|
Nu esti logat.
Cum si ce sa fac ?-2#20 2009-08-27 10:13:19
Re: cum si ce sa fac ?da fetelor, aveti dreptate , casatoria este un lucru f important, oricum nu ma casatoresc acum, poate la anu, era vb doar de o mutare impreuna, dar nu vreau sa ma duc acolo in ultimul moment, ci vreau sa merg din timp. o sa vb azi cu el, vad eu cum pun problema si o sa va anunt ce se mai intampla Offline #21 2009-08-27 10:27:55
Re: cum si ce sa fac ?dar daca el nu se intelege bine cu familia lui, cum de isi face casa in aceeasi curte? Offline #23 2009-08-27 15:07:49
Re: cum si ce sa fac ?chiar ca e ceva ciudat la mijloc...mai ales in conditiile in care el iti cunoaste familia. parintii tai nu l`au intrebat niciodata nik ??? #24 2009-08-27 20:12:12
Re: cum si ce sa fac ?cum astazi a avut multa treaba pe acasa si nu a a vut timp sa vina la mine, si nu am avut rabdare sa ast pana seara cand ne vedeam i-am dat msg si i-am spus...mi-a raspuns : familia mea sunt EU . si atat .mai sunt 2 saptamani si poti sa vii de tot. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-27 21:26:01
Re: cum si ce sa fac ?cine stie ce divergente are in familie...insa ar trebui sa stii si tu, indiferent care e situatia. doar esti viitoarea lui sotie, nu una de pe strada. eu as zice sa nu te duci cu totul asa "in gaura de sarpe". mergi in vizita vezi care e treaba si daca e totul ok, muta-te. asta ca sa nu ai surprize mai tarziu. gandeste-te ca totusi vei sta in aceeasi curte cu familia lui si...daca sunt chestii de rezolvat intre ei, vei fi si tu implicata Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #26 2009-08-27 21:33:29Re: cum si ce sa fac ?Mie una mi se pare tare ciudata situatia. Adica dupa 5 ani sa nu ii stii familia? Si sa nu va faca cunostiinta nici acum ca planuiti sa va mutati langa ei? Adica, intelegeam daca vroia sa te tina departe de ei, si va mutati undeva departe de ei, dar asa chiar nu vad sensul pentru atata secret. Offline #27 2009-08-27 21:40:14
Re: cum si ce sa fac ?fetelor...dar eu nici nu vreau sa ma mut acolo...cel putin nu acum, nu pana nu se lamuresc toate lucrurile. in primul rand doar nu sunt nebuna sa plec asa de pe o zii pe alta fara sa stiu in ce ma bag, in al doilea rand nu am un loc de munca deocamdata si chiar daca el castiga f bine nu vreau sa fiu o intretinuta. tocmai de aceea am deschis topicul asta sa vad voi ce a-ti face in locul meu..sa primesc sfaturi si incurajari sa fac si pasul asta odata!!! Offline #28 2009-08-27 21:48:55
Re: cum si ce sa fac ?pai nu ai ce face decat sa il iei la o discutie f serioasa. nu prin mesaje si nu doar o aruncare de intrebare. ii spui ce ne-ai spus si noua ca nu te muti asa deodata in curtea altora etc etc. daca e pamantul rudelor lui, te pot zbura afara ca nu ai nici un drept acolo, chiar daca devii sotia lui.daca nu si nu, eu as zice sa stai la locul tau chiar si fara el. pt ca daca nici asa nu iti zice...cred ca e ceva semnificativ. sau poti sa risti mergi acolo si daca nu iti convine pleci, daca stii ca ai taria asta. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #29 2009-08-27 22:22:49
Re: cum si ce sa fac ?eu nu as accepta asa ceva...cum sa fiu de 5 ani cu cineva si sa nu-i cunosc familia? oricum ar fi ea....k poate nici a mea nu e perfecta...dar e familia mea care m-a crescut si datorita careia am ajuns unde sunt ,nu? si oricare ar fi problema trebuie sa stii pt k e dreptul tau....iar el ar tb sa aiba incredere....daca dupa 5 ani nu are crezi k va avea vreodata? eu zic k nu.... am avut si eu relatie de 4 ani si i-am cunoscut familia din prima luna....aveam planuri mari....dar ne-am despartit pt k erau prea multe certuri...nu ne potriveam...am sperat ani la rand k se schimba si nu a fost asa...de multe ori ne-am certat din cauza alor lui....asa k ai grija...eu am avut puterea sa pun punct...si acum sunt cu un barbat extraordinar cu care ma inteleg de minune...si am fost de foarte multe ori la ai lui aksa....desi suntem doar de 8luni impreuna....si nu doar in vizit o ora-2...ci am stat weekend-uri acolo.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #30 2009-08-29 16:25:12
Re: cum si ce sa fac ?"eu nu as accepta asa ceva...cum sa fiu de 5 ani cu cineva si sa nu-i cunosc familia? "uite ca eu am acceptat.a fost alegerea lui si am acceptat-o. chiar daca nu se intelege bine cu ei, casa e oarecum separata de restul, are acte pe ea si pe teren, si nu a avut de ales.un teren un zona noastra costa cateva mii de euro , daca nu sute. am avut o relatie atat de frumoasa, de normala, si de sanatoasa din alte punctele de vedere incat nici cei care merg la prietenul lor acasa nu o au.lucrul asta nu a contat pana acum, cand a venit vremea de mutat. am vorbit cu el, maine o sa merg acolo. Offline #31 2009-08-29 16:55:59
Re: cum si ce sa fac ?felicitari, brunetik! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #32 2009-08-29 18:21:29
Re: cum si ce sa fac ?da carmen dar daca ar face al tau casa in curtea alor lui...iti dai seama ca e necesar sa ii cunosti cat de cat. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #33 2009-08-29 21:38:54
Re: cum si ce sa fac ?Succes brunettik! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #34 2009-08-29 21:59:41
Re: cum si ce sa fac ?
asta am vrut sa subliniez si eu....k lipsa de incredere e problema....k daca nu era vorba sa stea aproape de ei sau in caz k existau alte probleme si i le-ar fi impartasit nu era problema k nu se duce acolo....oricum acum e important k au lamurit si k se duce sa-i cunoasca.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #35 2009-08-30 00:00:22
Re: cum si ce sa fac ?mai era si vb aia..."vezi comportamentul unui barbat dupa cum se poarta cu mama sa" da voi daca spuneti k va intelegeti ok nu ar fi asta o problema...totusi nu ai fost nciodata curioasa sa stii macar cum arata femeia care i`a dat viata iubitului tau? nc eu nu sunt adepta prieteniilor excesive cu soacra,dar lipsa totala mi s`ar parea oarecum ciudata.in sms`ul lui "familiea mea sunt eu "oarecum isi reneaga rudele.daca totul ar fi fost ok intre ei,ar fi spus mandru ca are o familie minunata ,nu crezi? Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-08-30 00:02:52) i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #36 2009-08-30 22:37:26
Re: cum si ce sa fac ?credeam k vorba aia e "asa mama, asa fata " . in fine...azi am fost la el...chiar daca nu sunt cei mai primitori oameni de pe planeta au fost draguti cu minesunt oamneni cat se poate de normali, lasand la o parte divergentele vizibile dintre ei.i ma bucur k am facut si pasul asta.nu am stat prea mult cu ei, am facut prezentarile, am schimbat cateva vorbe, am baut o cafea, apoi ne-am dus la casa noua .am facut turul, am stat de vorba, am facut planuri de organizare, poze ...si ...nu ne-am putut abtine sa nu tavalim putin folia aia ce se pune sub parchet mi-a spus k nu a vrut sa ma duca pana acum ca sa imi faca o surpriza cand or fii toate cele aranjate, se gandea k nu prea am ce sa vad, doar niste pereti si bca-uri ici colo.cat despre familie..k nu meritau sa ma cunoasca ..si k da, nu prea e mandru de ei...mi-a spus de ce, care sunt neintelegerile dintre ei, am inteles ....si asta e ..oricum sunt fericita.casa e superba iar sapt viitoare mergem sa alegem mobila pentru dormitor Offline #37 2009-08-30 22:58:28
Re: cum si ce sa fac ?totul e bine cand se termina cu bine Offline #38 2009-08-30 23:07:43
Re: cum si ce sa fac ?Ma bucur ca a fost totul ok „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|