homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum scap de negru?!!!-5

#77 2012-02-23 13:52:12

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: cum scap de negru?!!!

eu nu mai inteleg...
daca m-as duce la salon sa imi faca decapaj (eu sunt bruneta vopsita) imi ramane direct saten foarte deschis-spre blond paru?
unele fete spuneau ca trebuie sa te vopsesti dupa decapaj... mai trebuie vopsit dupa sau cum imi arata parul?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#78 2012-02-23 16:15:04

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

aly, numai daca incerci o sa vezi rezultatul. prin decapaj din brunet iese un roscat aramiu, iar daca vrei sa iasa ciocolatiu, e normal sa pui si vopsea. daa ai un saten inchis pe par o sa se faca spre blond, in niciun caz nu  o sa ajungi la culoarea ta naturala cum zice heim smile

eu sunt saten mai inchis culoare naturala, iar peste am fost facuta cu vopsea si mai inchisa (aproape brunet) si dintr-un decapaj am iesit un blond-oranj (unde era vopsit) si galben pui la radacina, si peste am pus o vopsea blond. chiar nu vroiam sa raman cu el asa.

le: decapajul scoate pigmentul din par, pe cand decolorantul...il decoloreaza

insa ca rezultat (culoare) e cam aceeasi chestie, doar ca primul clar nu distruge parul atat de tare.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-02-23 16:16:15)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#79 2012-02-23 17:44:16

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

multumesc de lamurire, hai_faiv puss
ma si gandeam eu ca de unde atata fericire sa ramai, in urma decapajului fix cu culorea naturala, ar fi prea frumos  neutral

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-02-23 17:54:12)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.