|
Nu esti logat.
Ciuperca genitala?#1 2009-08-27 10:09:07
ciuperca genitala?buna.sunt destul de speriata de ce mi se intampla.de kteva zile simt o mancarime destul de enervanta in zona genitala.am fct dusuri des,mam clatit destul de des cu ceai de musetel...se calmeaza pentru o ora,dar mankrimile si senzatia de jena ...incomfort revine.m-am uitat mai devreme in oglinda si m-am ingrozit:|zona de la intrare in vagin e toata albicioasa asa...pielea e ca acoperita de o ciuperca:|ceva luat pe cale sexuala este exclus..pentru ca de un an jumatate nu am mai avut contact sexual,iar cand am avut,am avut un singur partener stabil,de care sunt sigura ca era sanatos.in skimb sunt aproape sigura ca este ceva luat de prin wc publice,locuri neigienizate,pentru ca in ultimele 2 sapt am fst intr-o continua nebunie la mare,zi de zi foloseam aproape doar toaleta restaurantelor sau wc publice,dormeam si ma spalam pe unde apucam,ca sa nu mai zic k ma trezeam in vreo toaleta fara hartie igienica si nu aveam incotro...nu ma mai stergeam.deokmdata astept sa fac rost de niste bani pentru a merge la ginecolog.dak este ceva cunoskut si e vreo metoda standard de tratare astept sfaturi si sper sa nu fie ceva grav de genul herpesului genital sau candida...:|va rog ajutati-ma.multumesc anticipat Offline #2 2009-08-27 10:21:14
Re: ciuperca genitala?pare a fi candida, care nu e deloc ceva grav, dimpotriva... e o ciupercuta care traieste in mod normal in zona genitala si in anumite conditii se dezvolta excesiv Offline #3 2009-08-27 10:53:56
Re: ciuperca genitala?ce ma mira si ma sperie e ca am acea zona alba.am vzt ca de cele mai multe ori iese la suprafatza o ciuperca alba pe corp...dar in alte parti.si mai e si faptul ca la candida de obicei zona genitala se umfla si se inroseste...la mine nu e asa:-s Offline #4 2009-08-27 11:27:09
Re: ciuperca genitala?poate e intr-un stadiu incipeint... mergi la medic, n-o lasa sa se agraveze Offline #5 2009-08-28 10:19:17
Re: ciuperca genitala?doktora m-a programat abia luni.mai nou simt si nijte dureri abdominale jos...km cu o palma sub buric,ma doare mai mlt knd ma apas,sau fac efort,sau urinez.are vreo legatura cu candida? Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-28 10:20:39
Re: ciuperca genitala?nu, sa nu fie un inceput de cistita... incearca sa bei cat mai multe lichide deocamdata si sa nu-ti fie frig la picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|