|
Nu esti logat.
Este posibila sarcina?#1 2009-09-03 12:18:57
este posibila sarcina?Buna seara,iau milligest de 3 luni.am avut contact neprotejat sambata(29.08)dar nu a ejaculat inauntru. Am inceput din seara asta sa iau zanocin,movalis si nistatina si cred ca acestea reduc efectul anticonceptionalelor.credeti ca este posibil sa se instaleze o sarcina in urma contactului de acum 5 zile?cat traiesc spermatozoizii?poate sunt paranoica dar m-a speriat cineva . Anticonceptionalele le iau in continuare, nu le-am intrerupt.va multumesc anticipat Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-09-03 12:20:59
Re: este posibila sarcina?pai atata timp cat ai luat corect anticonceptionalele nu ai cum sa fi insarcinata ...plus ca ai zis ca nu s-a terminat in tine.... stai linistita Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-09-03 12:25:03
Re: este posibila sarcina?Contactele de dinainte nu pun probleme, deci stai linistita cu privire la ziua de sambata Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2009-09-03 12:57:03
Re: este posibila sarcina?va multumesc pt raspunsurile rapide. m-ati linistit.va pup Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #5 2009-09-03 16:49:03
Re: este posibila sarcina?Buna..vreau sa va intreb si io ceva..acum o luna jumate am avut contact sexual protejat,,am folosit prezervativ..apoi dupa 10 zile mi a venit ciclul normal..am ciclul regulat la 28 de zile cam de 5 6 luni imi vine asa..m a tinut normal 5 zile..dupa care n am mai avut niciun contact sexual dar nu mi a mai venit..sunt 6 zile intarziere..e posibil sa fi ramas insarcinata si ciclul sa mi vina sau e posibil sa fi contactat vreo boala ceva? va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-03 17:17:49
Re: este posibila sarcina?Cu siguranta nu esti insarcinata, cata vreme v-ati protejat corect si ai avut si menstra. Stai linistita, poate fi numai o dereglare, poate ai racit .. ceva de genul asta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2009-09-03 17:30:36
Re: este posibila sarcina?m ai linistit mult..mersi frumos.. :-* Offline #8 2009-09-03 17:31:12
Re: este posibila sarcina?N-ai pentru ce si stai fara griji Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-09-07 10:19:08
Re: este posibila sarcina?buna...am si eu o intrebare ca sunt cam nelinistita..am luat o perioada dinne 35 am facut pauza ceva timp si de o luna am inceput iar sa le iau...problema mea este ca am terminat folia,sunt in perioada de pauza de 7 zile..si maine ar trebui sa incep sa le iau din nou doar ca nu mi-a venit ciclul si le-am luat zilnic la aceasi ora...ce sa fac?sa incep sa le iau de maine?e o problema k nu mi-a venit?poti fi insarcinata?chiar sunt ingrijorata si nu stiu ce sa fac.. Offline #10 2009-09-07 10:33:46
Re: este posibila sarcina?fa-ti un test de sarcina pentru a nu mai sta cu griji Offline #11 2009-09-07 10:48:22
Re: este posibila sarcina?am facut pauza o luna k am fost plecata singura si cand m-am intors am facut odata sex cu prietenul dar nu si-a dat drumul in interior...k apoi dupa cateva zile mi-a venit ciclul si am inceput iar sa le iau din prima zi..si ce sa fac sa le iau de maine in continuare? Offline #12 2009-09-07 10:50:09
Re: este posibila sarcina?nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji in cazul acesta... Offline #13 2009-09-07 11:00:03
Re: este posibila sarcina?imi voi face si un test...si voi incepe sa le iau de maine iar..sper sa numai fi asa ingrijorata apoi...mi-a zis si o prietena k daca mi-a venit luna trecuta nu poate fi vorba de o sarcina...dar nu stiu ce sa cred.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|