|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale karissa#1 2009-08-26 20:25:16
intrerupere anticonceptionale karissaAm luat 9 zile anticonceptionale karissa (dar nu am inceput sa le iau din timpul ciclului, pentru ca imi intarzie de vreo 3-4 luni). Daca intrerup tratamentul, este posibil sa imi vina ciclul la 2-3 zile? Offline #2 2009-08-26 20:27:06
Re: intrerupere anticonceptionale karissaNu le intrerupe. Ia-le pe toate de pe folie, si abia dupa iti va venii. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-08-26 21:01:58
Re: intrerupere anticonceptionale karissaDa, mi le-a recomandat medicul. Dar peste 10 zile merg la mare si nu vreau sa imi vina acolo. Offline #4 2009-08-26 21:48:06
Re: intrerupere anticonceptionale karissaNu, nu e nici o problema daca iei mai multe. Mai putine sa nu fie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2009-08-26 22:20:27
Re: intrerupere anticonceptionale karissaMultumesc foarte mult. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-03 14:30:24
Re: intrerupere anticonceptionale karissaBuna.Am si eu o intrebare.Iau anticonceptionale Karissa la sfatul medicului.Am luat 10 pastilute, iar de cand le iau imi este foarte rau...ma doare capul non -stop si imi vine sa vomit:(.Se intampla ceva daca le intrerup? Va multumesc. Do not regret anything, because at that time, it was exactly what you wanted. Offline #7 2009-09-03 14:45:39
Re: intrerupere anticonceptionale karissaAr fi bine sa termini folia. Acestea sunt efecte adverse ale anticonceptionalelor, pt k in primele 3 luni se obisnuieste organismul cu ele. Iubesc si sunt iubita Offline #8 2009-10-03 19:32:12
Re: intrerupere anticonceptionale karissapt Daria285: si eu m am apucat de kaissa de cateva zile..stari de voma nu am dar ma doare capul non stop:(( Offline #9 2010-01-20 22:49:17
Re: intrerupere anticonceptionale karissaMa gandesc sa intrerup si sa nu mai iau pilulele karissa pentru o luna sau doua. Nu pentru ca mi-ar fi rau de la ele (aproape ca nu am avut nici un efect secundar, nici macar la incepera administrarii in afara de niste pete maronii intre mentruatii) ci pentru ca voi fi departe de prietenul meu si nu le vad sensul pentru perioada asta. As vrea sa va cer parerea daca are sens sau nu prea. Daca reincep peste 2 luni sa zicem, va fi nevoie din nou de 3 luni ca organismul sa se acomodeze? Ce experiente ati avut la intreruperea si reincepera administrarii contraceptivelor karissa? Offline #10 2010-01-21 09:32:16
Re: intrerupere anticonceptionale karissade cat timp iei pastile? daca le reincepi, va fi din nou nevoie de 3 luni pana se obisnuieste organismul cu ele. si sincer, eu nu cred ca ar trebui sa le intrerupi pt o luna, doua, pt ca nici macar nu are timp organismul sa-si revina dupa administrarea lor. mai asteapta pareri. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #11 2010-01-21 09:33:25
Re: intrerupere anticonceptionale karissasi eu zic ca pentru 2 luni n-are sens Offline #12 2010-01-21 09:38:29
Re: intrerupere anticonceptionale karissassilvia, eu cand le-am intrerupt, m-am lipit de-o amenoree de 2 luni jumate ... de am vazut stele verzi "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #13 2010-01-21 09:41:37
Re: intrerupere anticonceptionale karissae normal sa sangereze daca nu le-a luat cateva zile Offline #14 2010-01-21 09:43:13
Re: intrerupere anticonceptionale karissasi oleaca de bataita, ca sa nu mai uite, da? "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #15 2010-01-21 09:44:06
Re: intrerupere anticonceptionale karissadaaaa Offline #16 2010-01-21 16:56:35
Re: intrerupere anticonceptionale karissaEu am o nedumerire: de ce ginecologul meu mi-a schimbat pastilele dupa fix 8 zile pt ca ma simteam rau de la ele? Si mi-a argumentat ca i se pare o tampenie cu cele 3 luni de obisnuinta, pentru ca nu este una naturala, ci fortata (adica te apuci de fumat; nu-ti place; daca continui, te obisnuiesti pana la urma). Si mi s-a explicat destul de clar ca la orice efect secundar, pastilele se schimba... Nu astepti sa termini o folie sau sa treaca 3 luni de zile. Offline #17 2011-11-21 12:12:14
Re: intrerupere anticonceptionale karissaAm luat timp de 3 ani karissa, iar acum am renuntat la ele pt ca aveau mai multe efecte negative: lipsa libidoului si foarte multa celulita. Observ insa ca au inceput sa-mi apara cosuri, sanii ma dor si sunt mult mai sensibili, am o senzatie de disconfort chiar si cand iau o bluza pe mine. Am si dureri de spate insa nu stiu daca astea sunt tot din cauza ca am renuntat la pilule. Voi ati avut aceste efecte secundare dupa ce ati intrerupt? Daca da, au trecut dupa un timp? Offline #18 2011-11-21 18:04:30
Re: intrerupere anticonceptionale karissaeu am luat doar 2 luni karissa deoarece din cauza lor ma umplusem de cosuri... "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #19 2011-11-21 19:32:00
Re: intrerupere anticonceptionale karissaAm spus ca singurele inconveniente erau ca mi-a aparut celulita si mi-a scazut libidoul, astea 2 fiind general valabile din ce am auzit si de pe la alte fete, deci nu erau karissa in mod special de vina. Cu tenul chiar nu am avut probleme, dimpotriva. Acum, dupa ce le-am lasat am tenul incredibil de uleios si mi-au aparut cosuri. Nu vreau sa continui sa iau niciun fel de pilule Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|