homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Factori de influenta asupra testului babespapanicolau

#1 2009-09-01 21:53:34

mmt7777
New member
Inregistrat: 2007-07-10

factori de influenta asupra testului babespapanicolau

Buna,V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Cum influenteaza(in ce masura si de ce)contactul sexual dinaintea recoltarii pentru testul babes papanicolau?.Stiu ca e bine sa nu ai contact cu 24 ore inainte dar DE CE?.......(am fost la un medic oncolog specializat in boli feminine si a spus ca nu e nici o problema daca recolteaza ;chiar daca i-am spus ca am, avut contact acum12 ore)
Multumesc pentru raspuns

#2 2009-09-02 00:13:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: factori de influenta asupra testului babespapanicolau

eu stiu ca nu ai voie contact si pt ca, de obicei iti face o analiza de secretie si pot aparea modificari in rezultat.. si e valabil si pt testul pap, dar daca medicul ti-a zis ca e ok...

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-09-02 00:13:48)

#3 2009-09-02 00:27:55

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si se poate sa iasa frotiu inflamator din cauza contactului

#4 2009-09-02 19:31:50

mmt7777
New member
Inregistrat: 2007-07-10

multumesc fetelor pentru raspuns
chiar mi-a iesit inflamatie, dar ginecoloaga mea la control a zis ca totul e foarte bine si nu mi-a dat nimic( dupa rezultat am fost la ginecoloaga mea)...deci sa inteleg ca de acolo aparuse inflamatia....
Si in ce sens influenteaza rezultatul secretiei?.......poate sa ai vreo infectie si sa nu iasa, sau poate sa ai celule modificate si sa nu iasa(sa se fi indepartat tocmai celulele modificate in timpul actului si deci sa nu mai apara in secretie???)
Va rog daca puteti mai multe lamuriri, multam

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.