homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata sau nu?:-s-4

#58 2009-09-21 15:54:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: insarcinata sau nu?:-s

daca le-ai luat corect, nu e niciun risc

#59 2009-09-21 16:06:32

foy
New member
Inregistrat: 2008-11-13

le am luat corect..oricum este posibil sa mi se schimbe ziua de menstruatie nu?in orice caz vineri incep noua folie..

#60 2009-09-21 16:11:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in mod normal vine in pauza in ziua obisnuita... oricum, in pauza sa fie, nu conteaza ziua

#61 2009-09-21 16:24:07

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

da se schimba ziua de menstruatie...si stai linistita k daca le-ai luat corect...tre sa vina sigur...poate aparea in orice zi pana vineri si mai sunt 5 zile...deci nu-ti mai fa griji k o sa apara si nu te mai stresa k nu e bine.... puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#62 2009-09-21 16:46:43

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

salut. am si eu o intrebare..luna aceasta am inceput dinnou ca beau ac din prima zi de menstruatie.leam luat corect, insa ieri am luat cu 2 ore de intarziere pastila, si prima pastila am luato la 4.30, insa le beau acum la 4.00. Nu am avut contacte in general, decat ieri si a fost neprotejat, insa nu a ejaculat in mine..oricum apoi am mai facuto odata...credeti ca exista vreun risc???

Publicitate

loading...

#63 2009-09-21 17:37:04

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

2 ore de intraziere nu pune problema unei sarcini, asta in cazul in care le-ai luat corect in rest...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#64 2009-09-21 18:00:52

taniusha
Full member

pai restu leam luat corect inafara de prima pastila care am luato la 16.30 in loc de 16.00 si deja ieri 2 ore intarzierea caci leam uitat in alta geanta..ma gandeam si eu ca probabilitatea e mica..caci eram chiar dupa menstruatie si inca nu am intarziat cu mult...dar sunt asa mai paranoica.am nevoie sa mio spuna cineva ca sa stau mai linstita..merci puss

#65 2009-09-21 18:17:02

bella-yzaura
Full member

nu ai de ce sa iti faci griji sa nu intarzii mai mult de 12 ore k nu mai esti protejata....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#66 2009-09-21 18:23:36

taniusha
Full member

aha....merci am citit si eu acum prospectul rodnar

#67 2009-09-21 18:43:05

bella-yzaura
Full member

nu ai pentru ce .... puss

#68 2009-09-21 21:39:35

taniusha
Full member

#69 2010-01-18 01:28:57

Lokyta
New member
Inregistrat: 2009-12-14

Buna all .. Am si eu o mica nedumerire ... ultima data am avut cm pe data de 14 dec (  atunci mi-a venit mai devreme ca am intrerupt anticonceptionalele asa de nebuna ce sunt ca am fost la medic si mi-a dat antibiotic si mi-am zis ce rost are sa le mai iau ... ) iar acum mi-a intarziat vreo 5 zile ... pana sa intrerup anti imi venea regulat insa acum stau si il astept si el tot nu mai vine ... tin sa mentionez ca ma doare burta si mijlocul ca si inainte de a-mi veni normal insa ma doare de vreo sap .... mai mentionez ca am facut 1 data fara finalizare in mine oare sa fi ramas ?? aaa am facut un test si mi-a iesit negativ il mai repet si maine ..... ce sa fac ??? astept raspunsurile voastre ms anticipat

#70 2010-02-08 12:58:43

mihagache
New member
Inregistrat: 2010-02-08

bella-yzaura a scris:

Katalyna2311 a scris:

ciupaneza data viitoare mai multa atentie...vezi bine de ce stres ai parte acum!
daca vine menstra inseamna ca nu esti insarcinata, dar pentru linistea ta poti face un test de sarcina.
bella tie ti s-a intamplat? puss

da mi s-a intamplat in urma cu un an jum , cand mi-am inceput viatza sexuala , cu persoana pe care o iubeam si cik ma iubea....imi treecuse menstra de 4, 5 zile si am avut primul contact sexual , protectie coit intrerupt, apoi a doua oara la termen de o sapt, cu prezervativ, totul k, apoi a 3 oara au fost doua contacte sexuale cu prezevativ unul si la interval de 10 min al doilea , fara prezervativ, deoarce nu il suporta si a fost coit intrerup...eu AC nu puteam lua k nu imi venise ink menstra si o asteptam ca sa incep din prima zi,(in urma cu o luna cand venise mesntra nu am luat k ziceam k nu o sa se intample fiind si primul a fost mai greu pasul, avand in vedere k am stat 11 luni cu el in care nu a fost nik)dar .......nu a mai venit si am ramas insaricnata, mie care imi venea regulat....am asteptat 2 sapt de intarziere aproape si am facut testul si a iesit pozitiv...si am fost la medik aveam 6 saptamani si in data la care am avut cel de al 3 contact sexula, eram in ziua fertila de ovulatie si s-a intamplat.....
asa k stiu ce inseamna sa renunti la o parte din tine si sa iti vina sa te omori in secunda 2 si etc...
deoarce daca avea sa fi fost langa mine , il pastram, dar ma acuza k eu sunt vinovata si k el s-a protejat si nu s-a scapat in mine si k eu mi-am bagat sperma cu degetul cand am fost sa ma spal........de omul asta m-am despartit, desi l-am iertat atunci k aveam nevoie sa pot sa merg mai departe si sa nu imi nenorocesc parintii, dar acum suntem despartiti de 10 luni si e ff greu pt mine ...am mai scris si la alt topik...
asa k nu judecati....k asa am facut si eu pana a se intampla si numai eu stiu prin ce am trecut..........

Vai tare-mi e ca am patit si eu la fel..stau ca pe ace.Nici testul nu pot sa il fac....Imi doresc un copil dar nu asa din greseala.Mi-e frica sa nu fi ramas.Aveam ciclu regulat...de obicei pe data de 3.Dar acum suntem in data de 8 si nu mai imi vine....Nu am simptome,m-au durut un pic sanii dar acum nu mai simt nik de frica....Mentionez ca am facut-o cu sotul meu si nu a ejaculat in mine.Sunt cam mahnita!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.