homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-123

#2319 2010-08-25 19:42:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

love, acum am citit big_smile one day chicot
ioi...eu cam tremur! s-a dus iubi sa se vada cu muzicantii! sper sa fie liberi si sa nu ne ia prea mult. dar macar sa fie liberi cesafac

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2320 2010-08-25 20:44:48

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

anca90 a scris:

cei care fac cununia civila inainte, nu poarta verighete decat dupa cea religioasa?

eu fac cununia civila acum in sept. si cea religioasa dupa ce nasc, la inceputul anului. dar verighetele le-am comandat astazi si sosesc intr-o saptamana, cu ele vom merge la biserica sa le sfintim si sa ne citeasca preotul o rugaciune, un fel de mini-logodna, ca vom fi doar noi 2. pana la cununia religioasa, le vom purta pe mana dreapta. smile la nunta, le schimbam locul.

#2321 2010-08-25 22:47:59

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

passenger a scris:

anca90 a scris:

cei care fac cununia civila inainte, nu poarta verighete decat dupa cea religioasa?

eu fac cununia civila acum in sept. si cea religioasa dupa ce nasc, la inceputul anului. dar verighetele le-am comandat astazi si sosesc intr-o saptamana, cu ele vom merge la biserica sa le sfintim si sa ne citeasca preotul o rugaciune, un fel de mini-logodna, ca vom fi doar noi 2. pana la cununia religioasa, le vom purta pe mana dreapta. smile la nunta, le schimbam locul.

ce frumi suna totul hjarta

#2322 2010-08-25 23:19:20

pokemon
Diamond member

ioi!
fetele, voua cat va ia muzica?
la noi e 2400 de euro si se pare ca...va trebui sa mutam data, ca nu mai sunt baietii liberi.
ideea e ca noi vrem fix acelsi restaurant si fix formatia asta sad si singura sambata libera care se potriveste e 16 iulie sad
nu prea imi convine ca e cam cald si lumea cam pleaca in concedii in perioada aia...dar cred ca ne vom conforma...

#2323 2010-08-26 00:27:20

Madalina85
Addicted member

2400 euro????? wow

Publicitate

loading...

#2324 2010-08-26 00:28:19

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

poke, eu fac parte dintr-o formatie si noi luam 1200 de euro incluzand lumini/fum/baloane de sapun...acu depinde si de regiunea tarii si de cat de "dotati" sunt baietii din punct de vedere tehnic...na, daca stiti ca baietii sunt buni, se merita chiar si schimbarea datei oarecum...esti constienta ca muzica influenteaza intr un procent destul de mare, mersul lucrurilor la o nunta.. smile daca muzica nu e buna si nu fac atmosfera...cam nasol sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2325 2010-08-26 00:29:56

Madalina85
Addicted member

dar 2400 ?? auzisem la un moment dat ca fetele de la bambi luau 2000...

#2326 2010-08-26 00:32:03

maryu
Hero member

jen, sunt formatii gen fratii reut(daca ai auzit de ei) care iau peste 3000 de euro...nu zic, unii isi vand si numele pe langa..dar acum depinde...e destul de mult intradevar smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#2327 2010-08-26 00:34:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Jeniffer a scris:

passenger a scris:

anca90 a scris:

ce frumi suna totul hjarta

chiar ca hjarta

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2328 2010-08-26 01:26:52

Madalina85
Addicted member

maryu a scris:

jen, sunt formatii gen fratii reut(daca ai auzit de ei) care iau peste 3000 de euro...nu zic, unii isi vand si numele pe langa..dar acum depinde...e destul de mult intradevar smile

nu am auzit dar nici nu as da atatia bani.

#2329 2010-08-26 01:50:36

pokemon
Diamond member

mary, sunt cam cei mai tari din zona. plus ca vin ei, care canta cover-uri si 400E e o cantareata de populara cu un clapist.
si baietii vin cu scena, lumini si nu stiu ce gadget-uri-perdea de lumini, etc smile
nu ma deranjeaza ft tare schimbarea datei, dar o a ne cam limitam la altele gen fotograf-unde nu prea voiam sa iau orice si invitatii sau marturii.
ideea e ca muzica e totul si iti poate ridica/ingropa nunta. muzica si bautura lol

#2330 2010-08-26 02:12:06

maryu
Hero member

pai atunci se merita...cel mai mult conteaza sa faca atmosfera si sa nu incalzeasca lumea scaunele lol na vedeti voi cum faceti, nu as putea spune ca oarecum "depindeti" de formatie, dar daca va place si sunteti de parere ca fac treaba buna, mergeti pe schimbarea datei... big_smile
crede-ma...conteaza ft ft ft mult calitatea muzicii la nunta...cati am auzit eu ca au fost nemultumiti de muzica&co...trebuie analizat totul..ce fel de oameni sunt..sa fie flexibili in ceea ce priveste repertoriul, pauzele( sunt unii care iau pauze imenseee), etc...nu cred ca e nevoie de prea multe detalii, stiti voi cum trebuie procedat big_smile

Ultima oara a fost editat de maryu (2010-08-26 02:15:30)

#2331 2010-08-26 02:25:54

pokemon
Diamond member

noi ii stim pe baieti si cantarile lor de prin cluburi de vreo 3-4 ani. nu eram nici impreuna pe vremea aia lol
cert e ca stiu ce sa faca...am citit si pe forumuri pareri si toti, dar absolut toti, spuneau ca merita. si baiatul de la restaurant ne-a zis ca merita. nustiu
ce sper eu e sa fie in forma si sa fie asa cum ii stim noi, ca la banii astia nu accept altceva.
am vorbit, pauzele vor fi de maxim 15 minute, pleaca atunci cand plecam si noi, facem cintract inainte.
eu sunt aproape sigura ca ii vom lua pe ei. schimbarea datei intr-un fel ne si avantajeaza pt ca noi vrem sa facem afara si avem sanse mai mari de vreme buna big_smile
pe de alta parte, vine perioada concediilor sad

#2332 2010-08-26 10:20:33

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lol poke faci in aceeasi zi cu mine?
2400euro..multisor..dar daca merita si aveti banisorii..go for it

eu zic asa: majoritatea stiu de nunta noastra inca de acum.asa ca din 365 zile o zi o pot sacrifica pt nunta mea si in restu 364 pot merge fara probleme in concediu.ca daca e sa nu-ti vina..apoi se gaseste cineva sa nu vina nici daca faci in fiecare zi nunta lol

#2333 2010-08-26 11:19:45

pokemon
Diamond member

anna, noi in mom asta nu dispunem de nimic dat fiind faptul ca tocmai am terminat de renovat ap si am vinit din concediu cesafac
ideea e ca vom vedea de unde facem rost de banutii pt arvuna, care nu sunt nici aia putini, dar deh! nu ma plang, doar ca sunt ingrijorata
ai dreptate, si la noi vor stii majoritatea si chiar vom vorbi cu cei foarte apropiati si vom insista sa isi programeze concediul a.i sa poata sa ajunga.

#2334 2010-08-26 11:27:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

annabel a scris:

lol poke faci in aceeasi zi cu mine?
2400euro..multisor..dar daca merita si aveti banisorii..go for it

eu zic asa: majoritatea stiu de nunta noastra inca de acum.asa ca din 365 zile o zi o pot sacrifica pt nunta mea si in restu 364 pot merge fara probleme in concediu.ca daca e sa nu-ti vina..apoi se gaseste cineva sa nu vina nici daca faci in fiecare zi nunta lol

rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2335 2010-08-26 11:36:43

annabel
Diamond member

te cred poke
noi proaspat veniti din concediu am dat la restaurant avansul si deja suntem pe minus lol

carmen nu rade ca e adevarat lol

#2336 2010-08-26 11:38:16

pokemon
Diamond member

voi ce ati mai rezolvat?
tu esti hotarata cum sa faci cu muzica? rochie si alte nebunii?
noi am avut noroc ca nu a trebuit sa dam avansul la rest big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-08-26 11:40:05)

#2337 2010-08-26 11:56:10

annabel
Diamond member

pai pt muzica am avut 2 formatii favorite dar sunt ocupate amandoua.am fost ieri sa ascult o formatie, mai merg azi..
faza e ca eu musai trebuie pana joia viitoare sa imi gasesc formatie si fotograf&video

pt fotograf zilele astea mergem sa vorbim..apoi vedem de video

modelul rochiei-m-am uitat intr-o revista si m-am hotarat in mai putin de 5 minute ce as vrea. vreau in forma de A adica sus pe corp si de la coapse un pic infoiata.tip sirena nu imi sta bine ca sunt destul de ?j.lo?cum zicea cineva pe alt forum, tip printesa nu as vrea si tip empire-roman nu stiu cum mi-ar sta

am in cap si firma la care voi merge si sper sa gasesc.daca nu..alta lol

la alte nebunii nu m-am gandit pt ca amandoi suntem super stresati cu altceva si nu avem putere sa ne gandim

bautura stiu in mare ce vreau

tortul si praji voi vedea de la una din cele 3 firme cu care colaboreaza restaurantul nostru

decorul in martie vom stabili cand ne intalnim cu firmele de decoratiuni

la marturii primul gand este ?o foto cu noi doi si familia de oaspeti? si evantai ca va fi cald..dar nu e batut in cuie..poate vad ceva mai frumos si ori adaug ori scot ceva si bag altceva lol

renumitele cocarde  si meniuri pe masa nu vor fi.

nu cred ca voi avea cale ca nu imi plac..

muzica va fi formatie nu DJ
eu as fi vrut sa cante SI cineva anume dar azi tocmai am aflat pretul, mi-au cazut plombele pe jos asa ca.. grater alta data

Ultima oara a fost editat de annabel (2010-08-26 11:57:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.