|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu..#1 2009-09-01 13:10:14
vreau sa stiu..ieri am avut un contact protejat cu prezervativ dar la final am observat o secretie care iesea dinauntrul vaginului alba asemanatoare cu sperma dar parca nu asa lipicioasa.prezervativul nu a alunecat nici nu sa spart...e ceva normal?ar trebui sa iau postinor..ajutati-ma sunt foarte nedumerita Offline #2 2009-09-01 13:18:17
Re: vreau sa stiu..pai din ce zici tu pare a fi secretia ta, umezirea ta normala odata cu excitarea. nu ai dc sa iei postinor. asteapta si alte pareri.. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #3 2009-09-01 13:24:24Re: vreau sa stiu..daca prezervativul nu a alunecat si nu s-a spart... e ok, aia e secretia ta, nu-ti mai face griji aiurea El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #4 2009-09-01 13:48:23
Re: vreau sa stiu..chiar ma speriasem pentru ca e prima data cand se intampla:)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|