|
Nu esti logat.
Pt doctoressa : alergie in timpul sarcinii#1 2009-08-27 08:34:22
pt doctoressa : alergie in timpul sarciniiDe vreo trei ani incoace, in fiecare an in luna august, fac o alergie la ... ceva. Nu stiu exact ce e dar banuiesc ca vreun polen de la vreo planta care infloreste in august. Pana de curand am crezut ca sunt singura ciudata cu asa ceva, dar am mai auzit anul asta f multe persoane care se plang de acelesi simptome : ne mananca ingrozitor ochii si nasul si ne curg intruna. 35+ babyboy Offline #3 2009-08-27 09:15:39
Re: pt doctoressa : alergie in timpul sarciniiMultumesc, multumesc! 35+ babyboy Offline #4 2009-08-27 16:09:08
Re: pt doctoressa : alergie in timpul sarciniiDoctoressa, ma ajuti si pe mine pls ... ? 35+ babyboy Offline #5 2009-08-30 19:43:07
Re: pt doctoressa : alergie in timpul sarcinii
nu stiu sincer ce sa iti spun ca te faci....aduna-ti curaj si rezista pina trece luna august...sau mergi si vorbeste cu ginecologul tau poate el identifica ceva ce poti lua spre a te ajuta in perioada asta a sarcinii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|