|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu?:-s-4#58 2009-09-21 15:54:21
Re: insarcinata sau nu?:-sdaca le-ai luat corect, nu e niciun risc Offline #59 2009-09-21 16:06:32
Re: insarcinata sau nu?:-sle am luat corect..oricum este posibil sa mi se schimbe ziua de menstruatie nu?in orice caz vineri incep noua folie.. Offline #60 2009-09-21 16:11:52
Re: insarcinata sau nu?:-sin mod normal vine in pauza in ziua obisnuita... oricum, in pauza sa fie, nu conteaza ziua Offline #61 2009-09-21 16:24:07
Re: insarcinata sau nu?:-sda se schimba ziua de menstruatie...si stai linistita k daca le-ai luat corect...tre sa vina sigur...poate aparea in orice zi pana vineri si mai sunt 5 zile...deci nu-ti mai fa griji k o sa apara si nu te mai stresa k nu e bine.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #62 2009-09-21 16:46:43
Re: insarcinata sau nu?:-ssalut. am si eu o intrebare..luna aceasta am inceput dinnou ca beau ac din prima zi de menstruatie.leam luat corect, insa ieri am luat cu 2 ore de intarziere pastila, si prima pastila am luato la 4.30, insa le beau acum la 4.00. Nu am avut contacte in general, decat ieri si a fost neprotejat, insa nu a ejaculat in mine..oricum apoi am mai facuto odata...credeti ca exista vreun risc??? Offline Publicitateloading...
#63 2009-09-21 17:37:04
Re: insarcinata sau nu?:-s2 ore de intraziere nu pune problema unei sarcini, asta in cazul in care le-ai luat corect in rest... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #64 2009-09-21 18:00:52
Re: insarcinata sau nu?:-spai restu leam luat corect inafara de prima pastila care am luato la 16.30 in loc de 16.00 si deja ieri 2 ore intarzierea caci leam uitat in alta geanta..ma gandeam si eu ca probabilitatea e mica..caci eram chiar dupa menstruatie si inca nu am intarziat cu mult...dar sunt asa mai paranoica.am nevoie sa mio spuna cineva ca sa stau mai linstita..merci Offline #65 2009-09-21 18:17:02
Re: insarcinata sau nu?:-snu ai de ce sa iti faci griji sa nu intarzii mai mult de 12 ore k nu mai esti protejata.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #66 2009-09-21 18:23:36
Re: insarcinata sau nu?:-saha....merci am citit si eu acum prospectul Offline #67 2009-09-21 18:43:05
Re: insarcinata sau nu?:-snu ai pentru ce .... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #69 2010-01-18 01:28:57
Re: insarcinata sau nu?:-sBuna all .. Am si eu o mica nedumerire ... ultima data am avut cm pe data de 14 dec ( atunci mi-a venit mai devreme ca am intrerupt anticonceptionalele asa de nebuna ce sunt ca am fost la medic si mi-a dat antibiotic si mi-am zis ce rost are sa le mai iau ... ) iar acum mi-a intarziat vreo 5 zile ... pana sa intrerup anti imi venea regulat insa acum stau si il astept si el tot nu mai vine ... tin sa mentionez ca ma doare burta si mijlocul ca si inainte de a-mi veni normal insa ma doare de vreo sap .... mai mentionez ca am facut 1 data fara finalizare in mine oare sa fi ramas ?? aaa am facut un test si mi-a iesit negativ il mai repet si maine ..... ce sa fac ??? astept raspunsurile voastre ms anticipat Offline #70 2010-02-08 12:58:43
Re: insarcinata sau nu?:-s
Vai tare-mi e ca am patit si eu la fel..stau ca pe ace.Nici testul nu pot sa il fac....Imi doresc un copil dar nu asa din greseala.Mi-e frica sa nu fi ramas.Aveam ciclu regulat...de obicei pe data de 3.Dar acum suntem in data de 8 si nu mai imi vine....Nu am simptome,m-au durut un pic sanii dar acum nu mai simt nik de frica....Mentionez ca am facut-o cu sotul meu si nu a ejaculat in mine.Sunt cam mahnita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|