|
Nu esti logat.
Locuri in care ati incercat/ati facut sex/sau vreti sa faceti#1 2009-08-27 13:55:32
Locuri in care ati incercat/ati facut sex/sau vreti sa facetiA mai fost topicu` asta dar m`am gandit sa deschid altul nou(e mai vizibil)...in care sa spunem peripetiile prin care am trecut in urma unei partide de sex(reusite sau nereusite),locurile ciudate in care am incercat/facut sau am vrea sa facem sex! Ultima oara a fost editat de DeeA KaRinA (2009-09-11 23:01:12) [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #2 2009-08-27 14:16:40
Re: Locuri in care ati incercat/ati facut sex/sau vreti sa facetiexista un topic identic http://forum.anticonceptionale.ro/t1863 … -sex-.html Offline #3 2009-08-27 14:50:51
Re: Locuri in care ati incercat/ati facut sex/sau vreti sa facetiDoamne! Ce mod de a... scrie (?). Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|