|
Nu esti logat.
Anticonceptionale.... Help!!!#1 2009-09-02 15:00:01
Anticonceptionale.... Help!!!Am un ciclu destul de abundent, burta ma doare ingrozitor, cosuri imi apar mai mereu.... iar de curand la o ecografie am descoperit si un chist. Singurul lucru bun este faptul ca am un ciclu regulat..de 30 de zile. Am fost la ginecolog.. si mi-a recomandat ac Yasmin...pe care n-am putut sa le iau... imi era foarte rau, am vomitat o zi intreaga si asta de la o singura pastila. M-am reintors la aceeasi dr ginecolog, si i-am spus ce am patit de la yasmin, cu gandul ca imi va recomanda alte ac. Dar...surpriza.. mi-a spus ca nu crede ca am avut acele stari de la Yasmin..si sa contiinui sa le iau. Eu nu mai vreau sa trec prin acele stari.. nu mi-a fost asa de rau in viata mea ca in acea zi..si ca urmare vreau sa merg la un cabinet de planning. Am inteles ca cei de acolo sunt mai in masura sa recomande ac, decat ginecologii. Dar nu stiu cum se procedeaza la un cabinet de planning... trebuie programare? ma costa ceva? Offline #2 2009-09-02 16:04:42
Re: Anticonceptionale.... Help!!!Zizik eu cand am fost la cabinetul de planning nu am platit nimic si nici nu mi-am facut programare. Daca esti elev/student ar trebui sa fie gratis (asa scrie si la cabinetul doctoressei). Nu cred ca trebuie sa platesti nimic, dar mergi si o sa afli. Sa stii ca si eu tind sa cred ca nu ai patit asa ceva de la AC. Ai mai putea incerca sa iei o pastila totusi si sa te convingi.Uite-te pe cutie sa vezi daca nu erau expirate. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|