homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Transpiratie

#1 2009-08-26 20:14:13

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

transpiratie

nu stiu ce sa ma mai fac imi transpira f rau mainile sipicioarele eu nu manac sarat deloc pt k nu imi place  iar dupa ce  imi trec toate tranpiratiile am o stare d moleseala   d oboseala stie cineva ce sa fac unde sa ma duc
helppppp  grater((  disperat  disperat

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#2 2009-08-26 20:34:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: transpiratie

La medicul de familie, ca sa iti dea trimitere sa iti faci analize, sau sa te trimita la un endocrinolog. Poate ai lipsa de calciu si magneziu.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2009-08-26 20:48:12

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

sau e posibil sa fie o scadere a nivelului glicemiei....ai observat daca e ceva regulat, adica se intampla cam la aceiasi ora?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#4 2009-08-26 21:55:19

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

d kteva zile mi se intampla dim si dupa amiaza  + k am o pofta nebuna  d orice dulce. iar d o luna iau mgb6

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.