|
Nu esti logat.
Ovare macropolichistice#1 2009-08-27 14:30:23
ovare macropolichisticebuna ziua! Offline #2 2009-08-27 15:19:42
Re: ovare macropolichisticeeu zic, daca te-ai dus la un medic, iar acesta ti-a dat tratament cu diane, urmeaza-l. nu te mai programa la 10 medici pt ca vei obtine cel putin 5 pareri diferite si atunci mai rau te incurci. ca un exemplu, stiu ca nu e relevant pt ca suntem diferiti, dar si eu am avut chisturi, am luat diane si am scapat de ele. V., soarele si luna Offline #3 2009-08-27 15:25:58
Re: ovare macropolichisticetreaba asta cu chisturile nu e neaparat foarte grava...dar e bine de tratat.daca nu ai incredere in medicul respectiv, poti merge sa mai ceri o parare.dar oricum, e bine sa te apuci de tratament cat mai curand Ultima oara a fost editat de be_happy (2009-08-27 15:27:06) Offline #4 2009-08-27 16:13:46
Re: ovare macropolichisticesi eu am chisturi cam de aceeasi dimensiune cu ale tale. am fost la dr. si mi-a spus sa revin peste 3 luni pentru a monitoriza marimea. eu iau deja anticonceptionale si mi-a spus ca se poate sa nu dispara (mai ales ca iau ac de ceva timp) si atunci ar trebui sa ma opereze ... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #5 2009-08-27 17:00:17
Re: ovare macropolichisticemie imi atrag atentia acel "aspect endometrizoic" si durerile de burta. daca este intr-adevar vb de chisturi endometriozice, atunci numai de diane35 nu are cristina nevoie! chisturile endometriozice se maresc sub actiunea estrogenului, ori diane35 e ft "bogat" in estrogen, e unul din contraceptivele cu nivel ridicat de etinilestradiol (0,35mg). Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-27 18:48:00
Re: ovare macropolichisticeBuna seara! Offline #7 2009-08-27 19:23:51
Re: ovare macropolichisticecel ma ibine e sa mergi la un medic, la unul care se pricepe si sa te ajtue cu problema ta. iti doresc mult succes A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #8 2009-08-27 21:29:33
Re: ovare macropolichisticeda...o sa incerc sa mai cer o parere inainte sa incep tratamentul...oricum din cate am citit pe prospect se incepe in prima zi de menstruatie si deocamdata mai am de asteptat o saptamana..nici mie nu mi-a placut acest medicament diane 35...are foarte multe contraindicatii si pe mine medicul nu m-a intrebat nimic...mi se pare revoltator sa dai un medicament pacientului fara sa il intrebi de antecedentele lui medicale...noroc ca acum exista atatea metode de informare ca altfel sincer sunt atat de multi doctori carora nu le pasa... Offline #9 2009-08-28 09:51:19
Re: ovare macropolichisticediferenta ar tb sa se vada la ecografie. natura chisturilor se determina cel mai exact prin laparoscopie, dar aia e deja interventie chirurgicala... Offline #10 2009-08-28 11:21:42
Re: ovare macropolichisticepicassa si eu am ovare micropolochistice dar nu mi-a zis niciodata medicul ca e ceva grav sau ca asta m-ar putea impiedica sa am copii!! cred ca foarte mult femei au asa ceva!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|