|
Nu esti logat.
Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?#1 2009-08-26 20:09:13
Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?De 6 luni iau Marvelon 21 la recomandarea medicului... pentru cateva chisturi. Am profitat de faptul ca iau pastilute pentru a nu mai folosi prezervativ. Menstruatia de luna aceasta a venit astazi dimineata (cum era si normal...in ziua 5 de pauza) dar problema este ca menstra e mult mai redusa cantitativ si maronie. De obicei in prima zi foloseam 2 absorbante iar astazi abia jumatate a fost folosit. Nu stiu ce sa cred.... pastilutele le-am luat corect, am intarziat cel mult 30 min in ultimele 2 luni. Am facut neprotejat in prima zi de pauza ... dar stiu ca sunt protejata si atunci .. mai ales ca am luat pastilele cum trebuie. Luna aceasta stiu ca am luat un Furazolidon si un Scobutil... sa fi influentat aceste pastile in vreun fel protectia oferita de anticonceptionale? Va rog ajutati-ma cu un raspuns... Offline #2 2009-08-26 20:11:11
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Pai furazolidonul pt ce l-ai luat? Ultima oara a fost editat de florentina irina (2009-08-26 20:14:59) Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #3 2009-08-26 20:13:49
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Aveam crampe ca si cum ar fi fost deranjat stomacul si am avut un scaun putin mai moale decat normal. Stiu ca scaunele moi afecteaza protectia .. daca sunt mai multe intr-o zi. Iar Scobutil am luat pt ca imi era greata .. in aceeasi zi cu furazolidonul... tot din cauza stomacului deranjat Ultima oara a fost editat de loredana_lore (2009-08-26 20:14:28) Offline #4 2009-08-26 20:16:36
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Atunci nu stiu..iti va raspunde cineva sigur Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #5 2009-08-26 20:27:05
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Sper ... as avea nevoie de un raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-26 20:50:25
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?cantitatea poate fi redusa din cauza anticonceptionalelor. daca le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-08-26 21:09:20
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Iti multumesc Lucia dar mai citisem tot pe acest forum .. atunci cand e instalata sarcina sunt destul de rare cazuri .. dar sunt ... cand se prezinta si menstruatia numai ca e modificata.... si asta ma sperie ...:-SS Offline #8 2009-08-26 22:11:18
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Eu am fost azi la cab de planning fam. sa`mi prescrie niste antibebe si mi`a zis ca daca iau ac si am scaun moale,vars nu isi mai face efectul ac (daca s`a intamplat in primele 4 ore dupa ce am luat ac)si sa iau dimineata altul adik in maxim 12 ore. si daca nu ma insel a zis ca se considera ca esti neprotejata...si sa folosesti prezervativul(nu mai stiu sigur cu neprotejarea k mi`a zis atatea ca nu am retinut decat ce mi s`a parut mai important ) Ultima oara a fost editat de DeeA KaRinA (2009-08-26 22:18:12) [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #9 2009-08-27 10:16:53
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Eu iau pastilele la ora 21 iar scaunul putin mai moale a fost a doua zi pe la 12... 13. Deci nu cred ca a fost eliminata pastiluta Offline #10 2009-08-27 10:22:39
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?eu zic ca asa e menstruatia ta luna asta. oricum, inainte sa incepi folia noua poti sa faci un test de sarcina pt linistea ta Offline #11 2009-08-27 11:05:35
Re: Menstruatie peste sarcina? sarcina peste antibebe?Da... pai am sa fac un test maine dimineata... sa fie cat mai sigur. Cu toate ca ultimul contact sexual a fost duminica trecuta ... deci ca sa elimin si posibilitatea de atunci am sa mai fac un test si marti chiar daca folia noua o incep sambata. Contactul de duminica a fost in perioada celor 7 zile de pauza si din cate stiu eu pentru a fi cu adevarat sigura protectia si pe perioada pauzei trebuie neaparat inceputa urmatoarea folie. Sper sa nu fie nimic. Multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|