homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica de singuratate..

#1 2009-08-30 23:43:02

baby girl
New member
Inregistrat: 2006-11-30

frica de singuratate..

stiu ca suna jalnic inca de la titlul mesajului...dar am ajuns in situatia in care am nevoie de orice sfat..am mai spus povestea mea intr o postare anterioara si multumesc pt toate incurajarile...pe scurt, am avut o relatie 5 ani in care m am implicat total..desi de ceva timp intelesesem ca relatia nu mai mergea, ca nu duce nicaieri de fiecare data cand ma hotaram si renuntam..dupa max 2 sapt ma intorceam la el iar cand inevitabilul s a produs am suferit enorm..... si ajungand la ziua de azi, dupa cateva luni bune cand mi as dori sa am deja alta viata mi se pare ca de fapt nu mai am nimic..problema este ca in tot timpul asta m am indepartat de toata lumea, de toti prietenii...iar prietenele cu care mai tin legatura sunt implicate in propriile lor relatii... ma simt singura chiar si cand e o groaza de lume in jurul meu...parca in loc sa merg mai departe dau inapoi.. cum ies din starea asta? cum merg mai departe?

#2 2009-08-31 00:01:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: frica de singuratate..

familia nu iti este alaturi?
si eu am avut astfel de zile si mai am din cand in cand... chiar daca am iubit, prietene...
uneori simti singuratate indiferent cate ai persoane  in jurul tau
cred ca trebuie sa te iubesti mai mult pe tine, sa te rasfeti, sa te relaxezi.
daca esti impacata cu tine iti va fi mai usor.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-31 00:02:09)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2009-08-31 00:01:53

baby girl
New member

ba da, am incercat multe si am inceput multe activitati cu care imi ocup timpul de atunci, dar cand ajung acasa e groaznic sentimentul ca nu e nimeni acolo si nu va fi nici maine si tot asa....si nu ma mai suport pe mine in starea asta

#4 2009-08-31 00:17:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

smile Fa-ti planuri de viitor.
Stabileste care e urmatorul lucru pe care visezi sa il faci, stabileste mai multe metode prin care ai putea sa il obtii, planifica-ti pasii si treci la treaba.
Incet incet, nu e nevoie sa cazi in extreme, de fapt nici n-ar fi indicat, ai sa vezi ca vei capata incredere in tine...
Fa ce-ti place, uita-te la filme, citeste, e important sa te simti utila, si sa iti ocupi timpul cu ceva productiv.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2009-08-31 00:20:51

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

trebuie sa vrei TU sa iesi din ea!!! sa iti impui sa depasesti momentul, sa iesi in oras, sa cunosti lume si sa mergi mai departe! sa visezi, sa-ti faci planuri si sa iei viata de la capat, ca si cum el n-ar fi trecut prin ea, cel putin pentru o perioada smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-31 00:21:39)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Publicitate

loading...

#6 2009-08-31 00:24:03

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Trebuie să-ţi ţii mintea ocupată, c?t mai mult. Eventual ?n compania unor prieteni, noi prieteni, ceva... fii mai sociabilă şi c?t mai ocupată. O să treacă, o să-ţi revii, totul va fi ok. Been there done that, d-aia zic.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#7 2009-08-31 06:03:38

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cel mai bun lucru e sa iti gasesti un hobby, o...dependenta.. asa cum ai fost dependenta de el, sa fii acum de altceva. dar de ceva care sa nu iti faca rau. nush.. exemple ar fi multe.. tu stii ce iti place.
si cred ca e o solutie buna, la mine a cam tinut.. in orice caz, a tinut mai mult decat celelalte..incercari..

hjarta

#8 2009-08-31 09:18:50

baby girl
New member

neata fetelor multumesc pt mesaje si stiu ca aveti dreptate, asta e si ce am facut in ultimele luni...culmea daca m ati cunoaste personal ati jura ca nu eu sunt cea care spune lucrurile astea...e ciudat..ca aparent sunt f puternica si daca ar fi fost o prietena in locul meu cu siguranta as fi certat o putin....numai ca la practica stau foarte prost...ideea e ca relatia s a terminat pt ca el deja dorea sa facem lucrurile oficiale intr un fel iar eu nu mi am dorit asta, desi il iubeam ft mult. stiu ca suna ciudat dar asta e....si acum nu l as mai vrea inapoi numai ca parca nu mi mai gasesc locul orice as face.. v am spus cele cateva prietena sunt cuplate si fiecare cu problemele ei si mi se pare ca sunt in plus...

#9 2009-08-31 09:35:25

baby girl
New member

da ..iesim, dar destul de rar..pana acum ceva timp eram gasca mai mare, mereu era undeva de mers, ceva de facut..in timp lururile s au schimbat, ficare si a gasit pe cineva caruia ii dedica tot timpul, altii au ramas prietenii lui

#10 2009-08-31 10:08:05

baby girl
New member

kram sper..de fat stiu ca o sa gasesc pe cineva pana la urma...dar acum vine prob nr 2....nu stiu cum sa explic..mi e greu sa mai plac pe cineva iarasi, sa ma apropii, parca gasesc defecte peste tot si mi e frica sa nu fac iarasi aceeasi greseala..sa ma indragostesc si iar sa ma despart si tot asa....

#11 2009-08-31 10:26:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

baby girl, in viata trebuie sa mai si risti... de unde stii ca n-o sa-ti poti reface viata daca nu risti?

#12 2009-08-31 15:04:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Baby e normal sa fi asa dupa o despartire si mai ales ca ati avut o relatie lunga, asa cum tu suferi iti garantez ca si el sufera foarte mult. Plus ca inca va iubiti deci suferinta e si mai mare. E normal sa simti un gol si sa simti toate trairile astea dupa o despartire treci prin multe faze inclusiv negarea.
Iti dai seama ca dupa 5 ani e absolut normal sa-ti fie frica sau sa simti ca nu te mai poti apropia de vreun baiat sau sa ti se para toti niste ciudati smile sau mai stiu eu cum. Nici nu-ti sugerez sa incepi acum o relatie pt ca nu e bine si stii de ce? Pt ca tu inca suferi inca il ai in minte si in inima pe fostul, iar daca o sa incepi o relatie cand inca vei suferi si sa spunem ca baiatul pe care il vei cunoaste stie sa te faca sa-ti pierzi capul si sa profite de faptul ca esti vulnerabila tu chiar o sa cedezi si sa ti se para ca te indragostesti.
Daca vrei neaparat pe cineva in viata ta cel mai bun moment tu o sa-l stii si o sa simti asta, dar ai grija si fi precauta daca tot incepi o relatie.
Nu ar tb sa-ti fie teama de faptul ca esti singura in sensul ca n-ai un iubit. Crezi ca asta e cel mai important pe lumea asta? Sunt alte lucruri pe care poti sa le descoperi si sa iesi din starea asta proasta. Prietenele tale au iubit e firesc sa petreaca timp cu ei, dar totusi gandeste-te ca se intalnesc si cu tine deci se putea si mai rau sa nu va vedeti deloc. Invata sa privesti totul mai cu optimism si invata sa te menajezi ca asa o sa-ti fie mai bine. Chiar daca te-ai indepartat de prieteni cat ai fost cu el asta nu inseamna ca nu poti relua relatiile sau ca nu iti poti face prieteni noi. Daca o sa-ti gasesti si ceva de munca o sa fie si mai bn pt ca o sa ai o ocupatie in plus si cu ocazia asta socializezi si o sa-ti prinda bine.
Si gandeste-te ca D-zeu nu te va lasa la greu si stii vorba aia ce e al tau e pus de-o parte.

#13 2009-08-31 15:29:09

baby girl
New member

merci frumos pt cuv tale andrulina kram ..stiu ca ai dreptate dar am momente cand nu mai vad lucrurile cum trebuie..da, inca nu l am uitat desi mi as dori ft mult..dar am impresia ca daca nu mi gasesc pe cineva o sa continui sa ma mai gandesc la el.. numai ca nu mai vreau sa mai pierd timpul cu cineva cu care sa ajung in acelasi punct..cred ca si zodia isi spune cuvantul la mine( racusor) fac un pas inainte dupaia dau 2 inapoi..

#14 2009-08-31 15:38:35

andrulina
Addicted member

nu cred ca e zodia de vina, asa se intampla cand inca tii la cineva si de multe ori ai impresia ca daca incepi o relatie cu un altul sau o alta in cazul baiatului il uiti pe fostul sau fosta, dar e doar o iluzie...tu simti nevoia de afectiune te-ai obisnuit sa fi alaturi de cineva si sa ai alaturi de tine pe cineva si normal ca ti-e greu, dar trebuie sa inveti sa te adaptezi in orice situatie. Daca el asta a vrut sa se desparta de tine ce sa faci? gandeste-te ca el a luat decizia asta si daca te-a parasit nu-ti ramane decat sa accepti situatia. sunt convinsa ca o sa regrete mai ales daca era pregatit sa oficializeze totul.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-08-31 15:39:31)

#15 2009-08-31 22:45:07

baby girl
New member

asa e, trebuie sa mi impun sa nu ma mai gandesc la toate prostiile, nu stiu de ce mi e asa greu, vad ca sunt foarte slaba la lucrurile astea...cand zic ca mi a trecut si nu mi mai pasa mai vad ceva sau aud ceva de el si iar ma iau gandurile...si ma apuca toti nervi pt ca a trecut atata timp si sunt tot vraiste in loc in loc sa fiu bine merci..

#16 2009-08-31 22:58:17

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

baby girl a scris:

parca in loc sa merg mai departe dau inapoi.. cum ies din starea asta? cum merg mai departe?

cand zic ca mi a trecut si nu mi mai pasa mai vad ceva sau aud ceva de el si iar ma iau gandurile

sa stii ca gandurile se pot controla. cum? exact cand iti vine gandul la fostul tau prieten, refuzi sa te gandesti la el. spune-ti: "nu, nu ma voi mai gandi la el!"
prima data trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa constientizezi ca esti singura.
incepi sa-ti faci planuri pentru viitorul apropiat, si apoi pentu cel indepartat. oricum, trebuie sa iti faci un program de asa natura, incat sa nu ai prea mult timp liber.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#17 2009-08-31 23:53:01

baby girl
New member

deci ma credeti ca aceleasi lucruri mi le as fi spus si mi le zic si eu in fiecare zi..insa se intampla ceva si poc parca am dubla personaliatate..iar acum a pus stapanire pe mine cea patetica ..dar am omis sa va spun ca "pocul" este faptul ca am aflat ca el s a cuplat cu o tipa si a avut grija sa aflu ca daca nu l am vrut eu alta il vrea...iar eu in loc sa fiu rationala ma comport ca un copil, am exact reactia pe care o astepta ..sunt geloasa, m a intors pe dos si de asta acum vad toate lucrurile in negru...ca vad ca el poate trece peste oricand si eu...de atata timp desi m am dat cocos, nu am nimic..nici prieteni sa profit de "libertate" nici pe altcineva cu care sa mi vad de viata...nici eu nu stiu ce am...

PS multumesc pentru toate sfaturile desi par putin sarita:)) v ati pus la mintea mea...si credeti ma ca sunteti de un adevarat ajutor..ati facut mai mutl decat actualii meu prieteni ..

#18 2009-09-01 00:00:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Stiu ca nu este un sfat 100% bun, dar de ce nu ii dai si tu peste nas? Iesi cu un tip, si fa in asa fel sa afle. Nu sunt adepta unor astfel de chestii, dar atata timp cat dupa 5 ani de relatie nu te respecta destul cat sa nu incerce sa te raneasca doar pentru ca v-ati despartit, o merita din plin. In locul tau as iesi cu cel mai dragut tip cu care pot. Daca el iti arata ca sunt alte fete care il plac, arata-i si tu ca sunt alti baieti in afara de el. Poate asa te convingi si tu ca nu este un capat de lume ca v-ati despartit.

#19 2009-09-01 00:15:54

andrulina
Addicted member

Baby eu nu inteleg o chestie, deci tu l-ai iubit si inca il iubesti si v-ati despartit ca asa a vrut el, dar tu nici nu-l mai vrei inapoi, dar in acelasi timp esti geloasa ca si-a gasit pe alta....sunt sentimente care se bat cap in cap, tu nu-l mai vrei inapoi dc? adica eu nu inteleg practic dc v-ati desp....ma rog nu asta e important ci faptul ca tu ar trebui sa te detasezi daca el si-a gasit pe alta bv lui sa-i mearga bine, dar tu n-ar tb sa te cobori la nivelul lui si sa-i platesti cu aceeasi moneda pt ca sigur isi va da seama ca esti geloasa si te oftici el asta si urmareste 100%. O sa-ti vina si tie randul la fericire vreodata eu niciodata nu am fost de acord sa platesti cu aceeasi moneda dovedeste-i tu ca esti fata cu capul pe umeri si vezit-i de ale tale el de ale lui si gata. Stiu ca e greu crede-ma ca te inteleg f bine toti am trecut si o sa trecem prind espartiri dureroase, dar nu trebuie sa te pierzi cu firea. Poate peste catva timp o sa va impacati cine stie ce va rezerva viitorul....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.