homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Himen septic

#1 2009-09-03 19:44:22

banshee
New member
Inregistrat: 2009-08-14

himen septic

Salut. Am deschis acest topic in speranta ca poate va ajuta pe cineva care a avut problema mea. Am 20 de ani si am (avut) un anumit tip de himen care e mai special decat celelalte. Este vorba de un himen septic (puteti sa gasiti imagini daca dati un search pe google). Acesta se prezinta ca o banda mai groasa sau mai subtire care vine pe mijlocul intrarii in vagin. Astfel vaginul are doua intrari mai mici. Stiam de ceva vreme ca am un astfel de himen (m-am uitat cu oglinjoara) dar nu imi facusem mari probleme. Asta pana cand mi-am propus sa imi incep viata sexuala. Mi-am zis ca banda aceea o sa se rupa si ca voi fi dezvirginata ca orice alta fata sau, in caz excpetional, sa pot fi patrunsa prin una din cele doua dezchizaturi. Dar nu a fost sa fie. Nu am putut sa fiu dezvirginata iar in perioada urmatoare am cautat informatii referitoare la ce e de facut in aceasta situatie. Nu am gasit mai nimic pe siteuri romanesti dar am reusit sa ma lamuresc dupa ce am citit cateva forumuri in engleza. Exista cazuri in care himenul este prea gros pentru a fi rupt, asadar trebuie sa fie inlaturat printr-o operatie minora. La scurt timp mi-am luat inima-n dinti si am vorbit cu mama sa mergem la un ginecolog. Doamna aceea nici nu m-a crezut cand i-am spus ca am himen septic pana cand nu a aruncat singura o privire. Mi-am programat operatia imediat dupa sesiune ca sa scap de examene si de toate cele. Nu va zic cat de speriata eram. Nu ma operasem niciodata si muream de frica. Din fericire cel care m-a operat a fost un medic foarte de treaba care a ales sa-mi faca anestezie totala si nu locala pentru ca a vazut ca tremuram toata. Totul a decurs foarte bine. Am adormit imediat si m-am trezit 45 min mai tarziu in pat in rezerva. Ma simteam ametita dar nu ma durea nimic. Am vorbit cu medicul si mi-a spus ca totul a fost ok si ca mi-a facut doua cusaturi mici ca sa nu sangerez iar atele or sa cada in vreo saptamana. Intr-adevar atele au cazut repede si locul s-a vindecat ca prin minune. Nu a fost nicio complicatie si nu a durut absolut deloc. La ceva timp dupa mi-am inceput viata sexuala si nu am mai intampinat niciun obstacol. Sper ca povestea mea sa elimine orice nelamurire legata de himenul septic si de operatia pentru a-l inlatura. Daca aveti intrebari va raspund cu mare placere.

#2 2009-09-03 20:55:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#3 2009-09-04 09:22:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: himen septic

nici eu

#4 2009-09-04 09:46:32

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

stiam ca exista dar nu stiam ca se numeste asa smile foarte util postultau wink mai ales ca am o prietena care imi zice ca ea crede ca are o pb cu himenul si e cam speriata de doctor..esti din bucuresti? unde te-ai operat?

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#5 2009-09-04 09:50:21

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

am auzit de asa ceva de la ginecolog ...cand am ajuns din intamplare...eu ziceam k ma doare mijlokul si o sa fac o colica renala...ei ziceau k poate sunt insarcinata si sa fac un test....eu le ziceam k sunt virgina si nu am cum , ei nu se stie...si at m-am enervat si am zis sa se uite....doctoara ff de treaba s-a uitat cu grija si a zis k dac sunt virgina, dar k nu ii place delok himenul meu k este ff gros si ca o sa am probleme la dezvirginare, saracu o sa se chinuie mult si de la ea am auzit de himen septik....si am avut eu de tras k m-a durut si am sangerat de am ajuns sa zik k nu mai vreau sa vad barbat in viatza mea.....si imi amintesc k mi-a zis k daca nu reuseste sa ma dezvirgineze sa merg la ea k printr-o mik interventie chirurgikala o sa ma ajute ea...

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-09-04 09:51:11)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-09-04 12:32:00

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

banshee nici eu nu stiam ...
da am o intrebare , ca s curioasa acum smile
practic operatia aia te a dezvirginat sau himenul a fost rupt total in momentul primului contact sexual ?

one day we're gonna get somehow...rodnar

#7 2009-09-04 14:29:26

banshee
New member

M-am operat in bucuresti la filantropia si practic am fost dezvirginata prin interventie chirurgicala. Nu aveti de ce sa va faceti griji. operatia nu doare si nu o sa doara nici dupa. pentru mine nu a mai fost dureros cand m-am culcat prima data cu un baiat. doctorul mi-a spus ca sunt inca virgina si de fapt chiar era adevarat. pt mine virginitatea nu inseamna daca mai am himen sau nu, ci prima mea noapte cu un tip smile

#8 2009-09-04 16:04:52

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

ce tare big_smile totu raul pana la urma spre bine applause

one day we're gonna get somehow...rodnar

#9 2009-09-04 17:34:20

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

ms mult banshee smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#10 2009-09-07 23:12:02

banshee
New member

cu placere  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.