|
Nu esti logat.
Este sau nu insarcinata?#1 2009-09-04 00:54:30
este sau nu insarcinata?buna.am si eu o intrebare pt voi.am facut sex acum 2 saptprotejat si neprotejat.si de ieri pana azi pretena mea o avut o stare de greatza.ii posibil sa fi ramas sau de la mancare.....plsss Offline #2 2009-09-04 01:02:06
Re: este sau nu insarcinata?A facut sex neprotejat. Da,logic ca e posibil sa fi ramas. La 3 saptamani de la contact sa faca un test de sarcina. Si pe viitor fiti responsabili,ce naiba... daca aveti minte destula ca sa va f*teti,aveti minte destula si ca sa rulati un prezervativ. Offline #3 2009-09-04 01:18:46
Re: este sau nu insarcinata?e posibil sa fi ramas insarcinata daca ati facut sex neprotejat Offline #4 2009-09-04 09:18:31
Re: este sau nu insarcinata?sa isi calculeze si perioada fertila daca era in perioada fertila a ramas..daca nu..sunt sanse sa nu fi ramas(spun "sunt sanse pt ca metoda nu e infailibila) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #5 2009-09-04 12:59:59
Re: este sau nu insarcinata?
shine Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-09 11:19:12
Re: este sau nu insarcinata?fetelor..chestia asta cvu greata ma cam sperie si pe mine...de cand am fost la mare..de fapt de atunci de acolo(atunci am mancat ceva cu pofta si pe urma mi s-a aplecat cum se spune)..m-a apucat un rau si niste greatza de nush ce naiba sa mai fac....si numa cand vad mancare ma apuca asa o stare nashpaaaaaa...noi nu prea folosim prezervativul ca eu iau diane35 ,dar nici nu si-a dat drumul in mine niciodata..ce naiba sa mai gandesc...e doar o teama nu? Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-09-09 11:20:01) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #7 2009-09-09 11:53:17
Re: este sau nu insarcinata?Daca ai luat pastilele corect ... nu are ce sa se intample. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-09-09 21:03:19
Si diane 35 au efect contraceptiv. Cred k starea de greata e si undeva in mintea ta... incearca sa nu te mai gandesti Iubesc si sunt iubita Offline #9 2009-09-15 01:00:27
Re: este sau nu insarcinata?ce e mai relevant.. greata sau CM?... Offline #10 2009-09-15 10:00:32
daca in astea 2 luni ciclu a fost normal si calitativi si cantitativ eu zic ca nu are de ce sa isi faca griji oricumsa ia un test de sarcina ca sa scape de grija Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|