homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-10

#172 2009-09-11 14:11:00

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

be_happy a scris:

Adina important e sa va placa voua si sa va simtiti voi bine! Ma indoiesc ca se poate sa fie multumita absolut toata lumea. Se gaseste cate unul caruia sa nu-i placa ori una, ori alta! Si eu am mai auzit comentarii legate de anumite aspecte ale nuntii noastre si ma doare fix undeva! Noua sa ne placa!

exaaact. noua sa ne placa. dar al meu e disperat sa fie lumea impresionata, sa nu vorbeasca lumea dupa.  box  ce-mi pasa mie ????

superbe rokiile de pe linlul respectiv. cele din 2010. dar de pret nu zic nimic ?

#173 2009-09-11 14:13:17

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cand faceti nunta happy ?
eu dc nu voi avea bani sa-mi cumpar una de la bien savvy sigur apelez la o croitoreasa... oricum rochia n-am de gand s-o pastrez big_smile
mie faza cu jarteaua mi se pare de prost gust neutral ...

#174 2009-09-11 14:15:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si mie mi se pare aiurea faza,sa isi bage bietul mire capul sub rochie lol de fapt,pare jenant kiar lol

eu clar vreau o richie scurta in fata si mai lunga la spate si corset din dantela hjarta hjarta e visul meu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#175 2009-09-11 14:17:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

noi facem pe 21 aug 2010. Mai e o gramada, ce-i drept, dar eu m-am interesat din timp!
Faza cu jarteaua nu imi place nici mie. Sunt multe lucruri care se fac de obicei la nunti, dar noi nu o sa le facem.

#176 2009-09-11 14:19:04

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

capcaun a scris:

http://www.biensavvy.ro/

sunt SUUUUUPPPEEEERRRRBBBBEEEEE happydance  happydance  ...............vreau si eu...oare ce preturi au....cu multe zerouri   skitarg

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#177 2009-09-11 14:29:02

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

de la 45-50 de milioane in sus smile
katami, gravate adica..cum ai avea un pahar cu model in sticla aia...ei, in loc de model vor fi 2 verighete si initialele sau numele noastre+data nuntii undeva spre partea de sus a paharului. sau poate gasesc ceva ce sa imi placa.
nici la mine nu va fi jarteaua smile, doar aruncatul buchetului, aia cu palariuta/batic de la sf nuntii, hora in fata blocului (cred ca ma voi imbraca la hotel)..depinde, ma mai gandesc la asta inca si cam atat din domeniul "traditii". fara lautari si alte chestii.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#178 2009-09-11 14:32:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pretul e maaaare... multe zeci de milioane sad

adina, faza cu jarteaua nici noi n-am facut-o... si mie mi se pare naspa. nici gaina n-am avut, din acelasi motiv. in rest... mi-ar fi placut acasa aia cu colacul, dar am intarziat si n-am mai avut timp.... am aruncat buchetul (nici eu nu cred in povestea aia cu maritatul prima, dar e o chestie care mai invioreaza atmosfera... si e asa... inofensiva tongue).

si obisnuieste-l pe al tau cu ideea ca nunta o faceti pt voi, nu pt invitati... si pt ce au scris fetele (ca oricum nu poti multumi pe toata lumea), dar si pt un mic secret: daca VOI va simtiti bine, va distrati etc... si lumea o sa se simta bine. daca nu... va fi totul fortat. eu am exemplul la ultimele 2 nunti la care am mers... prima, intr-un restauratn super-elegant, cu pretentii, muzica de calitate, invitati unul si unul, meniu scump etc. dar mirii (in special el)... niste momai smile parca nu se distrau, se chinuiau sa fie draguti cu toti, dar EI nu se mai distrau. si s-a simtit... parca toti eram marionete. a doua: crasma ieftina, mancare asa si asa, invitati... fel de fel big_smile DAR lumea s-a distrat mult mai bine... pt ca mirii erau mai putin atenti sa fie toate detaliile perfecte si mai atenti la distractie. asa... s-au distrat toti cu ei. inclusiv noi ne-am simtit mai bine... in ciuda detaliilor de "decor" nu foarte inspirate (meniul cam ciudat, buda murdara etc).

aha, green, am inteles. dar modelul ala... SE VEDE? ca mi se pare prea discret ca sa il... observe cineva intr-o sala de nunta...

Ultima oara a fost editat de katami (2009-09-11 14:32:51)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#179 2009-09-11 14:34:51

capcaun
Platinum member

rochiile sunt intre 700 si 3500 euro smile ... o prietena a prins la reducere si a luat o rochita cu 25 mil de la ei smile

#180 2009-09-11 14:36:30

bella-yzaura
Full member

capcaun a scris:

rochiile sunt intre 700 si 3500 euro smile ... o prietena a prins la reducere si a luat o rochita cu 25 mil de la ei smile

ma gandeam eu.....
pai pt o rochie lucrez 1 an ...... grater supa

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#181 2009-09-11 14:37:34

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

dar unde sunt afisate preturile? tare as fi curioasa sa vad pe fiecare in parte la ce preturi se ridica

#182 2009-09-11 14:39:03

capcaun
Platinum member

cam asa e bella big_smile si eu ma apuc de pe acum sa strang bani lol si nu glumesc big_smile tocmai am pus 50 lei la pusculita .... si peste 2-3 ani cand m-o cere , sa am bani pt mofturile mele big_smile

deya, trimiti mail la ei cu modelul care te intereseaza si ei iti vor raspunde smile

Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-09-11 14:40:53)

#183 2009-09-11 14:50:44

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu as da chiar asa de mult pe rochie! Peste 1000 de Euro deja mi se pare multicel! Cred ca daca ma straduiesc sa caut o sa gasesc ceva care sa-mi placa la un pret acceptabil! Pana la urma rochia aia o port o singura data iar de vandut ma indoiesc ca o voi vinde! Acuma, fiecare cu cat ii permite bugetul!

#184 2009-09-11 14:51:52

bella-yzaura
Full member

capcaun a scris:

cam asa e bella big_smile si eu ma apuc de pe acum sa strang bani lol si nu glumesc big_smile tocmai am pus 50 lei la pusculita .... si peste 2-3 ani cand m-o cere , sa am bani pt mofturile mele big_smile

deya, trimiti mail la ei cu modelul care te intereseaza si ei iti vor raspunde smile

eu orikum nu ma gandesc la maritis k n-am cu cine si deci.....nu ma intereseaza sa strang bani ....dar totusi as vrea o rochie de seara...k sunt superbe ...

#185 2009-09-11 14:57:49

albinuta_vesela
Insomniac member

capcaun a scris:

mie faza cu jarteaua mi se pare de prost gust neutral ...

si eu am vrut sa zic lol , dar ma gandeam sa nu jignesc pe cineva..

la o nunta la care am fost in vara asta, momentul cu pricina m-a prins acolo in fata unde se ingramadeste lumea sa vada ce se face. dupa dezgatit, i-a scos jarteluta. mireasa era in picioare, pusese un picior pe scaun si mirele s-a bagat jumate sub rokia ei si a iesit cu jarteluta in dinti. mi s-a parut dezgustator. parca ii facea sex oral si noi toti ne uitam.  va  penibil.   neutral

L.E. gresesc eu, sau nu se mai poarta rochiile alea explodate lol  ?vad ca din colectia 2010 nu e una cu sarme, umflata, expandata lol .
gusturile nu se discuta, e adevarat neutral dar imi place sa fac misto de rokiile astea foarte evazate. no offense.

one more thing, noi vom avea nunta aici. http://www.havanarestaurant.ro/
ce parere aveti ? nu este kiar asa scump cum pare. meniul va in in jur de 170 de lei. cam asa e peste tot in oras, cu cateva exceptii.  daca cineva din galati a fost la o nunta aici sau chiar si-a facut nunta aici, astept pareri + / -

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-11 15:12:14)

#186 2009-09-11 15:18:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

e vorba de rochia care ai visat-o nu de ce se poarta big_smile eu una as vrea o rochita mai pe corp  dar voi vedea la proba cu ce imi sta bine smile
katami da nu tre sa vada toata sala paharele ca pt noi le vrem smile daca is cu ata din aia sau mai stiu eu ce pe ele crezi ca vede toata lumea ce pahare au mirii la masa? big_smile nu cred ca se uita nimeni. doar ca eu as vrea ceva mai special, mai finut asa...al meu nu se baga la pahare ca n-are treaba big_smile i-am zis de gravat i-a placut ideea a zis numai sa nu fiu nebuna sa le iau pe alea scumpe big_smile
adina imi place rest arata fain, si pare enorm de mare big_smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-09-11 15:20:47)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#187 2009-09-11 15:24:56

capcaun
Platinum member

http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?i … p;pas=0#aa eu pt rochita am trimis mail sa vad cat costa big_smile inca nu mi-au raspuns sad

super tare adina, imi place ca o sa aveti ft mult spatiu pt dans smile

#188 2009-09-11 15:27:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu era chestia ca sa le vada toata sala, dar paharele alea le iei PT ATUNCI... intrebarea mea ea daca se observa ca sunt gravate sau nu wink dar normal... e bine sa le aveti asa cum va plac wink

adina, exact, iti iei rochia care ti-o doresti (si care te si avantajeaza wink )

cat despre restaurant, e f fain, arata super-bine tummenupp doar ca, da.... mi se pare maaaaareeee... ori voi ziceati ceva de o nunta mica big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#189 2009-09-11 15:36:54

albinuta_vesela
Insomniac member

katami a scris:

cat despre restaurant, e f fain, arata super-bine tummenupp doar ca, da.... mi se pare maaaaareeee... ori voi ziceati ceva de o nunta mica big_smile

eu ziceam ceva de o nunta mica. a ramas sa fie o nunta mare iar eu ma consiliez pana atunci lol
ei, nu e kiar asa grav..

rest are 350 de locuri. noi vom avea in jur de 130 de invitati. no probl. va fi mult spatiu. ar mai fi o sala identica cu asta, ca stil si decoratiuni, dar mai mica, de numai 120 de persoane. oricum incercam sa ramanem la asta, ca e superba  si el e foarte incantat.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-11 15:37:10)

#190 2009-09-11 15:43:11

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

adina84 a scris:

daca cineva din galati a fost la o nunta aici sau chiar si-a facut nunta aici, astept pareri + / -

Hello, adina! smile Eu sunt din Galati si am fost la o nunta la Havana, la etaj! tummenupp

Tu in care parte faci? La etaj sau la parter? big_smile

Ar fi bine sa specificati pe invitatie (daca n-ati facut-o deja tongue ) ca nunta se tine sus sau jos, pentru ca la cei la care am fost eu s-au suprapus doua nunti, ei aveau sus si mai era o nunta jos ... si partea nasoala a fost ca cei care au facut nunta jos,  n-au specificat pe invitatii unde sa vina oamenii ... si ne-am trezit cu multi oameni necunoscuti la petrecere ... si cand vedeau mireasa & mirele (complet alte persoane yikes ) devenea un moment jenant wink

partea buna ... e ca sala e izolata fonic si nu se aude jos muzica celor de sus sau invers!  lol

Casa de piatra si o petrecere de vis! puss

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.