homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-93

#1749 2010-06-05 22:26:33

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

little_bunny a scris:

hopsieu Mi-am gasit si eu rochita  dance (am lasat-o la scurtat), voal, jartea si accesorii. Mai am sa caut invitatii si marturii.
Am o intrebare: voalul meu nu are nici un sistem de prindere si nu-mi dau seama cum o sa-l prind. Trebuie vreo clema speciala?? hmm

mergi cu voalul la coafor si ti-l prinde acolo. cel mai probabil cu ata si agrafe

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1750 2010-06-05 22:41:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pitzipoank a scris:

little_bunny a scris:

hopsieu Mi-am gasit si eu rochita  dance (am lasat-o la scurtat), voal, jartea si accesorii. Mai am sa caut invitatii si marturii.
Am o intrebare: voalul meu nu are nici un sistem de prindere si nu-mi dau seama cum o sa-l prind. Trebuie vreo clema speciala?? hmm

mergi cu voalul la coafor si ti-l prinde acolo. cel mai probabil cu ata si agrafe

BA NU!!!! Aia la care m-am dus eu (cu voalul impaturit frumos, cum l-am cumparat) s-a uitat la mine ca la masini straine... ca e prima oara cand aude o asemenea solicitare, auzi, sa-mi prinda ea voalul... da' nasa ce are de facut? plus ca trebuie incretit pe ata de acasa, dra...

numa' cand m-a vazut ce mutra trista am tras (plus ca eram in maaare intarziere) a incropit la repezeala ceva, dar a tot dat-o ca nu e treaba ei asta...

niciun voal nu are sistem de prindere. il incretesti tu pe o ata (ca la perdea... cosi ata si strangi cat vrei)... daca vrei. sau il prinzi neincretit, direct cu clame in par (eu, cum povesteam mai sus, asa l-am avut).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1751 2010-06-05 22:53:12

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

dar e ceva aiurea daca nu port voal? mie nu imi place absolut niciunul...pluuuuuuuuus ca dupa ce ca ai ditamai rochia alba mai ai si in cap alb... spranceana

#1752 2010-06-05 23:46:17

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu e nimic aiurea...nici eu nu stiu daca il voi purta smile ma gandesc sa imi pun o floare ceva in par...
little, la astea m-am oprit momentan: http://www.e-accesorii.ro/494-marturii- … queen.html o sa caut pana in ultimul moment poate mai apar chestii noi
ar mai fi asta: http://www.e-accesorii.ro/492-suport-pe … -miri.html    dar nu stiu cat de folositor le va fi invitatilor, asa lumanarile alea pot sa le puna undeva ca decor...ma gandesc

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1753 2010-06-06 00:16:51

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

imi plac mult de tot lumarile hjarta
eu pt alea as opta!
sincer, suportul ala de card e dragut, dar nu mi se pare folositor pt ca oamenii isi cam tin cardurile in portofele. si nici nu prea merge in forma de mire si mireasa nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#1754 2010-06-06 09:35:07

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

green_fairy a scris:

bunny pe cand nunta?
si eu mi-am luat rochita zilele trecute. am luat si voalul..nu stiu cum sau daca o sa mi-l pun big_smile ma mai gandesc.
invitatiile tre sa le impart de acu, marturii am gasit pe net, dar mai astept putin pana sa dau comanda, sa vad intai ce raspunsuri primesc la invitatii
maine mergem in cautare de costum pt sotzoi si ceva accesorii pt mine...nici nu stiu ce sa iau pt rochita ivory...ma orientez la fata locului.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. puss

Nunta o am pe 21 august  dance
Nu stiu inca ce fel de marturii o sa dau. Invitatii mergem maine sau marti sa cautam pe lipscani. Sunt atat de multe modele  disperat ca innebunesti incercand sa alegi ceva.

#1755 2010-06-06 09:46:49

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Little, avem nunta in aceeasi zi smile

#1756 2010-06-06 09:48:07

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

be_happy a scris:

Little, avem nunta in aceeasi zi smile

happydance  chicot  puss

#1757 2010-06-06 10:08:58

be_happy
Platinum member

puss

#1758 2010-06-06 12:21:12

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

katami a scris:

pitzipoank a scris:

little_bunny a scris:

BA NU!!!! Aia la care m-am dus eu (cu voalul impaturit frumos, cum l-am cumparat) s-a uitat la mine ca la masini straine... ca e prima oara cand aude o asemenea solicitare, auzi, sa-mi prinda ea voalul... da' nasa ce are de facut? plus ca trebuie incretit pe ata de acasa, dra...

numa' cand m-a vazut ce mutra trista am tras (plus ca eram in maaare intarziere) a incropit la repezeala ceva, dar a tot dat-o ca nu e treaba ei asta...

niciun voal nu are sistem de prindere. il incretesti tu pe o ata (ca la perdea... cosi ata si strangi cat vrei)... daca vrei. sau il prinzi neincretit, direct cu clame in par (eu, cum povesteam mai sus, asa l-am avut).

eu toate miresele le vad ca vin cu voalul la coafor( lucrez in unul). pana si eu m-am dus cu el la coafor  spranceana

voalurile au sistem de prindere daca il cumperi cu unul. si anume un pieptan.
ceva de genu, doar fara floare
http://blanche-collections.ro/media/cat … le_6_1.jpg

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2010-06-06 12:22:43)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1759 2010-06-06 14:21:41

Andr3utza
New member
Inregistrat: 2010-03-03

Melany1 a scris:

440???merita atatia invitati?
eu o nunta mai mare de 300 nu as face...mi-e teama sa nu ies cu datorii dupa nunta

Partea proasta e ca o lista facuta in mare mi-e teama sa nu ajung la 500 darrrrrr eu sincer as vrea sa-i reduc la 300-350 (desi slabe sanse sa-mi iasa). Sa iei 500 de oameni la rand de vreo 2-3 ori nici nu-ti ajunge seara rotfl

In legatura cu marturiile nu-mi place ideea de marturii si de flori in piept as vrea  sa-mi iau un fotograf care sa stea cu noi la intrare cand primim invitatii si sa ne faca poze cu fiecare familie /cuplu in parte si sa scoata poza pe loc sa le-o putem da acasa in loc de marturie big_smile  dar cred ca o sa coste ceva.

Ultima oara a fost editat de Andr3utza (2010-06-06 14:28:04)

#1760 2010-06-06 15:05:35

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

pai depinde ce format vrei la poza big_smile adica A4 e in jur de 3 lei, si mai mica cam 1,5 lei big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1761 2010-06-06 15:22:47

Andr3utza
New member

Nu vreau A4 vreau mica nu mai sunt in tema cu pozele dar stiu ca inainte erau aparatele alea Polaroid care scoteau poza pe loc si erau patrate si mai micute nu asa mari

#1762 2010-06-06 15:24:25

be_happy
Platinum member

Pai daca stai sa faci poze la intrare cu toti cei 500 de invitati deja s-a dus jumatate din seara. Exagerez, evident, dar mi se pare mult sa stau sa ma pozez cu fiecare cuplu in parte cesafac

#1763 2010-06-06 15:37:21

Andr3utza
New member

be_happy a scris:

Pai daca stai sa faci poze la intrare cu toti cei 500 de invitati deja s-a dus jumatate din seara. Exagerez, evident, dar mi se pare mult sa stau sa ma pozez cu fiecare cuplu in parte cesafac

Pai oricum dai noroc cu ei si le zici 2 vorbe nu? In timpul ala gfotograful sa-si faca treaba nu tre sa luam pozitie de poza si cu ranjetul pe buze si sa ne codim 5 min la fiecare pentru poza big_smile zic eu....mie asa mi-ar placea dar mai am timp pana la anu sa ma sucesc lol

#1764 2010-06-06 15:51:27

be_happy
Platinum member

Nu stiu, dupa parerea mea e dificil, pentru ca e posibil sa vina mai multi invitati o data si stai sa ii separi sa faci pozele pe rand cu fiecare. Plus ca , in eventualitatea in care dintr-un motiv sau altul nu apuci sa faci cu cateva cupluri, va fi ciudat sa oferi unora poze si altora nu.

Dar daca tie iti va face placere , atunci merita sa incerci!

Mie mi s-ar parea un stres in plus sau ma rog o pierdere de timp din seara mea. Oricum eu nu vreau nici macar sa ma pup cu invitatii lol Deci parerile mele nu sunt de luat in seama

#1765 2010-06-06 16:43:05

Andr3utza
New member

o da nu-mi spune de chestia cu pupatul ca nici mie nu-mi place dar ce te faci cand se intinde omul la tine? ii zici "stai ca-mi iei pudra?  rotfl

#1766 2010-06-06 17:20:32

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu as face-o rodnar imi platesc ei machiajul cumva? pana si iubi stie ca nu ne pupam knd sunt make-up-ata  rotfl

#1767 2010-06-06 17:23:08

Andr3utza
New member

Jeniffer  rotfl2  esti "nebuna" pui afis de la intrare: FARA PUPAT CA-MI LUATI MACHIAJUL rotfl2 si va pun sa dati mai mult pe masa lol

Ultima oara a fost editat de Andr3utza (2010-06-06 17:23:53)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.