|
Nu esti logat.
Ce-ti trebuie ca sa faci barbatul fericit?-2#20 2009-08-31 14:35:16
Re: ce-ti trebuie ca sa faci barbatul fericit?
Inteligenta . Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #21 2009-08-31 19:23:07
astea iti trebuie in mod normal,nu doar pentru a-ti face barbatul fericit. Offline #22 2009-08-31 22:00:05
Re: ce-ti trebuie ca sa faci barbatul fericit?de accord cu bratz Offline #23 2009-09-01 16:05:49
Nu stiu in general dar pot sa iti raspund pentru mine si tind sa cred ca e valabila in majoritatea cazurilor. Eu unul n-am asa ceva, motivul insa pentru care banuiesc ca voi femeile credeti ca barbatii au un model de femeie ideala, e ca barbatii stiu mult mai repede daca o femeie le este potrivita, uneori atat de repede incat pare ca au dinainte niste criterii dupa care se ghideaza, lucru care de altfel este probabil numai ca nu constient, ci mai degraba ceva ce face click undeva in background, de aceea ma gandesc ca multi barbati sunt pusi intr-o situatie dificila atunci cand sunt intrebati care este pentru ei femeia ideala si dau doar niste date generale gen "frumoasa, desteapta, cuminte, etc". Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #24 2009-09-01 19:02:08
Re: ce-ti trebuie ca sa faci barbatul fericit?mi se intampla sa aud des:imi plac blondele/nu'mi plac fetele inalte/imi plac fetele cu parul lung/scurt/cu sani mari/cu sani mici..etc si mai pot da zeci de exemple. Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-12 15:47:24
Re: ce-ti trebuie ca sa faci barbatul fericit?cred ca daca esti tu insati,fara pic de falsitate,daca nu faci prea mult pe geloasa,ii lasi libertatea de care are nevoie,fara sa stai mereu bot in bot,ptr ca se va plictisi..,ii oferi sex de calitate si nu il cicali mereu...poti face un barbat fericit VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|