homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si interactiuni-2

#20 2009-09-23 01:11:18

ema86
New member
Inregistrat: 2009-09-21

Re: anticonceptionale si interactiuni

Spuneti-mi si mie, va rog, daca Jeanine interactioneaza cu Sab-simplex? Multumesc anticipat!

#21 2009-09-23 08:19:57

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

din cate stiu eu despre modul in care actioneaza sab simplx, nu. pentru ca el nu impiedica absorbtia ci doar neutralizeaza gazele din procesul de fermentatie

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#22 2009-09-26 14:51:34

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

fetelor vreau sa stiu si eu daca loperamid remedia interactioneaza cu anticonceptionale microgynon si mai am o nelamurire,eu pastila de anticonceptionale o iau la 11,pe la 18 am avut un contact insa asta noapte am vomat de foarte multe ori a afectat cu ceva eficienta.astept un raspuns,multumesc din suflet.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.