homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ BETA

#1 2009-09-02 20:19:18

chelest
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-01

streptococ BETA

buna
am facut niste analize si mi-a iesit
rarePMN,modera frecvente celule epiteliale,moderat frecventi bacili GRAM pozitivi polimorfi,moderat frecventi coci GRAM pozitivi rotunzi in diplo
examen bacteriologic-culturi-streptococ B
levuri necrescute la 5 zile trichomonas-absent
am si antibiograma dar as vrea sa stiiu daca e gravsi cred ca trebuie sa merg la un doctor pt tratament pt ca am antibiograma

#2 2009-09-04 14:44:52

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: streptococ BETA

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-09-11 20:47:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

chelest a scris:

buna
am facut niste analize si mi-a iesit
rarePMN,modera frecvente celule epiteliale,moderat frecventi bacili GRAM pozitivi polimorfi,moderat frecventi coci GRAM pozitivi rotunzi in diplo
examen bacteriologic-culturi-streptococ B
levuri necrescute la 5 zile trichomonas-absent
am si antibiograma dar as vrea sa stiiu daca e gravsi cred ca trebuie sa merg la un doctor pt tratament pt ca am antibiograma

nu e grav, streptococul ala e conditionat patogen(se afla in mod normal in flora vaginala si se dezvolta in exces in anumite conditii)...
e bine sa mergi la un medic , evident
tratamentul se face conform cu antibiograma

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-09-14 17:05:40

chelest
New member

multumesc pt raspuns am fost la doctor cu antibiograma mi-a dat un tratament ,doctora spunea ca daca nu tratam streptococul cu acest tratament  mai este o varianta de antibiotic in antibiograma  adica antibiotic injectabil am uitat sa intreb  stiam ca streptococii astia nu se trateaza injectabil, asa este? am dreptate?si nu inteleg asta:streptococul ala e conditionat patogen(se afla in mod normal in flora vaginala si se dezvolta in exces in anumite conditii)...adica ce il dezvolta ce analize sa fac sa nu-l mai dezvolte ?... vroiam mai multe detalii legat de acest streptococ beta, acum am si rezultatul de la pap
evaluarea frotiului:sistem bethesda(TBS)/Frotiu conventional (celule endocervicale)
-satisfacator pt evaluare
-peste 50%din frotiu acoperit cu celule inflamatorii
diagnostic descriptiv:
status hormonal compatibil cu varsta si anamneza
1.modificari celule  benigne:
-microorganisme:Lactobacili
-modificari celule  reactive asociate  cu inflamatie,fenomene regenerativ-reparatorii
2.modificari ale celulelor epiteliale:
celule scuamoase-NILM(negativ pt leziuni intraepitelialesau malignitate)
CII inflamatorBP
TBS inflamator
cred ca nu e bine inflamatii peste tot si modificari peste tot ,va rog astept raspuns urgent  nu stiu daca trebuie sa fac testul hpv

#5 2010-02-01 14:30:10

chelest
New member

Am avut un streptococ B(s,vaginala),am facut tratament cu ceftriaxon(cefort) injectii 1 g /7 zile si ovule cervucid/10zile , la antibiograma antibiotice sensibile au fost ceftriaxon ,vancomycin,ofloxacin,oxacilin,nitrofurantoin,erythromycin ,rezistent este la chloramphenicol),acum am repetat analizele si au iesit :frecvent celule epiteliale,moderat frecvente PMN,rari bacili gram pozitivi scurti,grosi,rari coci gram pozitivi rotunzi si alungiti in diplo----culturi--enterococcus spp.,doctora mi-a spus sa pun 10 zile polyginax ovule

Publicitate

loading...

#6 2010-02-01 21:08:17

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

chelest a scris:

Am avut un streptococ B(s,vaginala),am facut tratament cu ceftriaxon(cefort) injectii 1 g /7 zile si ovule cervucid/10zile , la antibiograma antibiotice sensibile au fost ceftriaxon ,vancomycin,ofloxacin,oxacilin,nitrofurantoin,erythromycin ,rezistent este la chloramphenicol),acum am repetat analizele si au iesit :frecvent celule epiteliale,moderat frecvente PMN,rari bacili gram pozitivi scurti,grosi,rari coci gram pozitivi rotunzi si alungiti in diplo----culturi--enterococcus spp.,doctora mi-a spus sa pun 10 zile polyginax ovule

si intrebarea ta care ar fi? smile

din ce povestesti aici, cred ca este de sugerat o igiena mai atenta local, stersul neaparat in sensul dinspre vagin spre anus, in rest stai linistita, nu e nimic de ingrijorat. faci tratamentul si trece.

multa sanatate.

#7 2010-02-02 11:38:58

chelest
New member

intrebarea ar fi enterococul asta nu se trateaza cu antibiotic? trece doar cu ovulele acelea?

#8 2010-02-02 21:27:39

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

chelest a scris:

intrebarea ar fi enterococul asta nu se trateaza cu antibiotic? trece doar cu ovulele acelea?

teoretic se trateaza cu antibiotice, si inca unele anume, dar am citit compozitia ovulelor, contin si ele antibiotic. nu stiu cat e de eficient tratamentul asta, dar presupun ca doctorita ta are experienta cu el. eu una nu as recomanda nici un tratament antibiotic fara antibiograma, mai ales in cazul enterococului, dar este posibil sa functioneze cu aceste ovule, desi eu sunt destul de sceptica.

pe scurt, parerea mea obiectiva ar fi sa faci o antibiograma, dar probabil ca va functiona cu ovulele, avand in vedere ca doctorita ta probabil a tratat multe astfel de infectii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.