homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna...despre stodette-3

#39 2011-06-17 19:04:40

istancu42
Membru
Inregistrat: 2011-06-17

Re: buna...despre stodette

Buna la toata lumea.
Iau Stodette de aaproximativ doi ani si acum cateva zile miam facut niste analize si au depistat niste formatiuni pe tiroida. Mi sa prescris tratament cu Eutirox 25 mg. Din pacate la cat de bulversata eram, am uitat sa intreb endocrinologul daca pot sa iau in acelasi timp Stodette si Eutirox. Am sunat la endocrinolog sa intreb, dar se poate doar cu programare si mia facut programare doar peste 5 saptamani. Nu stiu ce sa fac, sa intrerup Stodette sau nu.
Daca cineva poate sa imi dea un sfat, va rog sa ma ajutati.
Multumesc

#40 2011-06-17 19:09:00

daenarys
Vizitator

istancu cu 5 saptamani in plus sau in minus nu prea conteaza.
eu zic sa nu interupi ac si s ate duci peste 5 sapt la doc sa il intrebi ce si cum.

nu ai putea s amergi la cab.sa te rogi de asistenta sa te lase sa intri s ail intrebi si evident sa platesti consultatia?

#41 2011-06-17 19:15:33

istancu42
Membru
Inregistrat: 2011-06-17

multumesc de raspuns, am incercat sa ma intorc la cabinet si degeaba, asistenta e o nesimtita ordinara. Crezi ca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie? sau nu deranjeaza Eutirox efectele Stodette?

#42 2011-06-17 19:18:30

daenarys
Vizitator

din cate stiu eu efectul contraceptivelor nu este scazut
doar ca nu stiu daca sa iti zic daca nu cumva e mai ok sa renunti la ele pana rezolvi prob cu tiroida smile
bafta multa!
poate vroia spaga asistenta neutral

#43 2011-07-06 10:47:21

popesculaura42
Membru
Inregistrat: 2011-07-06

Pentru istancu
Buna,
Am fost azi si eu la endocrinolog si inainte de asta citisem  itntrebare ta, asa ca am intrebato si am aflat ca poti sa iei linistita Stodette siEutirox in paralel, nu interactioneaza negativ cele 2. Asadar esti protejata de Stodette si Eutiroxul isi face efectul.
O zi buna si sa iti dispara problemele cu tiroida!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.