homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari intermenstruale

#1 2009-08-31 20:36:32

Soozie
Membru
Inregistrat: 2009-08-31

Sangerari intermenstruale

Sunt la prima folie de Milligest. Am luat asa cum scria pe prospect din prima zi.

La mine dureaza mereu 7 zile si imi vine si mi se termina exact cand trebuie, nu intarzie, nu se grabeste... Si stiu ca pe prospect scrie ca durata va scadea, deci ma asteptam sa dureze mai putin de 7 zile... Insa deja s-au facut 10 zile, motiv pt. care cred ca e deja vorba despre sangerari intermenstruale...

Stiu ca in primele luni este normal sa existe sangerari intermenstruale. Ceea ce nu stiu este cat dureaza si in ce cantitate...

O alta problema e ca sambata plec la mare. Vreau sa inot, ce fac? Iau in continuare pilulele sperand sa nu mai sangerez? Sau renunt? Daca renunt, este posibil sa mai sangerez?

Si ultima intrebare: din cate am inteles, sangerarile intermenstruale apar datorita modificarilor la nivelul mucoasei. Pentru a ma proteja de pete, am optat pana acum pt absorbante. Este ok sa folosesc si tampoane interne sau mi-as inrautati situatia?

Multumesc mult.

#2 2009-08-31 21:44:31

mihaelutza25
Membru

Re: Sangerari intermenstruale

Buna...
eu iau anticonceptionale de 21 pastile... cu o zi inainte sa incep o noua folie ciclul se opreste (duminica). dupa ce am luat prima pastila din folie (luni seara) marti miercuri am din nou scurgeri, dar nu continuu ci pur si simplu ma trezesc patat si apoi gata. in cursul lunii nu am astfel de sangerari ci numai a 2 , a 3 si eventual a 4 zi dupa ce incep o noua folie(repet nu scurgere continua ci ditr-o data si gtg apoi e tot normal apoi a doaua zi cam la fel). imi pun intrebarea sunt orare pastilele de vina..nu le mai suporta corpul meu...tin sa precizez ca le iau de vreo 2 ani si pana acum 6-7 luni nu am avut nimik.

#3 2009-08-31 22:42:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

soozie, aceste sangerari sunt normale in primele 3 luni atat timp cat nu sunt abundente. poti sa folosesti si tampoane interne, nu are legatura

mihaelutza, nu e normal ce ti se intampla, probabil va trebui sa schimbi pastilele, mergi si vorbeste cu un medic de planning

#4 2009-09-01 10:13:28

mihaelutza25
Membru

v-am cerut ajutorul tocmai pt ca am intrebat un ginecolog si mi-a spus ca se va regla....eu cand am inceput sa iau aceste pastile mi s-a spus sa le iau din a 5 zi de cand imi vine ciclu si nu din prima(ciudat lucru dar am crezut pe cuv)..apoi dupa 6 luni am facut o pauza de 6 luni si cand am reinceput sa iau pastilele adica sept anul trecut  le-am luat tot din a 5 zi ca de asa mi se spusese....astfel ca dr ginecolog (altul decat cel cuprima recomandare) la care am facut un papanicolau ( la care a iesit ca am candida si gradnella) a zis ca o s ase regleze pt ca nu trebuia sa iau din a 5 zi...DAR a trecut un an si nu s-a reglat iar inainte de pauza nu am avut asa ceva...eu tot am insistat  ca poate nu mai sunt bune pastilele...poate ceva... a mi se pare ciudat si anormal....dar nici un rasp concret ci doar sa le iau in continuare ca-s foarte bune.
e posibil ca in urma trat pt infectie sa se regleze ceva?

#5 2009-09-01 13:25:38

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

infectia nu are treaba. mergi la alt medic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.