homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-48

#894 2010-03-01 15:16:10

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

Khristall a scris:

ai prins ieftin little. crede`ma. formatia ma costa 2000 de euro.

va Doamne! Ce preturi! Parca nici nu mai iti vine sa iei formatie la asa pret.  cesafac

#895 2010-03-01 15:17:16

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

little_bunny a scris:

fotograful 1600 ron (100 de poze pt album + 300 pe DVD+ 6 ore de filmare). Mie personal mi se pare cam mult pentru fotograf dar asta e  roll Sper macar ca va face treaba buna de banii astia.

și eu zic să e super ieftin, așa că nu te stresa. eu ?n 2008 am dat, cu discount super consistent, că eram prieteni de familie, 2000 lei pe poze și filmare. 360 poze 15x21, 1000 poze format electronic, ?ncă pe at?tea tot pe un dvd, concepute ca un fel de poveste și 3 dvd-uri cu filmare de 3 ore și videoclip de nuntă
acum ?nsă, nu prea mai găsești fotografi sub 2000 lei pentru ceea ce vă face vouă

#896 2010-03-01 15:48:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

little_bunny a scris:

va Doamne! Ce preturi! Parca nici nu mai iti vine sa iei formatie la asa pret.  cesafac

eu cred ca ies mult mai bine nuntile cu dj, dar atata timp cat unii au conceptii invechite si nu se simt bine daca nu le canta lautarul... neutral

#897 2010-03-01 15:49:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

little_bunny a scris:

Khristall a scris:

ai prins ieftin little. crede`ma. formatia ma costa 2000 de euro.

stai sa vezi ca asta e ieftin. am intalnit formatii care cer si 3500 de euro si crede`ma ca nu sunt cine stie ce vedete. iar la fotograf, m`am interesat...doar fotograful costa 17 milioane si vreo 500 euro filmatul, dar o sa cautam mai incolo poate gasim mai ieftin.
deci fi multumita big_smile e super.

anca, si noi ne`am gandit la dj, dar depinde mult de oras, de zona in care faci nunta. de ex la mine in oras, vorba ta: daca nu e lautar, care sa cante live.........forgetit aiurea. mi`as fi dorit dj.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-01 15:51:26)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#898 2010-03-01 15:50:58

anabella_n
Hero member

și eu zic la fel. la botez ?mi iau dj și mă costă doar 2 mil. am vorbit deja și mai răm?ne doar să-i spunem atunci ce preferințe avem. plus că pune și alte genuri de muzică, ce sună mai bine dec?t c?ntată de lăutari

Publicitate

loading...

#899 2010-03-01 15:53:31

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Anca la faza cu dj-ul sunt perfect de acord cu tine. Il prefer de o mie de ori, mi se pare ca sunt mai mici sansele sa dea gres si in plus e si mai ieftin. Pot avea orice melodie vreau eu, neconditionat si fara sa fiu stresata ca cei din formatie nu vor putea reda ca la carte ceea ce vrem noi.

#900 2010-03-01 15:54:04

Khristall
Insomniac member

asa e anabella. adevarul e ca la mine in oras nici nu gasesc dj calumea, care sa faca atmosfera, nu doar sa umble in playlist. sad

#901 2010-03-01 16:01:10

anca90
Platinum member

anabella_n a scris:

plus că pune și alte genuri de muzică, ce sună mai bine dec?t c?ntată de lăutari

exact! dj-ul abordeaza toate genurile pe care le vrei tu, si ce e mai important: asculti originalele, nu niste copii de cele mai multe ori rasuflate.

Khristall a scris:

mi`as fi dorit dj

si eu. dar cand majoritatea viitorilor nuntasi spune "nu e nunta fara lautari", iti calci pe gusturi si le iei formatie forgetit. important e sa se simta ei bine smile.

#902 2010-03-01 16:04:54

be_happy
Platinum member

Eh, dar eu chiar nu ma gandesc deloc sa fac fitele altora. E nunta noastra nu a lor, daca vor sa ne fie alaturi vor fi indiferent ca muzica e pusa de un dj sau daca o formatie canta. Si noi am auzit de la ceva apropiati diverse dorinte legate de nunta noastra dar le-am explicat frumos ca noi suntem mirii si ca noi decidem dupa placul nostru. Fiecare la randul sau, isi va face nunta dupa pofta inimii.

#903 2010-03-01 16:05:45

anabella_n
Hero member

majoritatea decide, asta o știm cu toții smile
și eu am avut formație la nuntă din aceleași motive. dar acum fac cum vreau eu. khristall, mie dj-ul ăsta mi-a fost recomandat de restaurantul la care facem botezul, pt că e mic și nu le trebuie formație. poate au și la voi anumiți oameni cu care lucrează, dar de regulă restaurantele mai mari lucrează cu formație.

#904 2010-03-01 16:12:23

Khristall
Insomniac member

anabella_n a scris:

majoritatea decide, asta o știm cu toții smile
și eu am avut formație la nuntă din aceleași motive. dar acum fac cum vreau eu. khristall, mie dj-ul ăsta mi-a fost recomandat de restaurantul la care facem botezul, pt că e mic și nu le trebuie formație. poate au și la voi anumiți oameni cu care lucrează, dar de regulă restaurantele mai mari lucrează cu formație.

pai asta e buba, ca restaurantele lucreaza cu formatie. iar dj sincer nici nu prea am gasit cine stie ce sad iti dai seama ca mi`as fi dorit dj din mai multe motive: 1, e pe placul nostru si de ce sa nu recunosc 2. e mai ieftin. de banii de pe formaie mergeam undeva in luna de miere sau imi luam ce mai avem nevoie prin casa, ca si asa e criza.

#905 2010-03-01 16:19:04

anca90
Platinum member

be_happy, cred ca e bine sa tii cat mai mult cont de dorintele nuntasilor. e ft important ca ei sa fie multumiti; daca tu de exemplu pui numai rock la nunta ca asta iti place si iti pleaca invitatii pe la 7-8 ca nu mai suporta, nu cred ca iti pica bine. atata timp cat nu au pretentii exagerate, poti sa le respecti. de exemplu: nu iei dj cum ai fi vrut tu, dar iti alegi o formatie pe gustul tau.

anabella, eu nici n-am prea auzit sa contractezi formatie pt botez. de obicei cu botezul e tambalaul mai mic  decat cu nunta smile

Khristall, noua nu ne-au impus la niciun local formatia lor  roll . ziceau ca au si ei o formatie cu care colaboreaza, dar suntem liberi sa aducem ce formatie vrem.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-01 16:21:02)

#906 2010-03-01 16:25:02

Khristall
Insomniac member

nici noua nu ne impun, daca vrem bine, daca nu sa ne cautam ca nu au nimic impotriva.

#907 2010-03-01 16:25:29

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Khristall a scris:

asa e anabella. adevarul e ca la mine in oras nici nu gasesc dj calumea, care sa faca atmosfera, nu doar sa umble in playlist. sad

Asa si la noi. Nu gasesti Dj care sa-ti faca atmosfera la nunta. Si daca nu e atmosfera...parca nu e omul fericit la nunta. Noi am vorbit cu ei si ne-am inteles de acum: fara manele. Si vom alege noi ce melodii sa ne cante.  happydance

#908 2010-03-01 16:27:59

be_happy
Platinum member

Pai sa iau formatie ptr ca asa vor ceilalti chiar mi se pare pretentie exagerata. Da, normal, la alte chestii mai minore voi avea in vedere sa fie multumiti si invitatii, exact asa cum ai zis si tu: nu vom stabili in playlist doar un anumit gen de muzica ptr ca acela ne place noua, ci vom incerca sa acoperim mai multe preferinte ( nu pe toate, evident ); meniul sau bautura le voi alege de asemenea dupa majoritate. Iti dai seama ca daca eu as fi vegetariana nu as alege un meniu strict vegetarian, si altele. Dar treaba cu formatie mi se pare un lucru care chiar poate fi stabilit in functie de preferintele noastre. La fel ca si locatia aleasa, rochia sau daca respectam sau nu traditia. Astea sunt strict alegerile noastre.

#909 2010-03-01 16:29:38

Khristall
Insomniac member

asa e be_happy. eu nu am chef de mutre. mai ales ca si parintii isi doresc formatie si na.  a rochie daca comenteaza careva, il sparg rotfl

#910 2010-03-01 17:19:00

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

be_happy a scris:

Pai sa iau formatie ptr ca asa vor ceilalti chiar mi se pare pretentie exagerata. Da, normal, la alte chestii mai minore voi avea in vedere sa fie multumiti si invitatii, exact asa cum ai zis si tu: nu vom stabili in playlist doar un anumit gen de muzica ptr ca acela ne place noua, ci vom incerca sa acoperim mai multe preferinte ( nu pe toate, evident ); meniul sau bautura le voi alege de asemenea dupa majoritate. Iti dai seama ca daca eu as fi vegetariana nu as alege un meniu strict vegetarian, si altele. Dar treaba cu formatie mi se pare un lucru care chiar poate fi stabilit in functie de preferintele noastre. La fel ca si locatia aleasa, rochia sau daca respectam sau nu traditia. Astea sunt strict alegerile noastre.

subscriu  chicot  mi-am luat dj fara sa stau pe ganduri, desi ai mei bazaiau la inceput cu formatia am zis un NU clar, le-am explicat de ce vreau dj si aia a fost smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#911 2010-03-01 20:40:47

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

little_bunny a scris:

Noi am revolvat si cu formatia si cu fotograful. Formatia ne ia 4000 ron si fotograful 1600 ron (100 de poze pt album + 300 pe DVD+ 6 ore de filmare). Mie personal mi se pare cam mult pentru fotograf dar asta e  roll Sper macar ca va face treaba buna de banii astia.
De luna viitoare cred ca incep sa caut si eu rochite prin magazine. M-am uitat pe net dupa modele dar sunt atat de muuulte si eu sunt atat de indecisa. Cred ca o sa optez pentru o rochita in stilul celor de printesa. Depinde insa cum o sa imi stea cu ea big_smile

inseamna ca nu stii ce preturi sunt pe piata..
e foarte bine ca ai gasit la pretul acesta. acum conteaza si ce poze iti doresti.. si ce filmare..
tot cautand am vazut atatea filmari de mi s-a acrit.. unele mai bune, altele proaste de tot.

formatii de 3500 E am gasit si noi, dar erau ocupati in ziua nuntii. mai bine  rotfl2 ..
pana la urma am gasit o alta formatie.

#912 2010-03-01 23:13:21

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

adina, uite un exemplu de rochita lila
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15414_pierre-cardin-sposa-01.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15414_pierre-cardin-sposa-02.jpg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.