homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt doctoressa!urgent

#1 2009-09-02 14:58:04

margahermina
Membru
Inregistrat: 2009-09-02

pt doctoressa!urgent

buna ziua!am candidoza acuta (candida albicans)iar tratamentul prescris de medic nu a dat niciun rezultat apoi am inceput sa ma tratez acasa cu tratamente naturiste insa nici acestea nu au dat rezultat!m-am interesat pe net de un tratament cu diflucan si am inteles ca este foarte eficient si nu mai recidiveaza dar nu stiu in ce cantitati sa iau,de asemenea am mai citit de lomexin ovule si un produs pe baza de aloe "aloe frist" care ar putea da rezultatate bune!imi puteti recomanda un tratament cu diflucan sau orice altceva ce poate da rezultate?multumesc anticipat

#2 2009-09-02 15:04:38

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: pt doctoressa!urgent

schimba medicul! si fara contacte sexuale pana te tratezi ca eu una stiu ca iti faci si mai rau, chiar daca le ai cu prezervativ...

nu lua dupa ureche!

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-02 15:04:57)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-09-02 15:19:41

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

citeste pe prospectul medicamentului:
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1139

se ia in doza unica, adica o singura pastila de 150mg, urmand sa repeti analiza

lomexinul la fel, se pune un singur ovul de 600mg, seara, dupa ce ti-ai facut igiena intima.

#4 2009-09-02 15:57:31

margahermina
Membru
Inregistrat: 2009-09-02

da in timpul tratamentului nu am facut niciodata sex iar sotul sa tratat si el 10 zile cum a zis medicul dar degeaba!app michidoo o sing pastila din fiecare nu?diflucanul se inghite iar lomexinul in vagin nu?se mai repeta apoi?sau iau o singura data?

Ultima oara a fost editat de margahermina (2009-09-02 15:59:26)

#5 2009-09-02 16:48:08

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

pe prospectul de la Diflucan scrie ca "pentru a reduce incidenta candidozei vaginale recurente, se poate administra o doza de 150mg o data pe luna". Nu stiu la tine daca se repeta si nici nu stiu ce tratament ai facut initial (poate ai luat tot ceva care contine fluconazolum, ca diflucanul. Eu, spre exemplu, am luat Flucovim, e acelasi lucru, contine aceeasi substanta). Dar daca nu te mai deranjeaza nimic dupa ce pui ovulul si iei pastila, eu zic sa astepti rezultatul urmatoarei analize si sa speram ca nu mai apare candida

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.