|
Nu esti logat.
Logest-antibiotice-escapelle?!#1 2009-08-28 23:27:05
Logest-antibiotice-escapelle?!Buna! Am si eu o nelamurire legata de escapelle,respectiv nu stiu dk sa iau aceasta pastila sau nu. Pana duminica(astazi fiind vineri) am luat antibiotice pt o o problema legata de masea,menstruatia s`a incheiat marti iar in aceasta seara am avut un contact sexual neprotejat si exista posibilitatea k iubitul meu sa fi scapat putina sperma inauntrul meu.Mentionez k iau pastile Logest iar folia am inceput`o marti seara. Offline #2 2009-08-28 23:33:47
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!antibioticele le-ai luat in perioada de pauza sa inteleg?...eu nu cred ca e nevoie escapelle...mai mult deregleaza... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-08-29 14:12:04
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!Da,asa s`a nimerit perioada. Si eu m`am gandit,mai ales k sunt acele cateva zile dupa perioada de menstruatie care se spune k au o siguranta mai mare si in plus de asta cred k si logestul are un efect,chiar dk nu s`a asimilat intru totul (poate). Offline #4 2009-08-29 14:19:15
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!in primul rand, cand iei anticonceptionale nu exista perioada a ciclului mai sigura sau mai putin sigura. toate zilele sunt la fel de sigura daca iei corect anticonceptionalele. Offline #5 2009-08-29 14:28:15
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!de asta am intrebat si eu daca ai luat AC in perioada de pauza...cum a spus si camysh...daca le iei in pauza nu e nevoie de escapelle sau alta protectie... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-29 23:09:32
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!Le`am luat corect,cred eu...poate o diferenta de maxim 10 min intre 2 zile,respectiv dk am luat intr`o zi la 22:00,poate a doua zi am luat la 22:10. Offline #7 2010-04-14 09:05:59
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!buna dimineata. Am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta.Am citit mesajele postate pe forum dar nu am inteles si de asta apelez. ...My heart is always blue Lovin' you, my baby... Offline #8 2010-04-14 09:20:19
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!daca iei antibiotice doar in zilele de pauza nu e nevoie de protectie suplimentara Offline #9 2010-04-14 09:28:22
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!da, le iau doar in perioada de pauza. multumesc mult. o zi buna. ...My heart is always blue Lovin' you, my baby... Offline #11 2012-03-16 00:32:23
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!buna..am o nelemurire, am inceput sa iau antibiotice pt raceala la ovare, sapatamana trecuta marti (cand mai avem de luat 2 pastilute pana la pauza de 7 zile) , am continuat cu antibioticele pana in a 4-a zi de pauza inclusiv(luni) iar miercuri am avut contact sexual ..exista posibilitatea unei sarcini?? Offline #12 2012-03-16 08:50:38
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!da; trebuia sa te protejezi suplimentar pe durata tratamentului + in pauza + in primele 7 zile din noua folie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-03-26 21:42:30
Re: Logest-antibiotice-escapelle?!Am 36 de ani.Iau Logest de ceva ani, cu mici pauze. E ok, dar ma intreb, sa mai iau sau sa ma opresc? Pana la ce varsta poate lua o femeie anticonceptionale? Pana la menopauza? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|