homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere testicul

#1 2009-09-02 16:53:18

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

durere testicul

pe prietenul meu il doare de ieri testiculul drept. are aceasta durere doar cand sta in picioare sau merge.aveti idee de la ce ar putea fi?

#2 2009-09-02 17:28:14

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: durere testicul

poate s-a lovit.... si pe iubi tot de ieri il doare testiculul drept si nu stim  de c e

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2009-09-03 00:18:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iar daca nu s a lovi ar fi bine sa merga la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-09-03 00:28:57

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ati facut sex recent?

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#5 2009-09-03 02:48:23

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

da,ieri seara.dar il durea dinainte sa facem sex. el m ai face si nu stiu ce exercitii pentru intretinere si poate de acolo, desi nu cred.

Publicitate

loading...

#6 2010-11-06 18:58:49

only me ake
New member
Inregistrat: 2009-02-27

buna fetelor daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns
e vorba de iubitul meu care de 2 saptamani simte un disconfort,o durere la testicolul drept il doare are si dureri abdominale si durere la nivelul rinichilor ce sa fie oare deocamdata e plecat in portugalia si nu prea cunoste limba ca sa merga la un ginecolog ca sa discute cu el si numai intr-o luna vine in tara
imi tot spune ca simte o durere gen un disconfort la testicolul drept:(

#7 2010-11-06 19:36:09

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

only me ake a scris:

e vorba de iubitul meu care de 2 saptamani simte un disconfort,o durere la testicolul drept il doare are si dureri abdominale si durere la nivelul rinichilor ce sa fie oare deocamdata e plecat in portugalia si nu prea cunoste limba ca sa merga la un ginecolog ca sa discute cu el si numai intr-o luna vine in tara

in primul rand sper ca prietenul tau e barbat, deci nu are de ce sa mearga la ginecolog. trebuie la un urolog smile
pot fi foarte multe lucruri, cel mai probabil e o colica renala, durerea iradiaza unde nici nu te astepti. sa incerce sa mearga la urgenta daca il deranjeaza foarte tare. evident nu pot sti sigur ca e asta, dar teoretic asta ar putea fi.

#8 2010-11-06 19:51:27

only me ake
New member
Inregistrat: 2009-02-27

moksha a scris:

only me ake a scris:

in primul rand sper ca prietenul tau e barbat, deci nu are de ce sa mearga la ginecolog. trebuie la un urolog smile
pot fi foarte multe lucruri, cel mai probabil e o colica renala, durerea iradiaza unde nici nu te astepti. sa incerce sa mearga la urgenta daca il deranjeaza foarte tare. evident nu pot sti sigur ca e asta, dar teoretic asta ar putea fi.

scz nici mi-am dat seama ca asa am scris:))
el e ingrijorat ca resimte durerea asta de 2 saptamani dar cu siguranta va verge sa vada ce are
va multumesc de raspuns:*o seara frumoasa

#9 2010-11-07 07:25:45

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Ma gandesc ca astfel de dureri ar putea fi din cauza unor pietre la rinichi, hernie...Nu stiu sigur imi dau cu parerea. Oricum trebuie investigat. Multa santate

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#10 2010-11-11 14:59:11

camila
New member
Inregistrat: 2008-04-18

nu vreau sa te speri dar sotul meu a patit la fel acum 2 ani ,acelasi lucru pe care il povestesti tu si a fost diacnosticat cu cancer testicular.mergeti cat mai repede la un urolog.Sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.