrebarea mea e: in mod normal daca trebuie sa fac pauza 7 zile ar trebui sa incep o noua folie duminica.
Dar daca nu am sangerare pana atunci, mai incep sau nu? (exclus sarcina)

in primul rand nu inteleg de ce ai intrerupt folia asa, la mijloc... risti unele dereglari...
sangerarea o sa apara

#4 2009-08-27 08:56:28

irmuresan
New member

azi de dimineata mi-a venit, deci cu o intraziere de o zi

#5 2009-08-27 10:02:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca a venit, e ok

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.