|
Nu esti logat.
Anticonceptionale peste sarcina#1 2009-09-01 18:28:48
anticonceptionale peste sarcinaBuna ziua! As avea si eu o curiozitate. Ce se intampla daca iei anticonceptionale si esti insarcinata(fara sa stii acest lucru)? Offline #2 2009-09-01 18:35:04
Re: anticonceptionale peste sarcinateoretic, opinia medicala generala e urmatoarea: Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-09-01 23:10:13
Re: anticonceptionale peste sarcinaCuriozitatea mea tocmai la aceste probleme din urma se refera.Imi poate spune cineva care sunt aceste probleme? Offline #4 2009-09-15 15:11:29
Re: anticonceptionale peste sarcinabuna intrebare.ma gandeam si eu sa deschid un topic pe tema asta dar l-am gasit pe acesta desi totusi nu m-am lamurit. Offline #5 2009-09-16 11:59:51
Re: anticonceptionale peste sarcinaintrebarea este.................. de ce sa iei AC in timpul sarcinii voit ??? nu stiu daca sunt riscuri mari cum ar fi avortul... din cate am citit eu, nu sunt. Insa pot afecta dezvoltarea fatului cuc. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-16 12:28:31
Re: anticonceptionale peste sarcina"Generally, taking birth control pills during early pregnancy isn't cause for great concern. While the practice isn't recommended, it happens fairly often among women who weren't expecting to get pregnant. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|