homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-e Rusine......-3

#39 2009-08-27 21:34:27

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Mi-e Rusine......

e na .., pai noi putem zice orice ...nu ne cunoaste , nu o cunoastem ...nu cred k pune mare pret pe vorbele noastre .., doar n-o incepe sa-si smulga parul din cap pt k noi am reactionat asa la patania ei ...sa fim seriosi ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#40 2009-08-27 21:37:08

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

x_ynna a scris:

eu nu...tu nu...dar poate ea e si mai sensibila...faza e ca ma simt najpa ca rad...in fond n-ar trebui...da' nu ma pot abtine...asa patesc si cand cade cineva...oricat m-as stradui sa nu rad...nu ma pot abtine rotfl2
oricum iti dai seama ca daca faza e pe bune si ea chiar se simtea najpa si noi am zis ce am zis acum e terminata...

am pus intrebarea pt toti cei care citesc topicul. smile
si eu sunt ca tine X_ynna,totusi pe fata asta n'o inteleg tongue .cu siguranta a scris la misto....
ma intreb oare la ce reactii se astepta(asta in cazul in care vorbeste serios) big_smile

#41 2009-08-27 21:40:23

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

on topic

si nu va luati de mine aiurea... asa e melodia big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#42 2009-08-27 21:42:05

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

vai love  rotfl  rotfl  rotfl

..be the best ...fuck the rest smile))

#43 2009-08-27 21:45:58

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

prea tare , mult prea tare....thank you love  happydance  capete de sfecla  chicot

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Publicitate

loading...

#44 2009-08-27 21:50:07

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

lol  lol  Deci... uite ca sunt cativa care i-au urmat sfatul lui Margineanu  rotfl  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#45 2009-08-27 21:55:30

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

divya a scris:

x_ynna a scris:

eu nu...tu nu...dar poate ea e si mai sensibila...faza e ca ma simt najpa ca rad...in fond n-ar trebui...da' nu ma pot abtine...asa patesc si cand cade cineva...oricat m-as stradui sa nu rad...nu ma pot abtine rotfl2
oricum iti dai seama ca daca faza e pe bune si ea chiar se simtea najpa si noi am zis ce am zis acum e terminata...

am pus intrebarea pt toti cei care citesc topicul. smile
si eu sunt ca tine X_ynna,totusi pe fata asta n'o inteleg tongue .cu siguranta a scris la misto....
ma intreb oare la ce reactii se astepta(asta in cazul in care vorbeste serios) big_smile

...poi au fost topicuri..faze jenante in pat, o gramada de subiecte tabu(adica pe care nu le discuta lumea in fiecare zi, pe strada, bla bla bla)...a mai vazut pe cate cineva care isi mai povestea pataniile si probabil s-a gandit ca isi gaseste alinare...ca nu o sa ni se para o faza jenanta si ca o sa o incurajam...si ca o sa ii treaca...nu stiu...zic si eu rotfl2 ...
mijto love - daca ar fi avut si ea o bascaaa rotfl...si gugu imi place avatarul tau de mor rotfl

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-27 21:57:14)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.