|
Nu esti logat.
Durere in timpul actului sexual-2#20 2013-06-10 18:24:58
Re: durere in timpul actului sexualeu nu m-as baga sa recomand remedii cat timp nu stii care e cu adevarat problema, chiar si remediile naturiste pot in anumite cazuri sa faca mai mult rau decat bine Offline #21 2013-06-10 18:34:30
Re: durere in timpul actului sexualAsa am sa fac asa cum mi-am luat inima in dinti sa-mi cauterizez rana in septembrie 2012 asa o sa am si acum curaj numai ca e destul de incomod la contact,il evit a2a zi sau in urmatoarea ora din cauza durerii la penetrare(arsura,usturime) ca sa nu mai zic de orgasm...au trecut 3 luni de cand nu am mai experimentat asa ceva.Si ce e si mai ciudat e ca exista lubrefiere din partea mea...nu e ca as fi uscata. Offline #22 2013-06-10 18:41:42
Re: durere in timpul actului sexualpoate fi si o infectie care-ti cauzeaza usturimile astea, nu te gandi neaparat la rana Offline #23 2013-06-10 18:53:32
Re: durere in timpul actului sexualintr-un fel sunt speriata pentru ca pe mine m-a durut cauterizarea si nu as vrea sa mai trec prin asa ceva..am avut si o rana destul de mare si am crezut ca nu voi mai avea probleme..infectia o mai poti trata cu ovule dar parerea mea e ca daca ai rana tot la cauterizare ajungi si sa nu fiu inteleasa gresit...sfatuiesc fetele spre cauterizare..e cea mai buna solutie daca rana nu vrea sa dispara.multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|