homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare analiza secretie

#1 2009-09-02 14:51:28

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

interpretare analiza secretie

Am rezultatul analizei secretiei dar ajung la doctor abia prin octombrie si as vrea sa stiu daca e ceva care nu suporta amanare si trebuie tratat acum.

Celule epiteliale pavimentoase superficiale: frecvente izolate si in placarde
Celule epiteliale pavimentoase intermediare: frecvente izolate si in placarde
Leucocite polimorfonucleare: numeroase
Flora microbiana: moderata
Flora microbiana - tip: bacili Gram pozitiv (Doderlein) si gram negativ
Diplococi absenti
Candida frecvente filamente miceliene si spori
Trichomonas vaginalis absent

Pentru candida am luat un ovul lomexim 600mg si doza unica de Flucovim 150mg. Sper ca e suficient si nu e cazul sa iau altceva pana la urmatoarea analiza.

Am inteles ca leucocitele indica o infectie iar bacilii gram negativ trebuie tratati cu antibiotic. E posibil sa fie implicata E.coli, desi nu apare scris nimic? Intreb pentru ca am un istoric de infectii urinare cu E.coli si ar putea sa apara si in secretie.

Deci, pe baza acestor analize, mai trebuie sa fac ceva in afara de tratamentul pentru candida? Mentionez ca mai am si o infectie cu HPV tulpina 55, nu stiu daca acest lucru ar putea influenta rezultatul analizelor

#2 2009-09-03 00:21:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: interpretare analiza secretie

ai intradevar bacili gram negativi dar ai si pozitivi deci nu exista motiv de ingrijorare...leucocitele PMN se pot datora candidei...repeta analiza dupa finalizarea tratamentului...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-03 00:48:11

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Re: interpretare analiza secretie

mersi pt raspuns. O sa fac si o urocultura, sa vad daca apare acolo E.coli

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.