homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nidoflor crema

#1 2009-08-30 13:15:54

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Nidoflor crema

Buna

Am o iritatie locala (roseata si mancarime, iar daca ma scarpin devine usturime  sad ) pe care o banuiesc a fi de la un gel "special" pentru igiena intima, fiindca problema a aparut de vreo 3 zile deci cam de cand am inceput sa folosesc acest gel (si pe care evident nu-l voi mai folosi). Am cerut la farmacie ceva pentru astfel de probleme si am primit Nidoflor crema.

Acum... pe prospect scrie "grupa farmacoterapeutica: corticosteroizi cu potenta moderata in combinatie cu antibiotice" si intrebarea mea ar fi, daca aceasta crema contine antibiotic, absorbtia ei poate da efecte asemanatoare ingerarii de antibiotice, cu alte cuvinte poate scadea efectul contraceptiv? (folosesc Jeanine)

Multumesc anticipat pentru raspuns

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#2 2009-08-30 20:06:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Nidoflor crema

nu se absoarbe atit de mult sistemic incit sa iti scada efectul contraceptiv
insa nici nu sunt sigura ca iti va rezolva problema
eu as fi optat pentru un antimicotic(fara sa mai discut despre faptul ca sfaturi medicale se cer la medic, nu la farmacie....)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-08-30 21:08:41

EasternPrincess
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Nidoflor crema

Multumesc pentru raspuns. Intre timp am mai navigat pe forum si am adoptat solutia oferita de altcineva pentru probleme asemanatoare (unguent cu galbenele) si aproape ca mi-a trecut, mai este doar putin, daca dau si la noapte maine dimineata nu mai am nimic smile

Cat priveste sfaturile medicale, nu as apela la medic pentru probleme cauzate de cosmetice. Ar insemna sa risipesc timpul pretios al tuturor (al meu, al medicului, al celor care asteapta la usa si  au probleme intr-adevar serioase).

Ideea e sa ma invat minte sa nu mai folosesc cosmetice "speciale" mai ales cand cu gelul de dus obisnuit n-am avut nici o problema niciodata. Dar asta e, capul face capul trage (sau alte parti ale corpului, in cazul de fata big_smile )

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.