|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-09-03 00:16:16
Ce sa fac?Am terminat duminica o folie de anticonceptionale(yasmin) si intentionam sa fac pauza de 7 zile...insa de miercuri spre joi mi-a venit.Este normal?Sa incep o folie noua? Ultima oara a fost editat de YourAngel (2009-09-03 10:00:04) Offline #2 2009-09-03 00:25:25
Re: Ce sa fac?ti a venit inainte sa termini folia sau dupa (deci in pauza)? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-09-03 10:05:36
Re: Ce sa fac?
daca u ai terminat folia de yasmin duminica iar miercurea ti-a venit menstra in pauza de 7 zile, at e ok, deoarce din cauza asta ai facut pauza k sa iti vina menstruatia....deci nu este nicio problema...din ziua a 8 incepi o noua folie, chiar daca menstra contiunua sa curga....iar calitatea, cantitatea nu mai este aceeasi in timpul cat iei AC...cat despre rana nu are nicio legatura.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|