homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum a fost cand iati vazut-o prima oara?-11

#191 2010-09-17 17:17:23

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?

fetelor tare ghinioniste sunteti,sau a-ti  fost:))

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#192 2010-09-18 00:37:38

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

heart_breaker a scris:

lol asa am patit si eu prima data, tresselle. Dar i-am zis ca daca eu stau in chinul de a-mi smulge fl*cii cu ceara, ar putea avea bunul simt sa dea si el un pic cu lama inainte sa ne vedem. Si de atunci a fost ok. smile

da..dar mi-e cam rusine..oricum sunt eu ami rusinoasa,pudica...si mai ales k nu avem nush cat timp impreuna...si cred k daca i-as zice asa ceva s-ar simti prost...

#193 2010-09-18 11:05:47

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Aceeasi reactie am avut-o si eu " cum sa-ncape mah chestia aia in mine?!" rotfl am zis "gata , asta e, sa vezi ce-o sa urlu de durere" rotfl2))... Dar, spre surprinderea mea, nu a fost chiar atat de rau. M-a ajutat foarte mult atitudinea lui ( am uitat sa mentionez ca eram virgina) ,am stat mai tot timpul imbratisati,am avut contact vizual, m-a sarutat tot timpul...deodata m-am trezit cu el "uite c-ai facut-o si pe-asta:))" ,eu eram speriata, nu-mi dadeam seama ca el o facuse deja=))) nici nu mi-a venit sa cred, mi-a fost greu la inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca "nu mai sunt virgina"lol
Trebuie sa mentionez ca e singura jucarie masculina pe care o cunosc , m-am obisnuit asa de bine cu ea smile)).

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#194 2010-09-19 12:42:05

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

La fel si pe la mine... "Cum sa intre aia in mine?!" si mai aveam un gand... "Wow, la oral cum o sa ma descurc?!" Dar am trecut repede peste astea chicot

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#195 2010-12-31 15:29:57

7 7 7
New member
Inregistrat: 2010-04-23

Interesant subiect, pacat ca nu mai posteaza nimeni:)

Publicitate

loading...

#196 2011-01-01 18:47:08

ale24love
New member
Inregistrat: 2010-12-30

7 7 7 a scris:

Interesant subiect, pacat ca nu mai posteaza nimeni:)

...prima data knd am vazut un penis aveam 3 ani si curioasa cum eram mam uitat pe o gaura de la usa knd eram la tara in timp ce bunicul facea baie si na am vazut-o va  si apoi am mers la mami si iam zis ca " mosu (asa ii zic) are buba mare jos..." si la inceput nu au inteles si leam tot zis asa si unde am vazut si si-au dat seama... asta mi-au povstit mama-mea si bunica-mea...oricum ii tare, pacat k nu imi mai amintesc

si la ubi meu i-am vazuto dupa ce ma dezvirginat  rodnar  ca eram sub patura si nu am vazuto decat dupa  big_smile n-am reactionat ce esti cum ptr ca eram foarte emotionata hjarta  hjarta

#197 2011-01-01 22:50:16

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

"Wow, la oral cum o sa ma descurc?!" Stiam din discutiile anterioare ca ii place foarte tare oralul si mi-am cam pus ceva semne de intrebare big_smile

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.